Tuulipukupäivä

Mun ja Iinan keskustelu eilen illalla: I: ”Ai niin, pitäis kuvat blogiin yhdet Hennesin alesta ostetut neuleet.” V: ”Mitäs ostit?” I: ”Sellasen liukuvärjätyn puuvilla-pellava neuleen kahdessa värissä. Sinisen ja korallin värisen” V: ”Hmm.. Muistatko kun viime viikolla kerroin ostaneeni alesta jotain itselleni hyvin epätyypillistä.. Valko-korallisen liukuvärjätyn neuleen..?” I: ”Eikä! Onko se se sama?! Maksoi kympin? Miten mun kellot ei yhtään soinut kun kerroit siitä!” V: ”Tää yhteensattuma on ihan pakko hyödyntää joskus!”

20130705-202602.jpg

Ja niinhän me sitten tehtiin heti tänään, kun syöksyttiin viettämään kesäpäivää Lintsille. Huvitteluseurueemme herra kysyi ensimmäisenä, että ”miks te ootte pukeutuneet samanlaisiin vaatteisiin?”. Vastaus oli, että ”siks koska me voidaan!” Että miten niin ollaan kuin jotku kymmenvuotiaat bestikset? 😀

20130705-202610.jpg

Päivä oli kaikin puolin huippu. Kasteltiin samisvaatteemme useaan otteeseen Vonkaputouksessa, kiljuttiin vuoristoradassa, ihailtiin maisemia maailmanpyörässä ja ihmeteltiin kaloja Sea Lifessa. Kyllä, minä kalakammoinen suostuin sinne siedätyshoidon nimissä!

Kuvia hurvittelusta kenties myöhemmin!


7 Comments
 • GoneWithTheNails/Mirka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  hahaha 😀 Te ootte ihania 😀 !

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Yritetään ainakin kovasti! 😀

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ihanat 🙂 minullakin löytyy tuo paita mutta sinisenä 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Toi on niiiiin mukava ja keveä kesäneule. 🙂

 • Seregi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hahahaa! Mulle käy noin lähinnä äidin kanssa, mut hyvä kuitenkin.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Meilläkin on äidin kanssa välillä aika keskenään samanoloisia asuja. 😀

 • White dress in Miami
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  This is a respectable post. This post give truly quality information. I’m unquestionably going to examine it. Genuinely incredibly important tips are given here. thankful to you to such a degree. Keep up the demonstrations of thoughtfulness. Best wedding gown designer in the world

Post A Comment