Kesämiehen kamppeet

Yhteistyössä EMP

Tuo minun mieheke se on pukeutujana kyllä äärimmäisen helppo tapaus. Tommin vaatekaapin sisältö koostuu farkuista, bändipaidoista, huppareista ja kauluspaidoista joiden kuosi on hyvin usein ruudullinen.

Ja vaikka häntä pukeutujana helpoksi sanoinkin, ei se suinkaan tarkoita etteikö hän välittäisi siitä mitä päälleen laittaa. Ostohetkellä se on hyvinkin tarkkaa millaiset kulutukset farkuissa on, minkä mittainen on shortsien lahje ja minkä mallinen ja värinen on kauluspaita. Kun kaappiin hankkii ainoastaan kaikki kriteerit täyttäviä vaatteita, pystyy sieltä heittämään päälleen mitä vaan. Sen enempää ajattelematta.

20130702-124538.jpg

Blogiyhteistyökumppanini EMP:n valikoimista löytyi paljon ihan Tommin näköisiä kamppeita joten tuhlattiin jokin aika sitten lahjakorttia tilaamalla herralle vaatteita (ja levyjä). Paketin saapuessa katselin vaan kateellisena miten jokaikinen tilattu vaate oli juuri sopiva. Ei mulle vaan nettikaupoista tilatuista vaatteista osu oikea koko ja istuvuus varmaan edes joka toisella kerralla!

20130702-124550.jpg

Sotkamon reissulla Tommilla sattui päälle sekä ylä-, että alaosa jotka olivat kotoisin tuosta EMP:n paketista, joten pitihän se komistus ilta-auringossa ikuistaa.

Muutaman viikon kokemuksella sanoisin, että nuo Brandit-merkkiset ruutushortsit taisivat todellakin olla mieluiset, sillä ne ovat olleet jalassa lähessä tauotta saapumisestaan lähtien.

Lahkeet ovat miehen mieleen juuri oikean pituiset, malli ei ole liian löysä ja housuissa on riittävästi taskuja, jotta tarpeelliset tavarat kulkevat mukana. Eli nappiin meni.

20130702-124557.jpg

Tuo saksalainen Brandit oli molemmille ihan uusi tuttavuus, mutta ei lainkaan huono sellainen. Saman merkin valikoimista löytyi Tommille myös yksi kauluspaita ja ihanan ohut ja hieman läpikuultava kulutetun näköinen t-paita, jollaisia voisi oikeastaan tilata muutaman lisääkin. Paljon siis kivoja perusvaatteita tuollaiselle vähän rock-henkiselle perusjampalle löytyi tuolta Branditiltä.

Varmaan n. 90% Tommin t-paidoista on erilaisia printtipaitoja ja etenkin suosikkibändien paitoja puetaan päälle mielellään. EMP:llä bändipaitoja on hurjat määrät, joten selaamista riitti. Tilaukseen päätyi tällä kertaa meidän molempien suosikkeihin kuuluvan Katatonian viimeisimmän levyn, Dead end kingsin, paita.

20130702-124623.jpg

Ai että, tui tui, on se tuo miekkonen vaan edelleen mun mielestä ihan hirmuisen komee ja hottis kaikkien näiden kymmenen vuoden jälkeenkin. Tai ennemminkin se on niin, että paranee ja komistuu vaan vanhetessaan.

Vaikka mä tykkäänkin lähes kaikista Tommin vaatteista eikä mulla ole sen tyyliin sen kummempaa osaa kuin, että toisinaan ostelen sille vaatteita lahjaksi, niin yksi vaate vaan on ylitse muiden. Mä alan kuolaamaan heti, kun herra heittää päälleen valkoisen vaarinpaidan ja ruttaa hihat niin, että käsivarret tulee esille. Päässäni kuuluu naps, ja seuraavaksi kuuluuu kops kun pyörryn ihastuksesta. 😀

Mutta se onkin näköjään jokin ihan tutkittu juttu, että valkoinen paita tekee miehestä seksikkäämmän. Ainakin jos Iltalehden juttua on uskominen. ;D

Minkälaisissa kamppeissa teidän urokset on kuumimmillaan?


15 Comments
 • PipSa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Miekkoseni on kesäkuumalla shortseilla ja t-paidan kanssa (vaalea tai musta) mutta kotopihassa mennään ilman paitaakin. 🙂 Ja tietenkin sandaalit jalassa. 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Harmi, ettei meillä ole pihaa missä vois katsella tuota ukkoa ilman paitaa. 😀

 • Mirva
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Komea mies kyllä! 🙂

  Ja mitä tuohon hänen tyyliinsä tulee, niin oma aviomieheni on aivan täysin samanlainen! Sinänsä helppo puettava, mutta kuitenkin hyvin tarkka vaatteistaan. Farkkuja, shortseja, bändipaitoja, huppareita… Siinä ne minun kesämiehen vaatteet. 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Eikä meidän ukot oo todellakaan ainoat! Tämän tyylin vankkumattomia kannattajia tuntuu tulevan vastaan kadulla koko ajan. 😀

 • Maakariakka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Salskea mies sulla! Ja ainakin ulkoisesti sopii sun tyyliin niin hyvin, että sitä voisit käyttää asusteena käsipuolessa 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Juu, kyllä se hyvin asusteeksikin passaa! 😀

   Mutta on sen verran fiksu että sen uskaltaa antaa puhuakin.

 • Minna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ohan sulla kyllä komee mies 😉 Omanikin näyttää hyvältä paidalla, jonka käsivarret on rutattuna ylös, mikäköhän siinä on 😉 Ja tukka sekaisin.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mun mielestä käsivarret vaan on usein miehen paras kohta! Siis jos ne on sellaiset jäntevät ja voimakkaat.

 • Jonna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Camoshortsit, ei paitaa, pitkä heviletti auki ja paljain jaloin niin aaaaah <3 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kuulostaa ehdottoman kuumalta! 🙂

 • nipsuu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kesäaikaan olen huomannut suurimmaksi ongelmaksi miesten kengät! Tuntuu, että valikoimassa on vain tennarit, purkkarit ja remmisandaalit. Mies ei suostu tennareita käyttämään, purkkarit ovat todella kaukana hänen tyylistään, ja kankaisia remmisandaaleja en varmasti anna ostaa :D!

  Miten voi olla niin vaikeaa tehdä jotkut hienon yksinkertaiset nahkasandaalit.. Ja tästä tuleekin se ongelma, että kun mies joutuu niitä tavallisia umpinaisia nahkakenkiään käyttämään, on kuulemma pakko laittaa sukat, ja nilkkasukat ei tietenkään pysy kunnolla jalassa, joten hän sitten rullaa tavalliset sukat mukamas huomaamattomasti nilkkaan, ei kaunista…

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Oot kyllä ihan oikeessa. Miesten kenkävalikoima on aika heikkoa. Tommi on onneksi mielellään myös tennareissa, mutta rennot nahkaiset sandaalit, sellaiset läpyttimet, ovat hänen suosikkinsa kesähelteillä.

 • Elina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oon heikkona kauluspaitoihin, mutta mies puku päällä on kuuminta!

 • Heidi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvin laskeutuva, ohut ja V-aukkoinen neule on huippu. Yhtä aikaa rento ja särmä. Ja jostain syystä farkun lahkeista näkyvät paljaat jalat vetoavat minuun:)

 • Minna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sä kuvailit just myös mun miehen tyylin, täydellisesti!Oon nimennyt tyylin ”festari-joneksi”. Tämä koostuu siis camo-shortseista, mustasta bändi t-paidasta ja Adidaksen mustista superstareista. AINA. Talvella garderoobista kaivetaan esille bändihupparit ja perusfarkut. Samapa tuolle, mutta välillä mies yllättää ja laittaa päälle jonkun kivan (mun ostaman) neuleen ja näyttää niiiin hyvältä. 🙂 Töissä käyttää paljon pukuja ja niistä mies on ihan hirveän tarkka ja vaatekaapissa kyllä roikkuu useita laadukkaita yksilöitä ja hyvännäköisiä kauluspaitoja mätsäävine skrakoineen. 🙂

Post A Comment