Plussapallo uimapuvussa

Löydettyäni edellisen blogissa julkaistun uimapukukuvani nimeltämainitsemattomalta pienten lasten vanhemmille suunnatulta keskustelusivustolta kera kauhistelujen ja toisaalta toiveiden nähdä lisää, jotta saisi nauraa, en voinut jättää näitä kuvia julkaisematta.

Jos meikäläisen esiintyminen uimapuvussa saa toiset haukkomaan henkeään kauhusta ja pysymään siten entistä tiukemmin omassa ruokavaliossaan, tai tarjoaa toisille sellaista iän pidennystä kuin kunnon nauruja, niin minähän olen varsin hyödyllinen yksilö tälle yhteiskunnalle. 😀

Iina nappasi nämä iloiset kuvat maanantaiaamuna, kun kipitimme hänen ehdotuksestaan Eiranrantaan aamu-uinnille. Meinasi kyllä mennä molemmilla sisu kaulaan, kun ekan kerran dippasimme ukkovarpaitamme hyiseen meriveteen, mutta toisiamme tsemppaamalla ja hitaasti etenemällä uskaltauduimme sittenkin pikaiselle uintipyrähdykselle. Ja hyvä niin, sillä se oli uskomattoman virkistävää.

Vielä pari vuotta sitten tuskailin kivojen uimapukujen ja bikinien huonoa saatavuutta, mutta sitten tilanne keikahtikin vallan toiseen suuntaan. Jostain syystä sopivia ja nättejä uikkareita alkoi löytyä vähän joka suunnalta.

20130710-093842.jpg

Tällä hetkellä kaapista löytyy tuon kuvissa olevan H&M+ -malliston viidakkouimapuvun lisäksi ainakin yksi Finnwearilta saatu musta hieman 50’s henkinen uikkari ja Evansin musta olkaimeton uimapuku, joka on ehdoton suosikkini.

Bikinitilanne on puolestaan tälä hetkellä olematon, mutta en ole kyllä tänä kesänä oikeastaan edes etsinyt. Ja niillekin tietäisin jo monta ostopaikkaa, jos nyt hirvittävä bikinihimo iskisi. Mutta toistaiseksi olen pärjännyt varsin hyvin kokouikkareilla, sillä itselläni ei ole mitään tarvetta koittaa saada rusketusta vatsaan. Aurinkoa tykkään ottaa olkaimettomalla uikkarilla, jotta vältyn yläkropan rusketusrajolta.

Jotta muutkin kaltaiseni plussapallerot voisivat rynniä rannoille kanssaeläjiä kauhistuttamaan ja riemastuttamaan, kokosin tähän muutamia tärppejä näteistä pluskoon uikkareista.
20130710-093900.jpg

Muistin muuten just, että multahan löytyy myös tuo punainen mekkouimapuku! Just hyvä, jos haluaa vähän peitellä reisiään, tai tulee kiirelähtö rannalle ja on ns. puutarha huonosti hoidettu. 😀

Punainen on ihan Elloksen omaa mallistoa, eli siitä on myös pieniä kokoja. Kaksi muuta on peräisin Elloksella myynnissä olevaa Taillissime-mallistoa. Elloksen uikkareihin pääset Tästä.
20130710-093910.jpg

Amerikkalaisen Swimsuits For All -nettikaupan minulle bongasi Tommi. (Miten söpöä, että se laittaa tuollaisia asioita mieleen ja vinkkailee mulle. 🙂 )

SfA:n valikoima on monipuolinen ja kokoja löytyy jopa numeroon 60 saakka. Sivustolla näyttäisi olevan tällä hetkellä -30% kaikista normaalihintaisista ja -10% alennetuista hinnoista, jos oikein pikaisesti vilkaisin.
20130710-093918.jpg
Modclothin vintagehenkiset uimapuvut hurmasivat ihan ensikatsomalta! Kyseinen pulju tarjoaa vaatetusta kaiken kokoisille, joten täältä löytyy naisellisia ja söpöjä uima-asuja (ja toki paljon muutakin!) olitpa sitten kokoa 36 tai 46.

Modclothin uimapukuosastolle pääset Tästä.

Auringosta ja uimisesta nauttiminen on ihan kaiken kokoisten oikeus! Hipsitään siis kaikki ilolla sinne uimarannalle eikä liikaa stressata mistään selluliiteista tai mahamakkaroista. Uimahallit ja uimarannat ovat ehkä parhaita paikkoja osoittamaan, että ne täydelliset supermallivartalot ovat aika harvassa.

Aiheuttaako uimapuvussa esiintyminen sinussa ahdistusta?


54 Comments
  • omppumies
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiitos tästä postaukesta!! Todellakin tarpeellinen herätys meille kaikille! Jokainen saa nauttia kesästä ikään tai kokoon katsomatta! Kaunis ihminen on sellainen,joka hyväksyy ITSENSÄ ja myös toiset ihmiset juuri sellaisina kuin on. Sinä olet kaunis!

    t. Omppu

  • Jenni
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    ”…niin minähän olen varsin hyödyllinen yksilö tälle yhteiskunnalle. :D”

    Kuolin nauruun! :DDDDd oot paras!

  • miumi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Isona tyttönä uikkareissa tai biksuissa ahdistaa ainoastaan huonot olkaimet tai olematon pito rinnoille. Niskan taakse sidottavat narut aiheuttaa päänsärkyä ja liian ohuet tai kiertyvät olkaimet kiusaa hartoita. Pienirintaisena vaihtoehtoja olisi enemmän.

  • Anne
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hieno veto ! Kesä ja siitä nauttiminen kuuluu meille kaikille , ehdottomasti !

  • Suvi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oikeesti?!? Ja mä kun oon niin monessa viime postauksessa nimenomaan ihastellut, kuinka upealta, kauniilta ja hyvinvoivalta sä kurveinesi näytät! 🙂 jatka samaan malliin vaan, kauhistelkoot ihan rauhassa. Oot loistoesimerkki siitä, millaista on olla tyytyväinen itseensä!

    • Terhi
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Just samaa ajattelin ku Suvi tuossa ylempänä 🙂 Näin ensin nää kuvat ja ajoin kommentoida, mut sit hämmennyin ku luin tekstitkin, että mitä ihmettä.

      Kuitenkin, olin siis tulossa sanomaan että wauh! 🙂 Kyse on todellakin siitä miten itsensä kantaa, ja onko sinut ittensä kans 🙂 Minusta ainaki näytät just onnelliselta 🙂 Ja muutenkin vaikutat tosi ihanalta ^^

      Myös tuo uimapuku istuu todella kauniisti 🙂

      Ite oon ollu aina pikkunen ja kokoa 34, mutta vasta 28-vuotiaana (eli tänä vuonna) opin pitämään omasta kropastani. Mua on siis ärsyttäny ku oon nii laiha. Että eipä se onni tuu laihuuden mukana. Minä ihailen sun kaltaisia ihmisiä 🙂 Oot just huippu!! 🙂

  • Mirva
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mulla on tuo sama HenkkaMaukan viidakkouimapuku ja se on niin ihana. En oo ikinä tuntenu itseäni hehkeäksi uimapuvussa ennen tuota yksilöä. 🙂

  • Ulla
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Vauva-lehden foorumilla, jos saan arvata…

    Olen sinne joskus päätynyt google-hakujen kautta ja ilkeää shittiä on silmiini osunut mm. eräästä toisesta bloggarista. Onkohan tuo niin, että kateus (ja sen yleisin ilmentymä ilkeys) on ylin imartelun muoto (Suomessa)?

  • Maakariakka
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hyvä Veera! Kunnon pahennuksen herättäminen on aina kannatettavaa! 🙂

  • Jasmin
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Moikka! Sulla on ihanan inspiroiva blogi! Kiitos siittä, mut nyt asiasta toiseen.. Nimittäin, osaisitko neuvoa jotain hyviä kirpputoreja helsingissä? Hietsun nyt tiedän jo, mut oisko muita käymisenarvosia ehdotuksia? Kiitos kovasti avusta.

  • Hanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ei oo tosi! Mua jotenkin järkyttää ihmiset suvaitsemattomuus… Mutta ihanaa on, ettet ota muiden kommenteista nokkiisi. Olet oma itsesi ja se on tärkeintä. Lisäksi se kannustaa muita, jatka tuota linjaa :D!

  • PipSa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Joo, ei aiheuta ahdistusta millään tapaa. 🙂 Itselläni on Ellokselta ostettu uimamekko, Miss Mary of Sweden merkkinen. Todella hyvä päällä ja peittää hieman reisiä. Tosi upeita uimapukuja tuolla ameriikassa, tarttiskohan ostaa 😉

  • marketta
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihailen ja arvostan sun rohkeuttasi! Sun kuvia katsoessa niistä välittyy terveesti itseään kunnioittava nainen, joka ei pelkää muiden mielipiteitä. Kaiken lisäksi olet upea ja kaunis. Kerrassaan loistava esikuva ja roolimalli meille ”plussapalloille”!

  • Tuulis
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Näin helleaikaan metsästän itse… Mitäs muuta kuin neuletakkeja :-D. Ajattelin vinkata sulle ja muille kashmirin ystäville: http://www.ellos.fi/redoute-creation/neuletakki/285309?N=1z140rhZ1z141po…|1&Nao=12.

    Mun on jo matkalla, syksy ja talvi kun saapuu tiettävästi joka vuosi 😉

    • pauliina
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      niin munkin on matkalla. eli kiitti vinkistä!

  • mä vaan
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sinä oot huippu!!

  • Anis
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    No huhuh, kyllä ihmiset on noloja ja keskeneräisiä omine komplekseineen. Oo ihastellu sun uikkarikuvia, oot niin elämäniloisen ja uhkean näköinen. Mammat on vaan kateellisii sun hinkeistä! Jatka samaan malliin!

  • Lissu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Aivan mahtava postaus! Välillä ei voi olla ihmettelemättä liikkuuko joidenkin ihmisten päässä yhtäkään järkevää ajatusta…

  • H
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Toiset kulkevat edellä ja tekevät, toiset tulevat perässä ja arvostelevat-Tykkään enemmän niistä ekoista.

  • käyttäjä-5503
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Loistavaa, pitäähän se jonkun antaa kesälläkin ko. palstojen mammoille jutunaihetta =D. Vshingossa olen joskus ajautunut googlen kautta sinne ja heillä tuntuu olevan elämää suurempana ongelmana joko blogistien paino tai ikä, että enköhän minäkin heidän analysoitakseen vielä joku päivä pääse 😉

  • Ellu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Voi herranjumala mammat taas…xP Yksi iso syy miksi tykkään siun blogista on tuo sinun mahtava asenne kaikenmaailman turhiin pintalässytyksiin, osaat suhtautua juuri sillä huumorilla jonka ne ansaitsevatkin. Koirat haukkuu ja karavaani kulkee, ja sinulla on kyllä komea karavaani <3

  • Johanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Heippa!

    Kiitos tästä, ehkä itsekin uskaltaudun jälleen uimarannoille n. 4 vuoden jälkeen. 🙂

    T: Kurvikkaampi yksilö

  • Hanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hei näytät ihan mahtavalle!!

    Kiitos Tuulialle kashmir-villatakki-vinkistä! Lähti heti tilaukseen 🙂

  • Sanjana
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Iiiii, tuo modcloth! Uikkarit aivan ihania ja tuolta löytyvät mekot. <3 Voisin haluta voittaa lotosta, että voin ostaa tuon kaupan tyhjäksi 😀

    ja ihana sinä kun tuot tällaisia eri kokoisten liikkeitä tietoon. <3

  • Jeppa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Asenne sulla on niin mieletön, että kateeks käy! Sun blogi on vaan niin aurinkoinen ja pirteä ja just tällästen postauksien takia ah-niin-aito! Olet selkeästi ulkokuoren lisäksi kaunis myös sisältä. Hyvää kesää 🙂

  • Minna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oot upee ja rohkee nainen, tulinpa hyvälle tuulelle taas ku luin sun blogii, kiitos 🙂

  • hannamaria
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Yleensä (nykyään) en enää postauksiin kommentoi kun en keksi mitään järkevää sanottavaa, mutta nyt oli pakko. Näytät hyvältä uikkarissa ja muutenkin shortseissa jne, antaa muiden arvostella ja miettiä miksei itte kehtaa tehä samoin 😀 Ittelläni ei tosin taida olla sanomisen varaa, en oo omistanu uikkareita kuuteen vuoteen kun en tunne oloa niissä itsevarmaksi enkä kyllä oo rannallakaan käyny samaan aikaan. Nyt oon pikku hiljaa totuttautunu shortseihin, mutta silti löytyy arkuutta aina niillä liikkuessa. Vaikka oonkin hiukan pullukka, niin silti koitan vaatia itteltäni kiloja. Tällänen oon aina ollu enkä varmaan koskaan tuu olemaan mallin mitoissa, mutta silti taistelen koko ajan liikakiloja vastaan. Se jos mikä stressaa kun en nää pahaa muiden koossa ja kurveissa, mutta omiani en hyväksy. Harmi sinänsä, mutta vie aikaa ennen kuin lähen esim. Pelkällä topilla liikenteeseen peittämättä käsivarsiani jollain. 🙂

    – hannamaria

    hannamariav.blogspot.com

  • Marjavee
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kyllä minä isokoisena käyn julkisillapaikoilla uimassa ja herranjestas käytän kaupungilla tuubitoppia, Kamalaahan se joillekin on jos ne luulee että musta kokovartalo vaate päällä olen isokoine mutta uikkarit päällä missinmitoissa..huhhuh.

  • tanja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    tää postaus sai mut tosi hyvälle mielelle ja ehkä arvostamaan kroppaani enemmän! oon tässä viimepäivinä harmitellu noita mun jenkkakahvoja ja ku tiiän että ne sais ihan helposti pois kun edes kaks kiloo tiputtaisin, mutta nyt tuli semmonen olo että ajatelkoon muut mitä ajattelee, mä tykkään olla tällanen. oot ihan huippu bloggaaja ja just tällaset postaukset kannustaa muitakin!

  • Nette
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihana asenne ja ihana nainen! Niiden kateellisten tiukkapipojen mussutuksille ei voi kun nauraa, voi heitä raukkoja 😉

  • Tinski
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    ”Selän takana puhujat ovat juuri siellä missä heidän kuuluukin – takanasi.”

    Minä pidän tuosta lauseesta. 🙂

    Näytät jumalaisen upealta kurveinesi!

  • Kati
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Höh! Minä en näe noissa uimapuku kuvissa mitään huonoa! Tosi hyvin sopii tuo uimapuku sinulle eikä tosiaankaan itselläni tullut huono olo kuvia katsellessani. On harmillista miten isompikokoisen henkilön ”pitäisi” pukeutua säkkiin ja vetää vielä paperipussikin päähän ettei vain ylimääräisistä kiloista näy jälkeäkään:( Jokainen on sen kokoinen, näköinen ja tyylinen kuin on, olisihan se kurjaa jos kaikki naiset olisi kokoa XS, pitkä hiuksiset ja hyvin ruskettuneet, suorastaan TYLSÄÄ!

  • M
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Siis ne ihmiset joilla on jotain urputtamista toisten muodoista, voi niiin jättää omaan arvoonsa. Kateellisten kitinää, kun toisilla on tervettä itsetuntoa.

    Itse ainakin ajattelin kun näin kuvat, että vau, mitkä kurvit ja mikä asenne! Aivan mahtava vastaus keskustelupalstojen mussutuksille!

    Voidaan kaikki oppia parempaa asennetta tästä postauksesta, eli nautitaan siis kesästä 🙂

  • MouMou
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    IHANA toi mekkomallinen punainen! <3

  • Katrij
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Olet upea juuri tuollaisena! 🙂 Ihastuin heti noihin ModClothin uikkareihin, joten saattaa olla pakko tilata sieltä jotain…

  • Ertsu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Pisteet kyllä sun asenteesta, moni olis kirjottanu itkusen raivoavautumis-postauksen tollasen jälkeen, mutta miksi noteerata internetin pohjasakkaa ja niiden juttuja? Näytät tosi hyvältä noissa kuvissa, ja etenkin oikeanpuolimmainen on aivan upea + rohkeesti kuvattu läheltä (reidet näkyy istuessa ja kaikkee, iik), mutta ei todellakaan satu silmiin, päin vastoin!

  • Nunnu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    En kyllä ymmärrä, miksi pitää vauhkota tästä isommuuspienemmyys-asiasta joka puolella. Ei me laihemmatkaan ilmoiteta blogissa siitä että ”Menen rannalle koska olen laiha ja pystyn. Olkaa iloisia laihuudesta/normaaliudestanne!”. Mun mielestä kaikki vaan rannalle ketä huvittaa, ei siitä mitään isoa showta tartte tehdä.

  • Kabuu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    No voi kiesus, kyllähän sä nyt näytät 100000 kertaa paremmalta uikkareissa ku joku langanlaiha voit-laskea-kylkiluuni-vaikka-100-metrin-päästä-eikä-mulla-ole-ollenkaan-tissejä-tai-muitakaan-muotoja nainen! Kyllä mun mielestä niin kokouimapuvuissa ku bikineissäki pitää kantajalla olla muotoja! 😉 Ja uskon että miehetkin arvostaa enemmän jos on jotain mitä katellaki 😀 Ja itsehän siis olen myös nainen ^^

    • mm
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Olisipa virkistävää, jos yksikin keskustelu voitais käydä ilman näitä oletuksia siitä mitä naisella PITÄÄ olla. Ei naisen pidä olla muodokas eikä naisen pidä olla pienirintainen – naiset vain ovat ja hyvä niin. Samalla tavalla kun kurvikkaita naisia saattaa ahdistaa hoikat kauneusihanteet, myös vähemmän kurvikkaat saattavat ahdistua väitteistä joidenka mukaan OIKEALLA naisella on vähintään D-kuppi ja iso pylly. Jokainen nainen on ihan oikea ja pätevä nainen, oli kropan malli mitä tahansa. Naiset ovat niin ankaria toisiaan kohtaan, huoh.

      • K
        Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

        Jos blogien kommenteista voisi tykätä, kuten facebookissa, tykkäisin ehdottomasti tästä kommentista! Olen samaa mieltä, miksi pitää luoda minkäänlaisia ihanteita kumpaankaan suuntaan?

    • Jaahas taas tätä
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Tää on jotenkin surullisella tavalla naurettavaa. Että ylipainoinoisia naisia kutsutaan ”oikeiksi naisiksi” ja laihoja kukkakepeiksi joita kukaan ei halua. Hei halloo. Te haukkujat ootte samalla viivalla molemmat. Hävetkää. Etkä sinä voi kaikkien miesten puolesta sanoa tuollaisia asioita.

      • Minna
        Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

        WORD! Ei aleta nyt puhua siitä mitä naisella PITÄÄ olla… Eiköhän me kaikki olla jees just näin!

  • Elina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Katsoin kuviasi lukematta tekstejä ja ajattelin, että onpa hyvännäköinen uimapuku ja sopii sulle äärimmäisen hyvin.:) Sitten luin tekstinkin ja mieleen tuli vain, että mitä ihmettä. Kaikkea ne ihmiset jaksaa pikkumaisuudessaan kirjoitella nettiin…Olet ihana.:)

  • aila
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    tosiasia kuitenkin on, että tuo maailmoja syleilevä muodokkuus ja sen ”ihannoiminen” kielii myös siitä, että ainakin jonkun verran viitataan kintaalla terveysriskeille, mitä ylipaino mukanaan tuo. minulle henkilökohtaisesti on aivan sama, mitä kukakin painaa ja toivon samanlaista suvaisevaisuutta myös hoikkia kohtaan…ja tuo miesten mielipiteistä välittäminen se vasta tyhmää on. postauksia voi tehdä ilman painoasioiden esilletuomistakin, koska käsittääkseni kuitenkin on kyse painorajattomasta blogista.

    • Polly_50
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Ihan samalla tavalla laihuus tuo mukanaan terveysriskejä, ainakin mitä lähempänä ollaan alipainon rajaa. Riskejä on molemmissa painon ääripäissä ja sillä välillä, sillä geenitkin vaikuttaa asiaan. Itse tunnen monta hoikkaa ihmistä, jotka eivät elintapojensa puolesta kyllä ole terveyden perikuvia ja toisaalta tunnen myös kurvikkaampia tapauksia, jotka liikkuvat paljon, syövät terveellisesti jne.. Ei se ulkonäkö aina kerro niistä elintavoista kaikkea.

      • aila
        Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

        kurvikas tapaus on eri asia kuin reilusti ylipainoinen. ylipainoinen alkaa laihtumaan jos syö terveellisesti ja liikkuu paljon, näin se vaan on. ellei sitten terveellisesti syömisen lisäksi syö vielä epäterveelliset välipalat päälle.

        • Anonyymimuumi
          Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

          Eiköhän pääasia ole olla onnellinen eikä se, kuin kuinka monta vuotta pidempään elää jos tiputtaa x määrän kiloja.

  • kaesa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Voi apua nuo Modclothin uima-asut on ihania!! Harmi että myös hintavia.. mutta varmasti laadukkaita. Sivusto muistiin ja palkkapäivää odottelemaan!

    Rinnat omaavana henkilönä olen kokenut haastavaksi löytää bikinejä, jotka oikeasti menevät päälle ja eivät satu. Perus ketjurättikauppojen hyllyt pursuilevat toinen toistaan söpömpiä bikinejä, ja 90 % on sellaisia lappu-nirunaru-viritelmiä joita ei kyllä ole b-kuppia suuremmille rinnoille suunniteltu. Ihmettelen, miksi edes valmistetaan L tai XL -kokoisia lappubikinejä, kun kuka hullu nyt sellaisia pystyy pitämään jos on isommat rinnat 😀 Narut pureutuu syvälle ihoon eikä yläosa anna minkäänlaista tukea. Kuka on päättänyt, että uidessa rinnat eivät muka tarvitsisi tukea, jos kerta kuivalla maalla joutuu käyttämään kaarituellisia liivejä?!

  • Anniina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    ”Löydettyäni edellisen blogissa julkaistun uimapukukuvani nimeltämainitsemattomalta pienten lasten vanhemmille suunnatulta keskustelusivustolta kera kauhistelujen ja toisaalta toiveiden nähdä lisää, jotta saisi nauraa, en voinut jättää näitä kuvia julkaisematta.”

    Ihmistä, jonka reaktio edellämainittuun on postata itsestään lisää kuvia uimapuvussa aidon naantalin aurinko-hymyn kanssa, on pakko vähän fanittaa.

    Tuli tosi hyvä mieli!

  • Elsa/ Oi mutsi mutsi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    http://oimutsimutsi.bellablogit.fi/2013/06/30/lomalla-viimeinkin-voin-ot… mietin itse voinko mä laittaa uikkarikuvaa nettiin, kunnes tajusin että voin. naps, sinne meni jo kuun alussa. Kukaan ei tainnut sanoa mitään, vaikka kuvitelma oli se vauvalehti omg + blogikommenttiboksi uujea yhtälö.

    Mä en oo mikään läskit ulos kaapista, meilläkin on oikeus -nainen. Oon sellainen nainen, että jokainen taaplatkoon omalla tyylillään, nokka pystyssä ja hymy naamalla. Se on ihan sama onko ihminen normipainoinen vai uhkee tai muodoton näyttääkseen hyvälle uikkarissa. Väitän saavani ihan mukavasti positiivisia katseita hyvän mallisessa uikkarissa, vaikka painoindeksi ei ole siellä normin puolella. Ja sehän se harmitus joillekin taitaakin olla 😉

  • Sanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Huikeeta Veera! Juuri näin. Ku on itsensä kanssa sinut, voi tehdä hyväkiertää tempauksia ja julkaista uimapukukuviakin.

    Itse järkytin ystäviäni viikonloppuna tiukassa Dont forget to rock mekossa ja samalla kaikkia kanssaihmisiä kotikonnuilla Oluset festareilla. Ja ei tuntunu missään, päinvastoin, oli oikein hyvä olla siinä vaatteessa.

  • Anonyymimuumi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Bellissima! Näytät tosi hyvältä ja uikkarit myös! Ahdistuin taas itse ennen rantalomaa mitä päälleen pistää, mutta keräsin jostain rohkeutta ja ostin Lindexin alennusmyynneistä kirkkaanpunaiset bikinit. Syystä tai toisesta, en kokenut kuitenkaan bikinit päällä aiheuttaneeni mitään suurempia sydämmentykytyksiä puoleen tahi toiseen Italian rannalla missä oli muutenkin kaikenlaisia ja kaiken kokoisia ihmisiä.

    Itse menen rannalle nauttimaan merestä ja auringosta. Haters gonna hate.

  • Hanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Pakko kysäistä noista halterneck-uikkareista: miten käytännöllisiä ne ovat rintavalle? Tosi upeita olisivat, kyllä, mutta omalla kohdallani rintamus tarvitsee kunnolla tukea ja pelkkä urheilutoppi, jonka olkaimia on kotiompelukoneella hurautettu pienemmäksi on muuttunut jonkinlaiseksi halterneckiksi ja riittää painamaan niskaa. Ja tärkeintä: pysyvätkö kaikki uidessa sillä puolella millä niiden pitääkin?

  • Minna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihania uimapukuja miltei kaikki..Pidän itekkin tuollasista vanhemmantyylisistä… =)

Post A Comment