Hyväksi havaittuja 3/3

Aiemmin ehdin jo esittelemään tyhjiä törppöjä jotka olivat sisältäneet hiuksille ja vartalolle tarkoitettuja mömmöjä. Nyt olisi vuorossa vielä kolme viimeiseen pisaraan asti tiristettyä kasvojen iholle suunnattua tuotetta, jotka olen käytössä havainnut todella toimiviksi.

20130813-191859.jpg

Simple Kind To Eyes eyes -silmämeikinpoistolaput

Ensimmäisen kerran tutustuin Simplen puhdistuslappuihin ja -liinoihin saatuani niitä viime keväänä testattavaksi. Molemmat osoittautuivat niin toimiviksi tuotteiksi, että jäivät pysyvästi käyttööni, joten monta pakettia on tullut itse hankittua tuon testipakkauksen jälkeen.

Parin vuoden takaisen silmäluomet turvottaneen suohirviölookin yhdeksi aiheuttajaksi varmistui melko suurella todennäköisyydellä yhdet Nivean meikinpuhdistusliinat, joten olin pitkän aikaa hyvin hyvin skeptinen kaikkia samanlaisia tuotteita kohtaan. Simplen silmämeikinpuhdistustyynyt ovat kuitenkin nimensä mukaisesti kilttejä silmille ja ovat sopineet loistavasti iholleni.

Raskainkin silmämeikki puhdistuu lapuilla vaivatta ilman kamalaa hinkkaamista eikä herkkä silmänympärysihoni ole sanonut minkäänlaisia vastalauseita. Laput sisältävät monia ihoa hoitavia ainesosia kuten E- ja B-vitamiineja, joten ne eivät kuivata herkkääkään ihoa toisin kuin monet silmämeikinpoistoaineet.

Pikkuinen pakkaus on erityisen kätevä matkoilla, mutta itselläni laput ovat ihan toistuvassa käytössä arjessakin etenkin päivinä jolloin silmämeikkiä on tullut laitettua raskaammalla kädellä.

Louis Widmer Skin Appeal -kuorinta

Pikkuruinen näytekoko Louis Widmerin kuorintavoidetta tuli keväällä Livboxissa, mutta sittemmin sitä on pitänyt hankkia kylppärin kaappiin ihan normikokoinen putelikin.

Ensimmäiset fiilikset tuotteesta oli, että se on ihan todella riittoisa ja että iho tuntui kuorinnan jälkeen ihan uskomattoman silkkiseltä. Tuotteen rakeet kuorivat ihoa mekaanisesti ja hedelmähappoyhdiste kemiallisesti. Skin Appeal Peeling on kuvauksensa mukaan tarkoitettu epäpuhtaalle, rasvaiselle tai sekaiholle. Oma nassuni on herkkä, pintakuiva sekaiho ja olen todennut Widmerin kuorinnan passaavan rauhoittavien ainesosiensa ansiosta hyvin myös itselleni.

En pidä sellaisista kuorintatuotteista joissa geelin seassa on muutama iso rae siellä täällä. Skin Appealin koostumus onkin juuri päinvastaista, eli paljon pienenpientä hienoa raetta, joten mekaaninen kuorinta oikeasti tuntuu tehoavan. Yhtä jos toistakin kuorintaa elämäni aikana kokeilleena totean, että parhaan tuntoisen ihon taikoo ehdottomasti tämä LW:n tuote.

Lumen LAB Age Caring puhdistusvaahto (saatu)

Ensimmäisen törpön tätä helläväraista ja hoitavaa puhdistusvaahtoa saatuani muistan ajatelleeni parin viikon jälkeen, että ”no onpa nopeasti hupenevaa tavaraa”. Syy oletettua nopeammin hupenevalle tuotteelle löytyi kuitenkin ihan kotoa, sillä myös talouden miespuolinen kuivasta ja hilseilevästä ihosta kärsivä henkilö oli tykästynyt siihen ja ottanut sen päivittäiseen käyttöönsä.

Tätä taloutemme yhteistä suosikkia onkin käytetty hartaudella jo purkki jos toinenkin. Tommi on kokenut suurimman osan erityisesti miehille suunnatuista puhdistustuotteista liian ihoa kuivattaviksi, mutta LABin vaahdon on todettu sopivan meidän molempien ihoille etenkin talviaikaan, jolloin kasvojen iho muuttuu helposti kiristävän tuntoiseksi, jos puhdistustuote on liian ”vahvaa”.

Hirvittävän pakkelikerroksen poistoon tämä puhdistusvaahto on turhan hellävarainen ja tarvitsee tuekseen vaikkapa noita edempänä mainittuja puhdistustyynyjä, mutta harvoinpa sitä tällaisella tuotteella yrittääkään mitään silmämeikkejä poistaa. Käytän LABia siis erityisesti meikittömien päivien ihonpuhdistukseen aamuin ja illoin ja pakkelipäivinä käytän sitten järeämpiä aseita.

Koostumus on todella miellyttävä samoin kuin sen hyvin olematon tuoksu. Ja ensisäikähdyksen jälkeen törppö on osoittautunut myös hyvin riittoisaksi. 😀


Tags:
2 Comments
 • Mari
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Onko tässä osunut väärä kuva vai onko tarkotus näyttää eri purkkeja kuin mistä kerrotaan? 🙂

  • Tyyliä metsästämässä
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   Hahaa! Hyvä kun huomautit! Piti näiden muutamien postausten kuvat ladata uudelleen muuton jälkeen ja kiireessä ja silmät ristissä tullut pieni moka. Minäpävaihdan oikeaan!

Post A Comment