Elohopeaa

-Yhteistyössä Spartoo

Miksi, miksi mun piti nähdä nämä upeat metallinkiiltoiset Martensit Spartoolla? Miksi meillä on meneillään jokin järjetön kenkähaaste, joka kieltää kenkien ostamisen?

Miettikää kuinka hemmetin sielua raastavaa on jättää klikkaamatta tuollaiset suuren rakkauden kohteet tilauskoriin, kun niitä varten olisi lahjakortilla riittävästi saldoakin. Mun tuurilla ihanuudet on myyty loppuun siinä vaiheessa, kun kisamme vihdoin loppuu.

Kuvankaappaus 2013-10-13 kello 17.00.17

 

 

 

Toki tässä parin viikon aikana on monet kengät ihastuttaneet, mutta nämä on nyt ensimmäiset minkä kohdalla kenkienostokielto ihan aikuisten oikeasti harmittaa. Muiden kohdalla se on ollut vain hyvä juttu ja loistosyy haudata himotukset. Mutta nämä eivät jätä minua rauhaan. Elohopean mieleen tuovat saappaat ovat tehty syksyisiin supersankarileikkeihin ja niillä varmasti tuntisi olonsa voittamattomaksi.

Pitäkää kaikki peukalonne pystyssä, jotta nämä sydämeni valitut odottavat minua siihen saakka, kun meillä vihdoin olisi mahdollisuus antautua toisillemme. Punaiset ja mustat Dr Martens kiiltonahkamaiharini täällä varmasti ottaisivat innolla vastaan uuden perheenjäsenen. Eikö ole ihan täysin oikeutettua omistaa kolmet kiiltonahka Martensit? Onhan?

Oih, voih ja kuola ja lääh. Nyt suljen selaimen kaipuun tippa linssissäni ja alan ahkerana tyttönä korjaamaan kuolapisaroita ja mustelmia mukuloiden naamasta. Kenkähaasteen toinen viikkokatsaus luvassa viimeistään huomisaamuksi!


9 Comments
 • bubbs
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Taisi olla asos, missä kuolasin kultaisia vastaavia. Onneksi edellisetkin Martensit ovat yhä niin kivuliaat jalassa, että seuraavien tilaamattajättäminen on paljon helpompaa..

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mulla ekat martensit oli heti hyvät, toiset hinkkaa vähän toisen jalan akillesjänteeseen, eli 75% hyvä kokemus, joten uskaltaisin hankkia vielä uudetkin. 😀

 • MouMou
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Älä selaile noita nettikauppoja, höpsö! 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   no kun ne sivut vaan aukee tähän mun koneelle!!!!

 • sinna-riikka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pistä siun mies naputtelee tilaus, ni sit hän on ne tilannu etkä sinä 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   hmm… toimiskohan noin… 😀

 • -Karoliina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  eikös lahjakortilla saanut ostaa kisan aikana?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   no kun se on vähän sellainen juttu, että vaan sellaiset ihan pakolliset saa tilata, eli jos on on joku sellainen blogiyhteistyö vaikkapa refashionin kamppis, jonka toteuttamiseksi on välttämätöntä valita jotkut kengät. 😀

   Nuo Spartoo lahjakortit on sellaisia jotka voi käyttää koska vaan, joten ne on vähän harmaata aluetta… Ainakin mun kilpakumppani johdonmukaisesti kieltää mua joka kerta kun mainitsenkin ihanat kengät jotka haluaisin. 😀

 • Pin the Fuck Ups
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Dr. Martensit on ihania, mutta toivottavasti tiedät, että ne valmistetaan nykyään halpamaissa. Eli alkuperäisestä aatteesta ja asenteesta ei ole tietoakaan :/ Itse en aina katso vaatteiden/ruoan alkuperää vaikka pitäisi, mutta jotenkin tämä tieto Doceista tuli vasten kasvoja. Se tuntui erityisen kamalalta, koska Docien viehättävyys on juuri niiden asenteessa, joka nyt onkin sitten ihan feikkiä. Kirjoitin aiheesta postauksenkin juuri: http://www.city.fi/blogit/pinthefuckups/dr+martens+rakkaudella+kiinasta/

Post A Comment