Helman vilautus

Asoksen paketti saapui vihdoin perille seikkailtuaan ensin vanhaan osoitteeseeni. Tilaamaani maksimekkoa en ole vielä ehtinyt sovittaa, mutta mahtava printtimekko pääsi päälleni jo eilen illalla suunnatessamme Ravintola Kirjuriin.

Kuvia ei kuitenkaan muistettu ottaa vasta kuin kotiin mennessä pienissä skumppahuuruissa illan jo viilettyä niin, että päälle oli putänyt vetää neule. tässä siis vain hieman ihanan helman vilautusta. Täytyy kuvata koko mekko paremmalla ajalla ja keskittymiskyvyllä.

20130711-121401.jpg

mekko/Asos Curve, neule/Flash, laukku/H&M, kengät/Crocs (saatu)

Sain valita Crocsilta kesäkengät ja nuo kiilakorot saapuivat eilen. Se oli rakkautta ensiaskelilla. Aivan hiton mukavat.

20130711-121547.jpg

Minulla oli tuossa mekossa kyllä melkoisen huutomerkki-olo, sillä se on ihan hillittömän kirjava ja siten aika poikkeava ilmiö omassa pukeutumisessani, mutta eiköhän siihenkin fiilikseen totu, sillä mekko on ihan sikahieno.

20130711-121555.jpg

Nyt tarttis reipastua ja hoitaa siivoushommat loppuun ennen Jazz-vieraiden tuloa. Sitten saa loppuviikon vielä relata. Kämppä on kerrankin niin edustuskunnossa, että voisin kuvailla muutamia juttuja tänne blogiinkin!


Tags:
,
2 Comments
 • Nina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Aivan SAIRAAN HIENO MEKKO!!!!!

  • Nina
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   Aioin kirjoittaa JUST samanlaisen kommentin! 😀

Post A Comment