Rakkautta ilmassa

Minun juhla-asuni onkin jo nähtävillä edellisessä postauksessa, mutta tässä muutamia muita kuvia lauantain tunnelmista. Näistä rakkaan ystävän häistä teki ihan erityisen loistavat se, että pari oikein hehkui rakkautta.

Myös loistavasti n. 60 vieraalle mitoitettu sopivan intiini juhlapaikka upeine järvimaisemineen oli oikein omiaan luomaan tunnelmaa. Ohjelma oli hauskaa, puheet menivät sujuvasti, ruoka oli hyvää ja plaseeraus onnistunut, mutta kaikki ilman mitään ylmääräistä hössötystä tai pingotusta. Kaikin puolin todella onnistuneet ja ihanat juhlat joissa viihdyimme murun kanssa aamuyöhön.

20130701-190945.jpg

Morsian pukeutui kauniiseen ja simppeliin tylliunelmaan ja hiuksia koristivat kukat.
20130701-190954.jpg

Morsiuskimppu oli nippu muhkeita pioneja.

20130701-191005.jpg

Morsiamella oli päiväksi varattu kahdet kengät; valkoiset korkeat sandaletit ja hieman matalemmat siniset avokkaat illaksi.
20130701-191014.jpg

Upean (mutta vähän turhan lämpimän) ilman vuoksi suuri osaillasta viihdyttiin pihalla kylmiä juomia siemaillen.
20130701-191022.jpg

Kakun päältä ja hääparin pöydästä löytyi söpöjä sarjakuvahahmoja!

Vaikkavarsinaisia potretteja nappailtiin jo iltapäivällä heti vihkimisen jälkeen sekä hotellin sisätiloissa, että ulkosalla halusimme hyödyntää vielä laskevan ilta-auringon kauneudenkin kipaisemalla pikaiselle kuvaussessiolle laiturin nokkaan.
20130701-191308.jpg
En ymmärrä miten nuo toiset mimmit näyttää myöhään illallakin vielä noinkin hehkeiltä siinä helteessä. Kuten kuvasta näätte, niin mullahan ei ole naamassa enää pisaraakaan meikkiä. 😀

Tällä kolmikolla on taivallettu yhdessä jo lähes 20 vuotta. Asutaan nykyisin kaikki eri puolilla Suomea, mutta parhaista parhaimpien välit ei silti onneksi ole hyytyneet.

Päädyin muuten pitämään juhlassa ihan ex-tempore puheenkin hääparille. En ole koskaan ennen puhunut häissä, mutta nyt oli niin rakas ihminen kyseessä, että oli pakko avata suunsa. Ja kai minä ihan hyvin suoriuduin, sen verran moni kävi illan aikana puhettani kehumassa ja siitä kiittämässä. Mutta helppohan sitä on puhua rakkaille ja tutuille ihmisille, kun sen tekee suoraan sydämestään.

Yhteenvetona siis: upea päivä, upea hääpari.


No Comments

Post A Comment