Yksi alelöytö lisää

Yhteistyössä Spartoo

Olen viime aikoina yrittänyt pidättäytyä hankkimasta korkokenkiä, sillä A) niiden käyttötilanteet ovat huomattavasti vähentyneet (lue: olen niin vanha mummo, etten jaksa enää bilettää) ja B) Olen huomannut käyttäväni lähes asun kuin asun kanssa nykyään joko Guessin leopardikorkoja tai H&M:n MMM pleksikorkoja muiden ihanuuksien jäädessä joka kerta kaappiin sovitteluista huolimatta.

Tänä vuonna haankkimani kengät ovat olleet pitkälti vain matalia ja käytännöllisiä, kuten sandaaleja, balleriinoja, tennareita (ja niitä kuulkaa onkin kertynyt) ja maihareita. Yhdet pituuteen positiivisesti vaikuttavat jalkineet kuitenkin tuli haalittua kesän alennusmyynneistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Morgan on itselleni tuttu lähinnä ulkomaanmatkojen shoppailureissuilta, joilla merkin vaateputiikkeja on tullut toisinaan vastaan, mutta jo pikainen vilkaisu sisälle on kertonut, ettei liikkeellä ole mitään tarjottavaa minulle. Nämä Duo-nimiset korkkarit kuitenkin näyttivät ihan just eikä melkein kengiltä jotka passaisivat loistavasti kaikkien mustien kekkeröintimekkojeni seuraksi. Paketin saavuttua mielikuvani osoittautui oikeaksi ja kengät onnekseni mukaviksi ja tukeviksi.

morgan_spartoo

Malli on hyvin pelkistetty, mutta nuo lämpimän oranssit kärjet tekevät monoista juuri sopivalla tavalla huomiotaherättävät. Nyt pitää äkkiä kehittää jotain korkkareita vaativaa menoa itselle, jotta uutukaiset pääsevät käyttöön! Vai pitäisikö vain alkaa käyttämään korkoja töissä toimistopäivinä.. Tuntuu vaan, että ne menisivät ihan hukkaan pimeässä pöydän alla. 🙁 (on mullakin taas ongelmat.. 😀 )

 


No Comments

Post A Comment