Barbiekengissä palaverissa

yhteistyössä Spartoo

Mä olen niin iloinen, että saan taas pitkästä aikaa asukuvia tänne blogiin. Olen pari viikkoa ollut niin erakkona, että A) vaatteet on ollut tasoa pyjama tai B) ei ole ollut ketään joka kuvat ottaisi,mutta täällä Helsingissä korjaantuu molemmat asiat.

Tänään suunnattiin ensi kuussa starttaavan Re:fashion -portaalin tiimoilta tapaamaan mahdollisia yhteistyökumppaneita ja todettiin molemmat Iinan kanssa, että tilanne vaatii palaverikorkkarit.

20130827-231703.jpg

Minähän juuri jokin aika sitten valittelin, että kaikki kivat korot lojuu kaapissa tyhjänpanttina, kun niille ei ole käyttöä esim. mun töissä, joten olipa kiva viettää välillä korkokenkäpäivää. Tosin omat kengät eivät kyllä edelleenkään päässet käyttöön minun lainatessa majataloemäntäni, Iinuskan pinkkejä Diesel -korkoja.

Kengät eivät sitten olleetkaan päivän ainoa Diesel-merkkinen asia, sillä kaikki tarpeelliset tavarat kulkivat mukana pari viikkoa sitten Spartoolta tilaamassani Dieselin nahkalaukussa.

20130827-231712.jpg

Blogiyhteistyökumppanini Spartoon päätuote on kengät, mutta laajasta verkkokaupasta löytyy myös suuri valikoima laukkuja. Olin etsinyt tuollaista ns. kangaskassin mallista mustaa nahkalaukkua jo tovin, mutta kaikissa oli aina jotain vikaa. Liian kallis, liian lyhyet hihnat, ruma nahka tms, mutta tuossa Dieselin tilavassa ja tukevassa veskassa osui kaikki kohdalleen.

Tajusin muuten tämän laukun löydettyäni, että minun aiemminkin hankkimani Dieselin laukut ovat kohonneet ehdottomiksi suosikeiksini, joten tää taitaa olla se oikea veskamerkki mulle. Huh, tulee huomattavasti halvemmaksi kuin rakastua johonkin luksumerkkien laukkuihin.

20130827-231727.jpg Farkut-Lindex Generous/toppi-Coast/kengät-Diesel (lainassa Iinalta) laukku-Diesel (saatu)/rannekoru-Stella McCartney for H&M (lainassa Iinalta)

Saattaa muuten olla, että muut arkilaukkuni eivät pääse juuri ulkoilemaan ainakaan hetkeen nyt kun tämä täydellisen eleetön kassi tuntuu olevan se oikea kaikkina niinä päivinä, kun mukana on kuljetettava puoli omaisuutta. Kesän ajan eniten käyttämäni laukku oli ehdottomasti musta paljettisomisteinen kangaskassi, joten tiedän viihtyväni tällaisen ostoskassimallin kanssa erinomaisesti.

20130827-231733.jpg Onni on ystävä jolla on samankokoinen jalka ja joka on kaltaisesi kenkäfriikki. Toissailtaiselle lenkillekin saatoin vain valita itseäni eniten miellyttävät sporttitossut Iinuskan eteiskaapista sen sijaan, että olisin joutunut raahaamaan sellaiset Porista saakka. Hurjan kätevää. Mutta siitä huolimatta, että pärjäisin näillä Helsinki-visiiteillä vaikka kokonaan ilman omia kenkiä, saatoin ehkä tänään ostaa pari paria kirpparilta.. Uups! Mutta niistä lisää ehkä huomenna. 🙂


2 Comments
 • hannamaria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Tuo sun viime postauksen viininpunainen mekko on aivan törkeän ihana! Omistan jakun suunnilleen samassa sävyssä ja oon siihen niin rakastunut. Onneks tulee syksy ja pääsee käyttämään ihania vaateita 🙂 Tuo Dieselin laukku näyttää juuri siltä että se syö sisäänsä mitä vaan 😀

  hannamaria

  http:hannamariav.blogspot.fi

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  ihan täydellinen asu kokonaisuus ja laukku se vasta onkin täydellinen!! 🙂

Post A Comment