Sataisipa syksyllä paljon

Yhteistyössä Spartoo

Yöllä sateen ropistessa kattoon ja Nukkumatin vältellessä minua selailin Spartoon uusimpia kenkiä ja silmiini osui parit kumpparit joiden arvelin kiinnostavan myös jotakuta teistä.

20130702-092552.jpg

Itselläni on pari vuotta sitten alesta hankitut bikerbuutsien näköiset Diesel -kumpparit ja olen tykännyt niistä kovasti, mutta etenkin noita niittikoristeisia uutuuksia katsellessa melkein toivon, että olisin kumisaappaiden tarpeessa.

Olen kovin mielissäni tästä suuntauksesta, että kumppareita on alettu tekemään ihan kaikenlaisissa malleissa pelkän perussaappaan sijaan. Nykyään löytää jopa sadesäähän sopivia balleriinoja ja korkkareita. Niistä upeimmat tarjoaa varmastikin Melissa, jonka kumiset leopardiballerinat kiinnostaisivat minua kovasti.

Tiesittekö muuten, että myös Kontio- ja Hai -klassikoistaan tuttu Nokia on herännyt kumisappaiden uuteen aikakauteen ja tuo nyt loppukesästä kauppoihin Finskin suunnittelijana runnetun Julia Lundstenin suunnitteleman kumpparimalliston? Tulevan syksyn sateisiin on siis tarjolla toinen toistaan upeampia jalkineita.

Alankin tässä toivomaan, että tulisipa todella sateinen syksy, jotta olisi ok hankkia useammat kumisaappaat. 😉


No Comments

Post A Comment