Vielä kerran kesämekossa

Mahtoikohan olla jo viimeinen päivä tälle kesälle, kun ehti käyttämään tuota pilkkumekkoa ihan paljaiden säärien kera? Niin kiva vaate on kuitenkin kyseessä, että se ei joudu monen muun kesävaatteen tavoin kaapin perälle ilmojen viiletessä, vaan jatkaa elämäänsä syksyllä sukkisten ja neuletakin kera.

20130828-203356

Menossa on viimeinen ilta Iinan luona tällä kertaa ja huomenna aamulla suuntaan jälleen takaisin kohti Poria. Arjen kuviot kokevat syyskuussa melkoisia muutoksia ja tämä pieni ”loma” ystävän nurkissa oli loistava tapa ohjelmoida aivoja uusille urille.

Kyllä mä varmasti jossain välissä kerron täälläkin noista elämän uusista tuulista joihin olen jo pariin otteeseen viitannut. Ennen tarkempaa selontekoa pitää kuitenkin selvitellä asioita itseni kanssa, että millä fiiliksellä tässä nyt oikeasti on ja mitä mä haluan. Vaikeita kysymyksiä etenkin silloin, kun ne esittää itse itselleen.

20130828-203348

Tänään ollaan käyty tutustumassa mm. Espritin syksyn farkkumallistoon sekä Vero Modan, Onlyn, Vilan, Junarosen ja muiden Bestsellerin brändien ensi kevään tarjontaan. Kasvojen kohotuksen kokeneessa Seppälän Forumin liikkeessäkin käytiin piipahtamassa, mutta paettiin väenpaljoutta melko pian kotiin.

Täällä me nyt sitten Iinan kanssa dataillaan vierekkäin peiton alla ja nauraa hörötetään toistemme huonoille jutuille. Tää on valehtelematta yksi mun lempparipaikoista maailmassa oman kodin ja kotikodin lisäksi. Tulin hakemaan täältä nauruterapiaa ja stressin karkoitusta ja sitä olen todella saanut.

20130828-203404

mekko-H&M/laukku-Diesel (saatu)/kengät-Crocs (saatu)

Miten mä pärjään, kun taas menen kotiin!? Kuka mun asut kuvaa? Kuka naurattaa mua niin, että meinaa tulla pissat housuun? Onneksi se mun miekkonen on viime aikoina selkeästi kehittynyt kuvauspuuhissa, mutta ei sitä ihan samalla tavalla viitsi poikaystävää näillä blogipuuhilla vaivata kuin toista ihmistä, jolla on tämä sama toisinaan järjettömältä tuntuva harrastus.


Tags:
No Comments

Post A Comment