Uudet kissimirrit

 Yhteistyössä EMP

Nyt ne vihdoin on minun! Jo viime keväästä asti himoitsemani ja etsimäni leopardi-Vansit! Ehdin tsekkailemaan vaikka mitkä ulkomaiset nettikaupat ja eBayt sun muut, mutta omaa kokoa ei tullut mistään vastaan. Mutta vihdoin heinäkuussa toiveeni kävivät toteen ja etsimäni kissimirrit löytyivät niinkin läheltä kuin yhteistyökumppanini EMP:n valikoimista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miten voikin tennarit olla noin kauniit! Kenkien väri on luonnossa paljon nettikaupan kuvaa elävämpi ja nätimpi. Eli laatikosta paljastui vielä odotettuakin ihanammat Authentic-malliset kisut.

Mikäli nämä rennot tassuttimet kiinnostaa, niin EMP:ltä näyttäis löytyvän hyvin vielä kaikkia kokoja välillä 37-41. Itselläni juurikin 37 kokoa kaikki Vansit ja tuntuu kokolappu aina pitävän hyvin paikkaansa.

seepravans_kollaasi

Mustat pillit, mukava neule,  nahkarotsi ja leopardit jalkaan. Siinä on takuuvarma syyspäivän asu, joka toimii omasta mielestäni aina. Mä olen siitä helppo pukeutuja, että minun mielestä makeet kengät riittävät tekemään asusta mielenkiintoisen. Ja nyt vihdoin mulla alkaa olla hyvä kokoelma cooleja tennareitakin!

Vielä vuoden alussa mä olin ihminen joka ei ollut ikinä omistanut yksiäkään Vanseja, mutta nyt on tilanne vallan toinen…

vans_kollaasi

Ihania aztec kuvioisia tossuja himottelin jo vuosi sitten kesällä nähtyäni ne ratikassa jollain mimmillä jalassa. Omaan kaappiini ne löysivät kuitenkin vasta WTD-Natan kirppispöydästä viime talvena.

Kolme muuta ihanaa paria sainkin sitten merkkiä maahantuovan Cape Universalin mallikappalemyynneistä. Ja tulevaisuuteni Vans-tyttönä oli sillä sinetöity.  Ihan valehtelematta mukavimpia tennareita joita olen tähän mennessä käyttänyt. Ja tyylikkäimpiä!

Nyt sitten mietiskelen, että onko 31 vuotiaan muijan vielä ihan ok himoita Hello Kitty -kenkiä.. Pinkit Kitty Vansit vois olla ehkä vähän liikaa, mutta nämä kirkkaanpunaiset ihan oikeasti ovat harkintalistalla. 😀

Löytyykö ruudun siltä puolen Vans-hurahtaneita?


5 Comments
  • JonnaH.
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Aah, täydelliset!

  • Jenni J
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    IHANAT! Eiiii, nyt mun tekee mieli ostaa samanlaiset. Kiitos. 😀 Nautihan kengistä!

  • Mirette
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Noi on kyllä tosi kivat! Mä meinasin pistää noi tilaukseen, mutta sitten pihistyin ja tilasin hennesin semifeikkikopiot 😀 Ajattelin kyllä oikeasti ostaa syksyksi uudet Vansitkin 🙂

  • lindalinda
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ahh, mä olen tuore Vans-käännytetty! Oon vuosikausia käyttänyt Converseja, jotka on myös just hyviä meikäläisen jalkaan, mutta menee hermot kun ne on Suomessa niin julmetun kalliita ja värivalikoima on aika tympeä. Nyt sitten sattumalta bongasin jostain urheilukaupasta parillakympillä Vansin tennarit. Yksi pari jäljellä, mun kokoa ja ihanan violetit! Hämmennyin siitä miten ihanan kapea lesti ainakin tuossa mallissa oli, kapeampi kuin Converseissa. Mulla on sellaset suikulajalkaterät ja kenkien ostaminen on aika rasittavaa kun ne tuppaa tippumaan jalasta tai sitten jalat seilaa sivusuunnassa holtittomasti. Pidän edelleen Converseista ja niissä on vähän paksummat pohjat, joten ne valitsen pidemmille tallusteluille, mutta Vansit tulevat kyllä nyt niiden rinnalle. Haaveilen mustavalkoruudullisista slip oneista, joskus teininä oli sellaset ja rakastin ne puhki. Ehkä jostain tulee vastaan semmoset…

  • PlusMimmi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Heeeei, älä nyt! Mulla on pinkit Hello Kitty Vansit ja oon kuitenki 29! 😉

Post A Comment