Black Lace

-yhteistyössä Fashionstore

Aurinkolasien valitseminen on aina ollut itselleni melko haastavaa, sillä pääni mittasuhteet vastustavat yli 90% laseista joita sovitan. Sama koskee tietenkin myös silmälaseja.

En mielestäni ole mikään isopäinen, mutta suurin osa naisten laseista osoittautuu itselleni liian kapeiksi ja ottavat kiinni ohimoilta jolloin kakkulat eivät siis mene ns. perille asti. Olenkin välillä miettinyt tarvitsevani ohimoiden rasvaimun. 😀

Minulla on aina parit kympin halpislasit, jotka voi ottaa festareille sun muihin paikkoihin mihin ns. ykköslaseja ei uskalla kuskata hävittämisen pelossa, ja niitä voi ostaa sellaisella ”ihan rittävän välttävät” -asenteella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haluan aina kuitenkin omistaa yhdet oikeasti hyvät aurinkolasit jotka on justiinsa eikä vain melkein. Kun sitten löydän oikeasti passelit lasit, on riemu melkoinen ja edessä pitkä yhteinen taival.

Yhdet Versacen pleksit palvelivat minua viisi tai kuusi kesää kunnes olivat niin naarmuiset etten enää läpi nähnyt. Niiden seuraajaksi hankitut isot Ray Banin Wayfahrerit puolestaan kadotin mystisesti viime kesänä ja siitä saakka luottolasien paikka oli auki aina kesäkuun loppuun saakka, jolloin sain nämä kuvissa esiintyvät (ja jo monissa asukuvissa nähdyt) kaunottaret.

20130731-213306.jpg

Nettikauppa Fashionstore tarjosi minulle vapaavalintaiset aurinkolasit heidän valikoimistaan johon kuuluu malleja laatumerkeiltä Ray Ban, Versace ja Dolce & Gabbana.

Täytyy sanoa, että aiemmin kokemieni aurinkolasihaasteiden vuoksi jännitti kyllä melkoisesti valita laseja netistä ja olinkin ihan varma, että joutuisin vaihtamaan valintaani useita kertoja, kun huomaisin lasit kokeilussa epäsopiviksi.

Tuotetiedoissa kerrottua linssin leveysmittaa tuijotellen ja mahdollisimman suuria linssejä väijyen päädyin sitten tilaamaan nämä D&G:n näyttävin pitsein koristellut lasit ja pistin peukut pystyyn. Ja kuinka ollakaan, ihme tapahtui!

Lasit ovat kuin ovatkin sopivat läskiohimoilleni! Uskomatonta, että osuin kertalaakista sopiviin laseihin ja ne vielä oikeasti ovat juuri ne mielestäni kaikkein kauneimmat tarjolla olleet.

Minulle on tärkeää, että omistan aina yhdet ladukkaat klassiset suuret mustat lasit ja nämä naiselliset ja hieman kissamaiset ”Dolcet” ovat juuri eikä melkein toiveideni mukaiset.

20130731-213146.jpg

Sankojen pitsikoristeet eivät ole mitkään herkästi poiskuluvat painokuviot, vaan läpinäkyvien pokien sisään on oikeasti upotettu pitsiä. Kaunis kuviointi tulee siis pitämään pintansa aivan toisin kuin monissa laseissa käytetyt painokuviot.

Ylellinen fiilis jatkuu kivasti myös lasien kovassa kotelossa, joka on lasien hengessä verhoiltu ympäriinsä mustalla pitsillä. Kaunis ja kestävä kotelo pitää huolen, että näidenkin lasien kanssa yhteisiä vuosia ehtii kertyä ellei omistaja tumpeloi ja unohda laseja jonnekin.

veera

Sen verran joudun istuvuudessa tekemään myönnytyksiä, että näin isoja laseja rakastavana ja Mikki Hiiri -poskilla varustettuna henkilönä täytyy tottua siihen, että hymyillessä lasit nousevat poskipäiden mukana. Mutta, jos lasien nouseminen häiritsee, niin aina voi jatkaa murjottamista. Paitsi, että näin näteissä aurinkolaseissa on kyllä lähes mahdotonta murjottaa. 🙂

Kesä näyttäisi ennusteiden mukaan jatkuvan edelleen aurinkoisena, joten silmien suojaaminen on edelleen ajankohtaista vaikka jo elokuuta alojtellaankin. Fashionstore toimittaa tuotteet parissa päivässä, joten uusista laseista ehtii vielä hyvin nauttimaan tänä kesänä!

Viimeinen kuva on yhtenä työpäivänä Nellyn kuvaamien asukuvien satsista, joka odottaa julkaisuaan. Raitapaita-asu kokonaisuudessaan luvassa huomenna!

Millaisia aurinkolasipersoonia siellä puolen ruurua lymyää? Hävitätkö joka kesä viidet halpislasit vai uskallatko satsata hintavampiin merkkilaseihin?


4 Comments
 • Gwenndelin
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Panostan aurinkolaseihin, koska minulla on herkät silmät sekä tarvitsen myös arskoihin vahvuudet. Noin reilu vuosi sitten hankin RayBanit (näkyy aika monessa oman blogin kesän postauksessa) omilla vahvuuksilla ja polarisoiduilla linsseillä. Polarisointi on aivan mahtava varsinkin autoillessa, silmät ei rasitu niin nopeasti. Aurinkolasini haluan niin suurena kuin mahdollista, mutta vahvuudelliset linssit rajoittavat valitettavasti kakkuloiden kokoa. Omat vahvuuteni ovat onneksi aika miedot, joten nuo RayBanit oli mahdollista tehdä. 🙂 Sen suurempia laseja ei olisi enää voinut toteuttaa eli ei valitettavasti kunnon kärpäslaseja mulle. 🙁 En voi myöskään käyttää piilareita, joten vahvuuksilla varustetuilla aurinkolaisella mennään jatkossakin ja aion tulevaisuudessakin panostaa merkkikehyksiin. RayBaninit ovat nimittäin edelleen kuin uudet kovasta käytöstä huolimatta. 🙂

  • Gwenndelin
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Jatko-osa kommenttiini eli nuo D&G:t on aivan huippucoolit ja käy sulle tosi hyvin. 🙂 Sama vaiva myös mulla eli pullaposkien mukana lasitkin heiluu, mutta ei se haittaa. 😀

   • Veera
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tosi hyvä, että mieluisat lasit onnistui myös vahvuuksilla! Mulla on onneksi vielä se tilanne, että en tarvitse vahvuuksia aurinkolaseihin, kun tulen hvin toimeen ilman silmälaseja vaikka niiden käyttö minulle suositeltavaa olisikin.

    Ihana tietää, että en ole pullaposkieni kanssa yksin! 😀

 • lindalinda
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oonkin katellut että aika makeat arskat! Onneksi olkoon tarpeeksi isojen pokien löytämisestä, mulla tuppaa olemaan vähän samaa ohimo-ongelmaa 😉 Onneksi lähipiiristäni löytyy optikko, joten mulle aina osataan heti valkata leveämmät kehykset ja kokeilen ennakkoluulottomasti myös miesten malleja. Posket on kans vähän tiellä välillä, mutta mä oon optikkoni välityksellä tutustunut ratkaisuun nimeltä nenätyynyt. Ainakin joissain lasiliikkeissä muovikehyksiin pystytään asentamaan jälkikäteen nenätyynyt, jolloin ne ei enää nappaa poskiin kiinni niin helposti. Ja jos on tällänen luiseva nokka niinku mulla niin se myös kipeytyy välillä muovikehyksistä.

  Hyvät aurinkolasit pelastaa koko vuoden ainakin mun päässä. Jotenkin mun silmät on herkät valolle ja talvisin ongelma on oikeastaan vielä pahempi, kun valo heijastuu alhaalta ylös ja siinä ei iso otsa tai mikään hattu auta. Aurinkolasit rules!

Post A Comment