Bloggaajan kulissit

Ai että, niin se kuulkaa elämä vaan on mielenkiintoista, että kun ehtii nillittämään yhdestä asiasta äänee, niin äkkiäkös sitä ilmestyy toinen kurkkua kuristava katastrofi nurkan takaa. Yksityiskohtia sen enempää kertomatta totean vain, että nyt kuulkaa pikkusen huolettaa.

Mutta tämä on oikeastaan tilanne, jossa huolettaa jo siinä määrin, että ajatus kääntyy loppujen lopuksi toisin päin ja alkaa ajatella, että jospa tämä katastrofi olisikin sellainen joka kääntyykiin loppujen lopuksi voitoksi. Yhtä aikaa siis hätääntynyt ja luottavainen fiilis.

Joo, tiedän että tällainen ”mulla on yks juttu josta en voi kertoo” on ärsyttävää, mutta halusin kuitenkin kertoa millaisissa tunnelmissa täällä mennään vaikka syistä en puhukaan. Tämä postaus on nimittäin hyvä esimerkki siitä millaista osatotuutta sitä yleensä blogissaan esittelee. Yleensähän sitä kun ei avaisi juurikaa noita negatiivisia tunnelmiaan, vaan postaisi vaan seuraavanlaiset kuvat.

kengat_morgan2

Ai että, siinä ne on bloggaajalla taas uudet yhteistyökumppanilta saadulla lahjakortilla tilatut korkokengät jalassa. Justhan se esitteli edelliset. On se vaan tuonkin ihmisen elämä helppoa ja kepeää, kun kengät on ilmaisia ja kosmetiikkaakin vissiin pukkaa postiluukusta enempi kuin ehtii käyttää. 

Sillä tavalla on kyllä nyt vähän outo tää bloggaaja, kun ei mitään tonnien merkkiveskaa roiku käsipuolesta. Ehkä se on jo kyllästynyt siihen viime viikolla ostamaansa Vuittoniin. Ja mihin se skumppalasikin on kuvasta unohtunut? Eiks ne bloggaajat juo kuplajuomaa lounaallakin?

Aina se vaan hymyilee kuvissa leveästi! Eikö sillä oo ikinä huono päivä? Mutta hymyilyttää kai se kun itseään kuvaamalla ja kengistä kirjoittelemalla rahaa tulee ovista ja ikkunoista. Ja se on varmaan menossa taas johonkin ilmaisen skumpan kekkereihin minkä jälkeen saadaan kymmeniä kuvia sen bloggaajakavereista.

asukuvaB

farkut-Lindex Generous/silkkitoppi pitsiliehukkeilla -Coast (ostettu Manchesterista vuonna 2010, käytetty kerran, eilen löysin sen  ja rakastuin) korkokengätMorgan (saatu Spartoolta)

Niin, semmoseltahan kuplivan keveältä ja helpoltahan se saattaa jonkun ihmisen elo blogin perusteella vaikuttaa. Sitä kun kertoo mieluummin niistä ihanista kesäjuhlista joissa näki ystäviä, siitä uudesta lempparihuulipunasta joka maistuu vadelmalta ja niistä näteistä kengistä jotka jalassa tuntee itsensä hetken ajan maailman valtiattareksi.

On helpompaa hymyillä 1/200 sekunnin verran asukuvassa kuin kertoa miltä tänään tuntui, mikä pelotti ja huoletti. Uudet kengät, alennsmyynnistä löydetyt farkut ja omasta kaapista uudelleen löydetty silkkitoppi ovat niitä pikkuisia makeita rusinoita tässä arjen pullataikinassa.

On helpompi nyppiä pullasta se rusina ja esitellä sitä kuin maistattaa ihmisillä itse taikinaa, joka voi toisinaan olla raakaa ja joskus taas täysin pilalle palanutta. (ai että minkä metaforan siinä leivoin!! 😀 )

kengat_morgan1

Tämän postauksen alussa kerrotut fiilikset ja parin päiväinen avautumispostaukseni koskien (mielen)terveyttä kuitenkin nyt ehkä osoittavat, että siitä ainaisesta blogikuvissa hymyilemisestä ja ystävien kanssa kilistellyistä skumppalaseista huolimatta sinne taustalle mahtuu hirvittävästi asioita, myös niitä elämän ikäviä puolia. Että vaikka tyyppi bloggaisi korkoja, kolttuja ja kikatusta, niin se saattaa silti itkeä.

Mm. muotiin, tyyliin, kauneuteen ja sisustukseen keskittyviä blogeja lukiessa saattaa hämääntyä luulemaan, että niiden kirjoittajien elämän pahimpia kriisejä ja ongelmia ovat luksuslaukun ratkennut vetoketju, talvisaappaiden irronneet korkolaput, myynnistä poistettu lempi huulipuna ja designesineiden järjestys olohuoneessa.

veeratommiblogiin

Mulla ei ole tällä hetkellä mitään noista edellä mainitsemistani ongelmista, mutta pari-kolme muuta vähän eritasoista kyllä. Niistä huolimatta aion edelleenkin keskittyä blogissa pääosin hymyilemään ja iloitsemaan kengistä ja koltuista. Haluan pitää n. 99% blogin sisällöstä kepeänä ja hymyilevin otoksin kuvitettuna.

Minulle on kuitenkin tärkeää, että te lukijat tiedätte myös sen, että vaikka kotini pursuilee kenkiä, mahtuu sinne myös huolia. (Mutta onneksi sinne mahtuu myös haleja ja rakkautta! Monta ihanaa kuvaa tuli eiliseltä, mm tuo raatihuoneen portailla otettu halipusikuva)

Kiitokset muuten kaikista tsemppi- ja vertaistukikommenteista kilpirauhaskitinään! Mä jatkan nyt vähän murehtimista muilla asioilla, mutta voitte olla varmoja, että aina välillä mä pistän huolet hetkeksi ajatuksista sivuun ja lepuutan aivoja selaamalla netistä mitäs muutakaan kuin kenkiä!

PS. Postauksen kengät tosiaan siis tarjosi Spartoo. Härskisti siis mainoshommia kaiken ”on mullakin välillä vaikeeta” -kitinän keskelle.


24 Comments
  • minna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hyvä että joku tekee vihdoin tästä postauksen jossa todetaan muutakin kuin että bloggaajankin elämään mahtuu niitä alamäkiä. Upeasti kirjotettu!

    Ihana muuten tuo pullataikinavertauskuva 😀

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      mä en tiedä mistä noita käsittämättömiä vertauskuvia aina välillä tulvii päähän. 😀

  • Helma
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tää sun blogi on huippu! Paljon iloa, vähemmän huolta ja kiitos kun jaksat kirjoitella.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      joo, eiköhän sitä iloakin jostain löydy. 🙂

  • MouMou
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihan törkeän ihana asu! <3

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      ITE OOT TÖRKEE!!! <3

  • kiki
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    En mä ainakaan jaksaisi lukea arjesta ja huolista pelkästään, siksi blogeja lukeekin että pääsee omasta arjesta irti. En ymmärrä ihmisten kateellisuutta, olen itse korkeintaan tyytyväinen että saan blogeista ideoita jos olen vailla esim.kenkiä. Ei tarvitse itse selata ”koko nettiä” vaan blogien avulla löydän ostopaikkoja.

    Sulla aina hienoja kuvia ja hyvä blogi!

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      joo, ei mua itseäkään kiinnostai mikään valitus ja masistelu -blogi. Mutta toisaalta blogihommissa on kyllä saanut huomata, että ne surkeudesta ja ikävistä jutuista kertovat kirjoitukset sitten ihmeesti vetää väkeä.

  • Mi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Näytät tosi hyvältä ja onnelliselta noissa kuvissa 🙂

    Vaikka kirjotus nyt sinänsä olikin vähän surullinen..

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      no onneksi! olis hirveetä jos vielä näyttäis kauheelta sillon kun menee huonosti. On kivempaa kärsiä nättinä. 😀

  • Emilia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mutta mitkä korkkarit, millaset farkut ja mikä tukka, huh huh kun näyttää hyvältä 🙂 Kiitos kun kirjotit pintaa syvemmältä, mutta vielä enemmän kiitos siitä että kirjotat just niin kun kirjotat! Ja edelleen, noi farkut, näyttää tajuttoman hyviltä!! Pakko heittää pinnallinen kommentti kun näytät vaan niin hyviltä noissa kuvissa. Nou can doo.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      mä olen itsekin ihan rakastunut noihin farkkuihin. Ehdottomasti kesän paras löytö. Ja mä kun luulin etten tykkää vaaleista farkuista!

  • Jenni
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Paljon jaksamista ongelmien keskelle, mitä ovatkaan! Ja hienosti kiteytetty muutamiin lauseisiin tämä ”taassilläonjotain-onsillähelppoosaatana” -kuvitelma, mikä ilmeisen sitkeästi joillain on. Mutta pakko sanoa, että TÖRKEEN hieno asu, upea daami ja komea mies! Ja ihanat kuvat, jälleen kerran!

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      kyllä sitä jotenkin kummasti on aina ennenkin selvitty vaikeuksista ja vitutuksesta, joten eiköhän tää tästä. Yritän luottaa siihen että jotain hyvää on edessä. 🙂

  • emppu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Nyt on pakko sanoa, että näytätpä upealta! Kiitos myös blogistasi 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      kiva että tykkäät! 🙂

  • käyttäjä-2496
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hei, näytät upeelta kuvissa. Ja aivan ihanat kengät. Uuuhhh….

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      kiitti! Kengissä on parasta se, että ne on yhtä mukavat kuin ovat hyvän näköiset!

  • Kerttu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hienoa, että sinulla on rohkeutta jakaaa elämästäsi sekä liplattavaa, sädehtivää pintaa että syvempää, tummaa pohjaa. Koettelemuksien kohdatessa tyyli-, kauneus- ja muotipähkinnät yksinkertaisesti tuovat hyvää mieltä ja parantavat oloa. Kauneutta ja kepeyttä tarvitaan, upeaa että suodatat sitä meidän muidenkin iloksi. Mahtavat kengät!

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      niinpä, kyllä mua itseänikin arjen harmaudessa piristää se, kun voi välillä keskittyä tällaisiin kivoihin ja kepeisiin juttuihin!

  • Heini
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Vau, mikä bööna ensimmäisessä kuvassa! =) Tosi hyvännäköinen. Hyvä kirjoitus muutenkin, kuten sun kaikki viimeaikaiset bloggaukset. Sä piristät meidän elämää, ja me lukijatkin ollaan parhaamme mukaan sinua henkisesti tukemassa. Eiköhän kaikki tiedä, ettei kenenkään elämä ole aina ruusuilla tanssimista.

    Ihania 10-v kuvia =)

  • pauliina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    mahtavan hyvin sopivat farkut. upee asu muutenkin. ja ennen kaikkee upee nainen!

    tykkään kovasti niistä pinnallisemmista asu-kenkä-laukku-ripsiväri-postauksistasikin mutta kiitettävän usein sulla on myös vakavampia pohdintoja milloin mistäkin aiheesta. ja kuten kommenttien määrästäkin sen huomaa, ne tuntuu osuvan ja uppoavan moniin lukijoihin. en muuttaisi blogissasi yhtään mitään. kiitos veera!

  • Jan
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kyllä täytyy näin homomiehenä sanoa että hyvältä näytät!

  • Elena / Kauniimpi maailma - Becoming me
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tää on niin, niin, niin totta… Ihan tavallisia ihmisiähän me bloggaajatkin ollaan, ja läheisille kerrotaan kaikkein pahimmat huolemme, ei välttämättä koko maailmalle. Itsellä on nyt ollut terveyshuolia ja niistä olen hieman epämääräisesti blogissakin puhunut, mutta kaikkia yksityiskohtia ei aina huvita eikä tarvitsekaan kertoa.

    Kauniite kengät muuten ja tosi hienoja kuvia, kuten aina!

Post A Comment