Junarosen kevät 2014

Viime viikon Helsingin reissun kohdalle osui sopivasti Bestsellerin Fashion Fair -tapahtuma, jossa pääsi tutustumaan mitä heidän brändinsä tarjoavat ensi kevääksi. Kiertelin toki lähes kaikki osastot Vilasta Vero Modaan ja Selectedistä Onlyyn, mutta tarkimmin selasin luonnollisestikin loppukesästä Suomen markkinoille tulleen Junarosen uutuudet.

20130903-154510.jpg

Tämän pluskokoisille suunnatun merkin tämän hetkinen syysmallisto on mielestäni täynnä vaikka mitä mielenkiintoista. Itseä kiinnostaiai päästä kokeilemaan ainakin yksiä nahkahousuja sekä muutamia mekkoja ja takkeja.

Ensi kevään tarjonta ei kuitenkaan ainakaan ensi näkemältä aiheuttanut samanlaisia innostumisia. Hirmuisesti kuoseja ja jopa pelottavia sellaisia, mutta toki seassa oli muutamia itsellekin kelpaavia vaatekappaleita, mutta itselleni ominaiseen tapaan syysmallistot iskevät aina kevättä enemmän.

20130903-154522.jpg

Nappailin muutamia kuvia Junarosen osastolta. Vaikkei näissä kauheasti kokonaisia vaatteita näy, niin pientä esimakua ne kuitenkin antavat malliston fiiliksistä.

20130903-154538.jpg

Väreistä jäi päällimmäisenä mieleen meleerattu harmaa ja armyvihreä. Jälkimmäinen niistä on mieleeni, ensimmäinen ei juurikaan. Kuoseissa valtaa ensi kevään Junarose tarjonnassa pitävät jo pitkältä ajalta tutut eläinkuosit sekä erilaiset tribaaleista inspiraatiota saaneet graafiset printit ja aplikoinnit.

20130903-154547.jpg

Omia suosikkejani olivat malliston farkut ja takit. Farkkuja oli tarjolla perinteisten denimsävyjen lisäksi mm. fuksian ja armeijavihreän sävyissä. Takeista silmiin osui erityisesti yksi makea bikernahkarotsi ja tuo alla oleva nahkaisin hihoin varustettu parka.

20130903-154600.jpg

20130903-154608.jpg

20130903-154625.jpg

Vaatteita oli innokkaana tutkimassa myös Mimmi!

20130903-154633.jpg

Kyllä sieltä rekeiltä muutamia väripilkkujakin löytyi esimerkiksi pirtsakan sinisen ja fuksian muodossa, mutta kokonaisuudeltaan tarjonta oli mielestäni aika vähäväristä ollakseen kevätmallisto.

20130903-154640.jpg

Puhuin tuolla alussa pelottavista kuoseista… Tarkoitin sillä noita yllä näkyviä 60-lukua henkiviä psykedeelisiä paitapuseroita. Not my cup of tea..

20130903-154700.jpg

Takit olivat tosiaan eniten minun mieleeni ja niitä kelpuuttaisinkin kaappiini useammankin niin Junarosen syys-talvimallistosta kuin ensi kevään tulokkaistakin. Parkan lisäksi nuo kuvollisin hihoin varustetut takit näyttivät ihan superhyviltä ja jotenkin raikkailta.

20130903-154713.jpg

Itse en ole ehtinyt vielä mihinkään kauppaan katselemaan Junarosen vaatteita, joten omat kokemukseni rajoittuvat näihin showroom-katselmuksiin. Kovasti haluaisin kyllä päästä sovittelemaan muutamia syksyn juttuja, joten seuraavalla Helsingin reissulla on ehdittävä sovituskoppiin.

Kävi muuten ilmi, että jonoinverran tuota Junarosea on tarjolla myös täällä Porissa Iccon Vero Modassa! Pitänee käydä tsekkaamassa mitä tuotteita heidän valikoimissaan on.

Netissä Junarosea myy mm. Boozt, Asos, Zalando ja tietenkin Bestsellerin oma nettikauppa.

Onko teistä joku jo hankkinut Junarosen vaatteita tai käynyt tutkimassa tarjontaa? Mikä fiilis?


7 Comments
  • Elena / Kauniimpi maailma
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Onpa kiva, että tätä mallistoa saa muualla päin Suomea (=pohjoisemmassa) edes nettikauppojen kautta! Tuossa on näyttänyt olevan ihan hauskoja juttuja ja yleinen linjaus tuntuu olevan kivan nuorekas.

    • Tyyliä metsästämässä
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      joo, mä olin kans ilahtunut, että tuota tuli noin hyvin saataville nettikauppoihin. Mutta ekana yritän päästä kyllä sovittelemaan livenä jotain vaatteita, jotta tietää paremmin kokoasioista.

  • Merja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Livenä en ole päässyt ihastelemaan Junarosen mallistoa, mutta blogien ja nettikauppojen välityksellä olen. Pitäisi varmaan etsiä Oulusta kauppa jossa jälleenmyyntiä, niin pääsisi kokeilemaan vaatteita päällä. Muutaman vaatteen nimittäin voisinkin hyvin kotiuttaa, mutta kun kyseessä uusi tuttavuus, niin en uskalla nettikaupasta tilata.

    • Tyyliä metsästämässä
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      mä muistelen, että ainakaan nyt vielä ei Junarosea tullut myyntiin muuta kuin tänne etelämmäksi. Mutta kannattaa kuitenkin kysellä paikallisista Vero Moda liikkeistä!

  • Sari
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kylläpä löytyy jotain Sotkamostakin

    • Sari
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Hups. Loppuosa tekstistä katos jonnekin…mukaan siis tarttui musta pitsimekko koko 46 ja perusneule koko m. Yleensä kokoni n.48 eli mitoitus on erilainen. Tykkäsin malleista, sopivasti väljempiä, ei säkkejä. Kivasti muotoon ommeltuja.

  • confetti
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Meleko vaikeeta päästä sovittelemaan edes liikkeessä, kun ainakin Kampin Vero Modasta oli about kaikista vaatteista koot yli 46 loppu tuossa ~kuukausi takaperin. Hypeen nähden Junarose on ollut mulle itelleni ainakin iso pettymys. Tai siis, showroom-postaukset ympäri Eurooppaa on olleet ihan lupaavia, mutta kauppoihin on päätynyt sitä samaa pliisua trikootelttaa mitä joka ikinen xl-mallisto on tarjonnut tähänkin asti, vieläpä ihan törkeän ylihintaisena. Ja miksei ne mainosta sitä kunnolla? En tajuu.

Post A Comment