Pisaroita popoissa

Ei mene varmasti päivääkään niin, etteikö blogeja lukiessa, nettikauppoja selaillessa tai ihan vaan kaupungilla kuljeskelellessa mieleen iskisi kaikenelaisia himotuksia. Ihanat housut! Vähänkö toi huivi kävis mullekin! Haluun noi kengät! jne..Onneksi useimmat ovat kuitenkin siinä määrin ohimeneviä impulsseja, että unohtuvat heti seuraavan kivan jutun nähdessä eivätkä näin ollen aiheuta todellista hankkiako vaiko eikö hankkia -painimatsia mielen sopukoissa.

Välillä kuitenkin kohtaa asioita, jotka vaan eivät jätä rauhaan vaikka kuinka koittaisi sanoa itselleen, että mä nukun nyt rauhassa yön yli ja mietin huomenna uudelleen, että haluanko tuota oikeasti. Tällä viikolla minua eivät vain ole jättäneet rauhaan nämä Conversen ja Marimekon yhteistyön hedelmät.

emmi_52207_12-700x561

Maija Louekarin vuonna 2007 Marimekolle suunnittelemalla Pisaroi -kuosilla kuorrutetut paksupohjaiset All Starit ovat ensimmäiset Conssit koskaan jotka ovat aiheuttaneet tällaista kovaa hinkua. Kuinka huikean ihanalta nuo näyttäisivät mustien pillien kanssa!

Hinta kyllä pikkasen hiertää. 130 € on kuitenkin melkoisesti tennareista.. Ellos kyllä tarjoaisi pientä apua, sillä kyseiset pisara-popot löytyvät myös heiltä ja mulla näyttäis olevan käytössä alekoodi, jolla saisin 30 € hinnasta pois. Ääh. Kuumeinen pohtiminen meneillään päässä.

Miksi, oi miksi en ole immuuni tällaisille himotuksille?!


Tags:
3 Comments
 • Tiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Noi näyttää olevan ei alennusta -tuote ainakin oman Ellos-sivun kautta kun katson. 🙁 Ryntäsin nimittäin heti oman -50% alekoodini kanssa katsomaan…

  • Tyyliä metsästämässä
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Juu, niihin ei ne prosentti-alennuskoodit kelpaa, mutta elloksella oli nyt sksyksi myös sellaisia ”20 € alennusta kun ostat 90 eurolla” ja ”30 € alennusta kun ostat 120 eurolla” koodeja jotka kelpaavat myös merrkituotteisiin. Itselläni löytyivät omista tarjouksista kun kirjautui sivuille omilla tunnuksilla.

   • Tiina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Eikä! Voi minkä teit kun kerroit tämän! 😀 Nyt meni tämä plikka konkurssiin. 😀

Post A Comment