Eikö sulla jo ole tuollainen!?!

Mun pitää tunnustaa teille yksi ostos. Tuli nimittäin hankittua syksyksi yksi sellainen vaate josta moni saattaa huokaista, että ”taas.. eikö sulla oo tollasia jo sata?”. Joko arvasitte?

esprit3

Jep. Kiikutin sitten Ratsulassa kassalle Espritin osastolla mustan neulemekon. Niin just. Mustan neulemekon. Hirmuisen yllättävä valinta mulle.

Tiedän, että omistan ennestään jo yhden, toisen, kolmannen ja neljännenkin samaan kategoriaan kuuluvan vaatteen, mutta hitto kun mustat neulemekot vaan on ehkä mun lempivaatteita koko maailmassa! Ja mun jo useamman vuoden palvelleet kestosuosikkikoltut, jotka ovat myöskin Espritin, alkavat olla jo aikalailla juuri sen näköisiä, että ovat olleet luottovaatteita jo pidemmän aikaa. Minulla oli siis mielestäni ihan hyväksyttävät perusteet hankkia kokoelmiin yksi uusi paraatikuntoinen luottomekko.

esprit2

Just täydellinen vaate pakattavaksi kassiin kaikenlaisille reissuille, kun ei ihan tiedä mitä on ohjelmassa. Toimii tarpeen mukaan päivälla sekä illalla. Rennosti saappaiden tai nilkkureiden kanssa ja vähän fiinimmin korkojen kera. Täydellinen laiskan pukeutujan vaate.

Itselläni on Espritiltä tuon tyyppisiä mekkoja kokoskaalalla L-XXL tämän uusimman ollessa muistaakseni XL. Eli heiltä riittää kokemukseni mukaan kokoja ihan kivasti tisseville pylleröillekin ainakin neule- ja trikoovaatteissa.

Mikäli hinta kiinnostaa, niin tämä kolttu kustansi muutaman sentin vajaat 80 €.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä asulla ja etenkin kengillä alkoi nyt maanantaina mun ja Iinan kekseliäisyyttä ja sitkeyttä vaativa #kenkähaaste2013. Päätettiin molemmat aloittaa korkokenkäpäivällä ja urheasti tarvottiinkin koko päivä yhtä postinhakureissua lukuunottamatta koroilla. Postiin lähtiessä iskettiin lenkkivaatteet niskaan, jotta saatetttiin lähteä liikkeelle lenkkareissa. 😀

Täytyy sanoa, että viime aikoina melko harvakseltaan korkoja käyttäneenä, vaatii kyllä kintuilta hieman totuttelua, että pystyy ilman kauheeta pään sisäistä kiukuttelua suoriutumaan kokonaisesta päivästä tuollaisilla jalkineilla. Mutta tässä haasteen myötähän se korkokenkäsisu varmaan kasvaa ja päkiät puutuu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feudin kullanhohtoisilla nilkkureilla siis lähdin liikkeelle. Ja arvatkaapa mitä… sama kenkämalli löytyy hyllystäni myös mustana, joten mm. tuo kaunis korko tullaan näkemään vielä haasteen aikana uudelleen! 😀

Tiistain matkustuskengiksi olen varannut yhdet viimeisiään vetelevät mustat balleriinat jotka passaavat hyvin myös illan työkeikoille. Minulla siis kisan kakkospäivän suunnitelmat jo kunnossa, mutta kilpakumppani tuossa huokailee epätoivoisena kenkäkaapillaan… Buhahhahhaaa!!!!


6 Comments
  • hannamaria
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kerkesinkin näitä jo Instan puolella ihastella 🙂 Odotan niiden mustien versioiden näkemistä innolla! Ja luottovaatteita ei voi koskaan olla liikaa jos multa kysytään 😀

    hannamaria

    http://hannamariav.blogspot.fi/

  • Mirva
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oi vitsit, miten ihanat nuo kengät… 🙂 Ja mustat neulemekot on niin monikäyttöisiä, että kyllä niitä voi useamman omistaa!

  • Tiina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Blogisi lukeminen/katsominen puhelimella on nykyisin tuskaa. Tekstit hyppii ja kuvat vääristää 🙁

  • Niina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mulla on kans Espritin neulemekkoja eri väreissä luottomekkoina. Ne on mahtavia kun ei keksi muuta päälle ja saa tosiaan asusteilla muokattua. Just ostin Halensilta kaks lisää kun siellä niitä oli alennuksessa, ihan kun oikeasti tarvisin 🙂 mutta pakko ostaa jos halvalla saa!

  • Anna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Se mekko ei kustantanut yhtään mitään. Se maksoi vajaan 80e. Jos se mekko olisi maksanut sun puolesta vaikka 80euron kengät, silloin se olisi kustantanut. Mutta kun mekoilla harvemmin on omaa rahaa käytössä 🙁 Jätetään jooko toi bloggaajien suosikkikielioppimoka vuodelta 2008 jo sinne vuoteen 2008, toi sana pilasi oikeastaan koko postauksen 😀 sori mutku ärsyttää. Ei suomi nyt niin vaikea kieli ole. Muuten tykkään sun blogista tosi paljon, löysin tän vasta ja oon kyllä mielenkiinnolla seurannut 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Kustantaa

      1. suorittaa jonkin menot, kustannukset, maksaa, rahoittaa. esim. Kustantaa korjaustyöt. Kustantaa jkn koulunkäynti, jku ulkomaille opiskelemaan. Erik. painattaa ja saattaa kauppaan kirjallisia tms. tuotteita. esim. Kustantaa kirjoja, nuotteja. Tarjota romaaniaan kustannettavaksi.

      2. (arkikieltä) olla jonkin hintana, maksaa. esim. Mitäs tämä lysti kustantaa?

      Lähde: suomisanakirja.fi

Post A Comment