Hirviöstä astetta kauniimmaksi

Mä en osaa sanoa miksi, mutta jostain kumman syystä mulla on aina kampaajan tuolissa istuessani kauhea tarve dokumentoida miten karmealta näytän siinä operaation aikana. Ja siis jostain hemmetin syystä tuntuu aina, että missään en näytä yhtä suohirviöltä kuin kampaamon peilissä raahauduttuani sinne aamutuimaan tukka sekaisin ja ilman meikin hiventäkään. Olen siinä aina hetken aikaa ihan varma, että musta ei enää tuu ihmisen näköistä vaikka tehtäis mitä.

Tässä muutama making of -kuva eiliseltä, kun raahasin kuontaloni Hiusmuotoilukeskus Glazeen Marjon pelastettavaksi.

glaze

Mun vakiotunne kampaamon peiliin tuijotellessa on aina se, että ”mä näytän taas ihan mieheltä”. Mut sit mä koitan muistutella itseäni mitä kaikkea meikki saa aikaan.

Noita ylläolevia kuvia katsellessanne saatatte hieman huvittua, kun näette minkä kuvien kanssa Maikun luokse tällä kertaa marssin. Evan Rachel Wood on nimittäin sen verran upean näköinen kissa noissa kuvissa, että voisi ajatella, mun todellisuudentajun hieman hämärtyneen, jos kuvittelin, että musta sais taiottua tukan puolesta jotain edes etäisesti tuota muistuttavaa..

evan_rachel_wood kopioi

kuvien lähteet: Kuva 1, Kuva 2

Mutta, kyllä se vaan laittutuminen tekee ihmiselle ihmeitä! Marjo leikkas, värjäs, föönas ja puunas karvat ojennukseen ja kotiin päästyäni lisäilin nassuun kevyen meikin, niin kyllä sieltä peilistä vaan katseli sen jälkeen taas ihan eri näköinen mimmi mitä muutamaa tuntia aiemmin.

uusitukka

Tykkään. TUkka on nyt huomattavasti aiempaa lyhyempi, mutta mitastaan huolimatta pehmeä ja naisellinen. Tällä kertaa jätettiin niska ja sivujen hiusrajat pehmeiksi sen sijaan, että olisi viimeistelty koneella ja sivujakaan ei otettu niin lyhyiksi kuin usein aiemmin. Ja nyt mä tein Maikulle lupausen, etten venytä seuraavaa käyntiä ihan niin pitkään kuin nyt. Jos koittais pysytellä ihmisen näköisenä ihan pidemmän aikaa. 😀


Tags:
17 Comments
 • Reetta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tulipas nätti tukka ja tietenkin tyylikäs! Mä oon välillä vähän kateellinen niille, jotka voi leikata kaikki ihania tyylejä hiuksiinsa. Vallaton luonnonkihara kun rajoittaa aika paljon..

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   itselläkin on tukassa taipuisuutta ja muutama aika kova pyörre, joten ei tähänkään mikä tahansa passaa. Mulle ei esim oo ikinä saatu suoraa otsatukkaa jota joskus kovasti haikailin. Aina se vinksotti mihin sattuu. 😀

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  tääkin on kiva tyyli 🙂

 • Marjukka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Upealta näytät!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   kiitti! Karvankatkaisu tekee kyllä ihmeitä!

 • Joliel
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Täällä kohtalotoveri! Kampaanjan peilistä tuijottaa aina ensiminuuttien ajan se suohirviö, mutta kummasti ne tummat silmänaluset, kaksari ja rypyt unohtuu kun näkee valmiin lopputuloksen. Onneksi on taitavia kampaajia! Toi lopputulos on sulla kyllä tosi fressi ja kiva! Hyvältä näyttää! 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ja kampaajien lisäksi luojalle kiitos kaikista kosmetiikkatuotteista! 😀

 • Emmi L.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanat uudet hiukset! Itse inhoan käydä kampaajalla juuri siitä syystä, että sieltä peilistä tuijottaa aina joku kamalan näköinen akka, jolla on järkyttävä kaksoisleuka 😀

  Emmi L.

  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mutta se lopputulos on aina sen kauhun väärti! 🙂

 • Siilikissa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hienohan siitä taas tuli. Sinänsä hauskaa, että juttelin just viime viikolla kampaajani kanssa tästä miltä sitä kukin näyttää väriaineet/foliot/permisrullat päässä. Kampaajani sanoi, jonkun kouluttajan joskus todenneen, että asiakkaan pitäisi tuntea itsensä kauniiksi koko kampaajakäynnin ajan. Call me crazy, mutta minen saa itseäni pidettyä kauniina istuessani käytännössä kaulasta alaspäin teltan sisällä, tukka liiskaantuneena pitkin päätä ja mahdollisesti osa nupista vielä folion peitossa. 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   no huhhuh.. mä en ikinä tunne oloani kauniiksi sen operaation aikana ennen kuin vasta loppusuoralla tulee sellainen aavistus, että saattaa tästä jotain vielä tullakin.. 😀

 • Viola
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nätti on lopputulema! Aivan upea malli. Ja väri näyttää raitoineen myös mahtavalta.

  Itse juurikin tuota omakohtaista suohirviöilmiötä välttääkseni oikein panostan kampaamokäyntipäivänä siihen, että on meikkiä ja etenkin huulipunaa. Itseäni ei todellakaan pue (pukeekohan ketään) kampaamokaapu ja taaksepäin tiukasti suitut ja läämityt hiukset ja se kampaamon valaistus joka tuo esiiin kaikki rypyt ja näppylät.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   no kun mä en jaksa sinne mennessä meikata, kun kuitenkin niitä irtohiuksia tarttuu naamaan jne.. joten mieluummin menen siistimään naamaan ja meikkaamaan vasta operaation jälkeen. Eli laiskuutta osaksi. 😛

 • hannamaria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Samaistun kyllä niin täysillä tuohon kampaajalla käyntiin – sinne mentäessä olo on OK mutta olen aivan varma, että se peili rumentaa aivan tarkoituksella! Tai sitten sitä on tullu vaan niin sokeaksi ja se kertoo totuuden… Kuitenkin, hyvän näköinen kuontalo tuli taas, tykkään 🙂 Ja on mukava kun löytyy edes yksi bloggari lyhyillä hiuksilla (joka siis pitää huolta hiuksistaan ja esittelee niitä!) 🙂

  hannamaria

  http://hannamariav.blogspot.fi

 • Betty
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Haha 🙂 Mulla on parturissa aina ihan sama fiilis. Tosin mä olen vältellyt dokumentoimasta kyseistä prosessia. Mutta sun hiukset näyttää makeilta, sopii sun tyyliin kyllä.

 • johanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan ihana postaus,!! Nauroin ääneen monesti. Kuvailit niin osuvasti tunnnetta kampaajalla!:D

Post A Comment