Viikko turvahupparissa

Blogin Facebookissa jo mainitsinkin, että tämän viikon postailun vähäisyys johtui siitä yksinkertaisesta syystä, että kiinnostus on ollut puhdas nolla. Ei pelkästään blogia kohtaan vaan ihan kaikkea. Koko viikko meni puhtaasti sellaisella ”kun nyt vaan saa nää työpäivät rämmittyä läpi ja pääsis nukkumaan” -ajatuksella. Tuntuu ihan, että mua rankaistiin edellisen viikon hyvästä fiiliksestä ja vastapainoksi oli tultava matalapainetta.

Matalapaine näkyi siinä määrin vakavasti pukeutumisessakin, että asukuvat eivät tulleet todellakaan kysymykseen. Voin tunnustaa, että mä olen pukeutunut ihan koko viikon mustiin farkkuihin, mustaan t-paitaan ja Amorphis-huppariin. Kyllä. Voi tätä mielikuvituksen ilotulitusta!

kuva

Siis apua! Tällainen ei voi jatkua enää pidempää. Onneksi tänään on vuorossa sen tyyppistä ohjelmaa, että tilanne vaatii jopa vähän panostamista. Pakkasinkin kassiin pari mekkoa ja jätin pehmoisen ja turvallisen Amo-hupparini suosiolla eilen työpaikalle suunnatessani taas kohti Helsinkiä.

Niin, täällä mä olen taas, Iinan luona. Vajaa viikko Pori-arkea oli tässä tympeessä fiiliksessä ihan riittävästi, joten suuntasin tänne hakemaan piristystä. Tänään otetaan suunnaksi Tanssii Tähtien Kanssa -studio ja mennään kannustamaan Mert huippusuoritukseen. Sen jälkeen ilta meneekin varmaan huomenna alkavan kenkähaasteen strategian suunnittelussa.

Pliis, lohduttakaa mua ja kertokaa, että joku muukin hautautuu välillä moneksi päiväksi mukaviin lohtuhuppareihin ja lakkaa katsomasta peiliin. Mä toivon, että tällainen viikon tauko kaikesta ulkonäköön ja olemukseen panostamisesta saa aikaan sen, että tänääntunnen itseni ihan jumalaisen kauniiksi pienellä pakkeloinnilla. 😀

Äh, nyt lopetan jaarittelun. Ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita kaikille!!!


Tags:
9 Comments
 • Ellenelle
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulla on ”turvariepu”eli yksi semmoinen neuleen ja neuletakin yhdistelmäpaita joka on pari kokoa liian suurikin… Ja se on päällä aina möhköfanttipäivinä, mulla ei oo mitään päällepantavaa päivinä, lohtupäivinä ja joskus vaan siksi kun se on musta ihana pitääkin. Turvariepu <3

 • Ewe
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Haa, mulla on täysin samanlainen huppari!! Itse olen yleensä hautautuneena siihen talviajan, kun se on lämmin ja vaivaton vaate 🙂 Kyllä välillä saa olla meikkaamatta ja laittamatta hiuksia, jos ei vaan kiinnosta.

 • Dahlia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei lohtuhuppari, mutta polvimittainen paksu puuvillaneuletakki joka kaivetaan päälle ainaa turvaa tarvittaessa. Ihan totaalinen turvavaate. Jos ei ole mitään päällepuettavaa tai jos haluaa olla mukavasti tai yleensäkin vaan kohtalaisen usein.

 • Merja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi että, arvaa vaa kuinka monena aamuna olen herännyt viime aikoina ja pukenut päälleni villasukat, rennot housut, topin ja aivan ihanan pehmeän kylpytakin! Koko päivä mennyt sitten sillä vaatetuksella ja peiliinkin katsonut ainoastaan kun käynyt vessassa ja pessyt kädet. Hyviä puolia siinä kun työttömänä, ei tarvitse panostaa ulkonäköön/pukeutumiseen jos ei ole ihan pakko.

 • Arja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ostin sit lindeksistä ne tiukat sammarit, punaiset, kun sä ostit eka. Ne on jo ihna kulahtaneet persiistä mut ne vedän jalkaan ja punaisen äidin ostaman villatakin. Ja juuri loppumassa olevalla viikolla olen ko. vaatteissa kulkenut. Lisäksi kirpparilta ostettu musta(!!) rotsimallinen poikien ulkoilutakki. Kaulus pystyyn. Sillä menty.

  Töissä on pakko näyttää ihmiseltä joten nuo on turvavaatteet jotka oon laittnaut päälle, kun töiden jälkeen jonnekin. Takana tän vuoden ehdottomasti paskin viikko. Tästä ei oo suunta ku ylöspäin. Tai mää meen lakkoon.

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  olen ollut vähien unien takia piittaamaton oman ulkomuotoni suhteen…kotona hiihdän college housuissa ja vaihdan ne vaan kun on ”pakko” lähtee töihin…meikannutkaan ole moneen päivään. enää 3 työpäivää ja sitten alkaa äitiysloma kunhan tämä sama mode ei jatku silloin! ehkäpä sitten alkaa unikin maittamaan… ja kiinnostus omaa habitusta kohtaan muuttuu viimeistään n. 6 viikon päästä kun vauvakin on jo ulkona 😀

 • Sanjana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hmm, mielenkiintoista. En osaa itse asiassa sanoa turvavaatettani 😀 Se on yleensä sen hetkinen lemppariasu, käytän vaatteet aina hulluissa tehosykleissä ja sitten kyllästyn taas joksikin aikaa. Nyt on isokauluksinen villaliivi ja puuvillahame ollu kova sana.

  PS: nuo tennarisi on aivan ihanat, haluan!! mistä ne on?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   tennarit conversen uusinta marimekko-mallistoa. Omat löysin Halensilta missä ne maksoivat parikymppiä vähemmän kuin muualla. Mut löytyy siis Marimekon omista liikkeistä, ellokselta ja Halensilta ainakin!

 • Eve
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulla on parit collegehousut ja hupparit turvavaatteina, olleet jo pari vuotta. Itsekin tällä hetkellä hautaudun noihin vermeisiin.

  Outo kysymys, mutta minkä kokoiset nuo sun Converset on? Näyttää niin siroilta 🙂

Post A Comment