Shoppailumatematiikkaa

Mä aloitin lukiossa pitkän matematiikan, mutta totesin muutaman kurssin jälkeen, että yhtälöt ja derivointi eivät olleet mun juttu. Saatuani yhdestä kokeesta arvosanan 4-, mä lampsin kansliaan ja vaihdoin suosiolla lyhyen matikan kursseille.

Vaikka en siis miksikään matikkaneroksi nuorena osoittautunutkaan, niin on silti yksi laskennan osa-ala jonka taidot olen imenyt itseeni jo äidinmaidossa, ja se on shoppailumatematiikka! Suoriudun silmänräpäyksessä alennusprosenttilaskuista ja tiedän, että tärkeintä ei ole laskea paljonko on törsännyt, vaan paljonko on ostoksia tehdessään säästänyt. Usein mamman kanssa toisillemme ostoksia raportoidessa vastapuolen kysymys onkin, että paljonko säästit.

Meneillään oleva Re:fashionin ja Ostohyvityksen yhteistyökamppis onkin aivan omiaan kaltaiselleni shoppailumatematiikan professorille, sillä Ostohyvityksessä on kyse nimenomaan shoppaillessa säästämisestä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostohyvitys on maksuton palvelu jonka kautta nettikauppaostoksia tekemällä kerää bonusta kaikista ostoistaan. Bonuksen suuruus vaihtelee nettikaupasta riippuen, mutta se voi olla jopa yli 10% ostosten loppusummasta. (Esim. Nelly.com -ostoksista maksetaan bonusta 11,5 %)

Ostohyvityksestä löytyy kaikenkaikkiaan yli 450 nettikauppaa ja tarjolla on niin vaatteita kuin sisustustavaraa, kosmetiikkaa, matkoja ja hotelleja ja paljon muuta. Sanoisinkin, että aina kannattaa tarkastaa josko hakemansa tuote olisi hankittavissa Ostohyvityksen listoilta löytyvästä putiikista. Sillä tavalla ihan perusnettishoppailijakin voi säästää vuodessa useita kymmeniä euroja, ahkerammat himoshoppaajat jopa kolminumeroisia summia.

Homma menee yksinkertaisuudessaan niin, että rekisteröityy Ostohyvitys-fi-palvelun käyttäjäksi ja kulkee nettikauppoihin kyseisen sivuston kautta. Tehdyt ostot ja niistä kertyneet bonukset kirjautuvat omalle Ostohyvitys-tilille. Kun kasassa on 15 euroa hyväksyttyjä bonuksia, voi ne sitten nostaa omalle pankkitilille. Eli vähän niin kuin vahingossa säästämistä! 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itse olin jo muutaman kerran ehtinyt hyödyntää Ostohyvitystä aiemminkin (kenkiä tilatessa..krhmm..), mutta sain nyt tämän kamppiksen tiimoilta hieman shoppailurahaa kokeillakseni palvelua lisää ja minun ostokseni onkin vilahtanut blogissa viimeisen viikon aikana jo pariinkin otteeseen.

Muistatte varmasti miten ihailin ja himoitsin Converse ja Marimekko -yhteistyön Pisaroi-kuosisia Consseja jo aiemmin syksyllä, mutta 130 € hinta vähän hirvitti. No, lähdin sitten selaamaan, josko ne löytyisivät jostakin Ostohyvityksen listoilla olevasta puodista. Tsekkasin ainakin seuraavat verkkokaupat: Boozt, Zalando, Spartoo, Brandos ja Finnish Design Shop, mutta vedin vesiperän. Mutta sitten tärppäsi paikasta, joka ei olisi kyllä ihan heti tullut itsellä edes mieleen. Himotuksen kohteet löytyivät nimittäin Halensilta! Ja mikä parasta, ennen nähtyä 21 € halvemmalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hintaa kengillä oli 109 €  ja Ostohyvityksen kautta kauppaan menemällä sain ostosta 5,75 % bonuksen, eli 6,27 €, joten lopulliseksi hinnaksi jäi vaan pari euroa yli satanen. Shoppailumatemaatikko hyrisee tyytyväisyyttään!

Mä olen kengistä ihan hurjan onnellinen!!! Ne on ihan hirmuisen nätit. Koon kanssa meni kyllä vähän arpomiseksi ja UK 4 kokoisia Consseja joskus sovitettuani ja hieman nihkeeksi ne havaittuani päädyin nyt sitten kokoon 5 puolikkaiden kokojen puuttuessa. No, lopputulos oli, että tossut on mulle ihan pikkaisen reilut, mutta ajattelin korjata asiaa pohjallisella ja syksyn tullen toki sukatkin hieman paksunevat.

Eli onnistunut ostos kuitenkin  vaikkei koko ollut ihan nappi. Olikin aika hassua, kun joku kommentoi tennareiden näyttävän siroilta, kun omasta mielestäni mun jalat näyttää näissä ihan karmivan isoilta! 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä Ostohyvitys-kamppiksessa on muutakin kivaa kuin mun uudet kengät, sillä te lukijat saatte jokainen 5 € ilmaisen bonuksen, kun rekisteröidytte Ostohyvitys.fi-palveluun minun omalla kampanjasivullani! Eli vaikkei just nyt tänään olisikaan mitään nettishoppailuaikomuksia, niin kannattaa kuitenkin rekisteröityä, niin saa käyttäjätililleen jo tuon vitosen aloitussumman.

Sivustolta löytyy tarkat ohjeet miten toimia shoppaillessa, jotta bonukset varmasti kirjautuvat tilillesi, siinä kun on muutamia asioita jotka kannattaa ottaa huomioon. Et voi esimerkiksi käyttää samaan aikaan muita alennuskoodeja eikä ostosten teon aikana kannata vierailla muilla sivuilla, jotta bonukset varmasti kirjautuvat.

Eli jos viuhuttelet innokkaasti erilaisia bonuskortteja kivijalkakaupoissa shoppaillessa, niin suosittelen kyllä ottamaan bonukset talteen myös nettishoppailustakin!


4 Comments
 • bubbs
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Inspiroit mua, ja kävin heti säästämässä brandosilla yli 140 euroa!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ah! Ihanaa, olen otettu tästä kunniasta! 😀

 • Siilikissa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Se on toi Consien malli, näyttää omaan silmään ihan Peppi Pitkätossun kengiltä. 😀 Mut noita kokoja ihmettelen, puolikkaita ei siis löytynyt lainkaan? Onkohan noista Marimekko-Conseista olemassa puokkikokoja ylipäänsä?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   kyllä ainakin marimekon omassa verrkokaupassa näyttäis olevan puolikkaat koot kans!

   Mut joo, conssit on kyllä tosiaan vähän sellaset hessuhopo/peppi pitkätossu -kengät malliltaan. Mut siksikin mä tykkään enenmpi Vanseista. Nää nyt vaan oli pakko saada kuosin takia.

Post A Comment