Tosiystävyyttä

Vuorossa eilisen illan asua, joka päällä kävin Iinan kanssa seuraamassa Mertin ja muiden tähtösten tanssahtelua TTK:ssa ja sen jälkeen tapaksilla ja viinillä Casa Largossa Jonnan  liityttyä seuraamme. (Jonna muuten teki meille eilen lounaaksi ihan maailman parhaita hampurilaisia!!! En kestä. Jonna on jumala.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain todellisen kunniatehtävän, sillä sain korkata käyttöön Iinan kesällä alennusmyynnistä hankkimat Finskin nilkkurit, koska ne sopivat niin täydellisesti tiilenpunaisen Nanso-mekkoni kaveriksi. Olin paikalla, kun neiti Moukola nuo poninkarvaiset upeudet nettikaupasta ostoskoriinsa nappasi ja nyt sain vielä käyttää noita jo silloin ihastelemiani kenkiä. Tää on tosiystävyyttä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko-Nanso/laukku-Lumi (lainassa Iinalta)/kengät-FINSK (lainattu Iinalta)

Myös laukku löytyi Iinan kaapista, sillä luonnollisestikaan mä en jaksa näillä reissuillani kuskailla mitään kauhean laajaa vaate- ja asustekokoelmaa. Me ollaan välillä haaveiltu, että voitais asua toistemme seinänaapureina siten, että meillä olis yhteinen kenkä- ja laukkuhuone. 😀 Kuinka kätevää se olis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nuo kengät on niiiiiiin upeat! Ruusukullansävyiset roiskeyksityiskohdat, poninkarva, kiilakorkojen lovet, näyttävät vetoketjut takana, kauniisti kiiltävät kiilakorot… Ihan kaikki noissa kengissä on huiman kaunista ja täydellistä. Olen kengistä ihan avoimen kateellinen Iinalle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suuntaan huomenna takaisin kotiin, sillä tällä viikolla tällä osa-aikatyöttömällä onkin taas vaihteeksi ihan useampi päivä töitä samoin kuin koko viime viikko oli työntäyteinen. Ihmetyttääkin välillä, että miten tässä näin on päässyt käymään, mullahan piti olla rela syksy, ja töitä vaan pari päivää viikossa. Ei tää oo nyt siltä tuntunut. 😀

Ennen kotiin paluuta on kuitenkin vielä yksi huippujuttu edessä, sillä ostin eilen yhdeltä tutulta mulle ja iinalle liput tän iltaiselle Editorsin keikalle! Multa oli jotenkin mennyt ihan ohi koko keikka, mutta eilen sitten Facebookissa huudeltiin uutta omistajaa lipuille sairatumisen vuoksi ja mä tartuin tilaisuuteen, koska olisin jo kesällä halunnut mennä heidät Ruisrockiin katsomaan. Eli jeiii! Tämäkin viikko alkaa poikkeuksellisen mukavalla maanantailla. Näitä on tässä jo muutaman putkeen, joten mähän saatan jopa alkaa pitämään maanantaista.


2 Comments
  • polkadots
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihanaa, että mun jumaluus on vihdoin kaikkien tiedossa!

  • käyttäjä-4668
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tyylikäs Veera ja ihana ystävä Iina :).

Post A Comment