Seksishow haaveenani

Pakko vinkata kaikille kenkäfriikeille Campadrella meneillään olevasta huippualennusmyynnistä. Siellä olis nimittäin upeita Swedish Hasbeensejä tarjolla jopa -70% alennuksella! Nilkkureita siis irtoaa n. satasella ja kesäsandaaleja alle seitsemällä kympillä.

Aika moni malli on jo tänään aamulla alkaneesta kamppiskesta myyty loppuun, mutta vielä hetki sitten löytyis kyllä useita ihanuuksia vielä myynnistäkin. Itseä kutkuttelisi kovasti esim. nuo armyvihreät nilkkurit, mutta hemmetin kenkähaaste ja siitä johtuva kenkienostokielto!

SH

Jos ei Campadre ole vielä ennestään tuttu, niin kyseessä on siis nettikauppa joka tarjoaa aina muutaman päivän mittaisia kamppiksia eri tuotemerkeiltä ja alennukset vaihtelevat -40-80% välillä kampanjasta riippuen. Tarjolla on niin muotia, kodintarvikkeita, sisustusta kuin elektroniikkaakin. Kerrallaan menossa on aina n. 10-15 eri kamppista ja uusia tulee päivittäin. Itse olen tehnyt jo useampiakin hyviä ja edullisia löytöjä sivustolta ja siellä tuleekin käytyä useamman kerran viikossa tsekkaamassa uudet tulokkaat. Halutessaan uusistta kamppiksista voi tilata myös ilmoitukset sähköpostiin.

Jos olet kiinnostunut rekisteröitymään sivustolle, niin menemällä sivustolle tämän postauksen linkeistä, esim TÄSTÄminä saan 10 € ostosrahaa Campadrelle, jos päädyt joskus tekemään ensimmäisen ostoksen. (Mutta jos et halua rekisteröitymisellä hyödyttää meikäläistä, niin kirjoita selaimen osoitekenttään ihan vaan campadre.fi) Kannattaa siis suositella sivustoa eteenpäin kavereille, niin voi tienata itselleen shoppailupätäkkää!

Ja että mistäkö tuo postauksen otsikko oikein tuli? No kun mun iPhonen auto correctin mielestä en suinkaan tarkoittanut kirjoittaa Iinalle, että Swedish Hasbeens, vaan se korjasi sen muotoon ’seksishow haaveenani’. Mun luurissa kenkäjututkin muuttuu pelkäksi pornoksi! 😀


2 Comments
  • Hottentotti
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hei, kiitti vinkistä 🙂 Osaatko sanoa pitääkö koot paikkansa noissa kengissä? Mulla ei kokemusta ko. merkistä. Mukavaa syksyä 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      mullakaan ei itsellä ole yksiäkään Swedish Hasbeensejä yksiä Henkka-maukka yhteistyömalliston sandaaleja lukuunottamatta, joten en valitettavasti osaa oikein sanoa koosta. Ja yhdessä nettikenkäkaupassa, jossa on maininnat jos koot ovat yleiseen meininkiin verrattuna kovin pieniä tai isoja, on joidenkin mallien kohdalla maininta, että kannattaa ottaa normaalia suurempi koko, joissakin taas pienempi ja jossain normikoko. Eli ei mitään hajua.. Vissiin vähän tuuripeliä. 😛 Eli jos arveluttaa, niin sit kaks kokoa sovitukseen ja palauttaa väärät.

Post A Comment