Aletärppejä

Nettikauppoja selaillessa on vastaan tullut muutamia huippuja aletärppejä, jotka halusin jakaa teidänkin kanssa.

20130714-184608.jpg

Minna Parikan herkullisia Melt-korkkareita irtoaisi -70 % alennuksen ansiosta mahtavalla satasen tasahinnalla. Väreinä pinkin lisäksi musta ja sähkönsininen. Huippulöytö!

Toinen loistava kenkälöytö on blogin bannerissakin näkyvät Bronxin Herald -herrainkengät, jotka ovat Brandoksella -70 % alennuksessa. Mukaviksi ja näyttäviksi osoittautuneita jalkineita saa leopardikuosin lisäksi myös kirahvina, seeprana sekä monessa hieman maltillisemmassa ulkoasussa.

Vinkin Elloksella myytävistä La Redouten kashmisrneuletakeista tarjosi kommenttiboksissa Tuulis (kiitoksia sulle!) ja ainakin pari teistä olikn jo tarttunut tilaisuuteen. Pehmoisia ja lämpimiä neuleita on -60% aleen jäänyt klassikkovärit harmaa ja tummansininen.

Olen jo pidemmän aikaan katsellut The Leather Satchel Companyn salkkuja sillä silmällä, mutta en ole osannut päättää mikä olisi kiva väri. Mikäli joku kaipailisi kaikkeen passelia mustaa nahka salkkua, saisi sellaisen nyt Asokselta n. sata euroa normaalia edullisemmin.

Onnistuinko lietsomaan ketään ostoksille? ;D


3 Comments
  • hannamaria
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Noi Parikan kengät olis niin mun, jos vaan tulis enemmän tilaisuuksia jossa niitä käyttää. Omistan nyt jo täydelliset mustat peruskorkkarit ja niitäkin oon pääasy käyttään vaan muutaman kerran, joten ei ole tarvetta uusille. Mutta saako ne ostaa vaan koska ne on niin ihanat?!?

    – hannamari

    hannamariav.blogspot.com

  • Anniina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oi nuo Parikat olisivat ihanat ja halvalla kyllä tosiaan lähtee!!

  • JJ
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tänään kilahti meiliin myös info nansoshopin kesäalesta. Nyt mä tilaan sen Niitty-haalarin kyllä <3

Post A Comment