Dieseliä koneeseen

Olen Helsingissä Iinan luona ja fiilikset onkin sen vuoksi pitkästä aikaa iloiset kaiken viime aikaisen masentelun ja itsekseen mököttämisen jälkeen. Meillä on kerrankin oikein lomailu viikonloppu ilman mitään kummempia menoja ja päädyttiin tänään aika perinteiseen terapiamuotoon eli shoppailuun.

 Ei me kyllä oikeastaan lähdetty shoppailemaan, vaan piti vain kipaista hakemassa mua odottaneet Nomo-farkut Kampista ja käydä tsekkaamassa Palonin ystävämyynnit, mutta ihan viime hetkillä ennen kotiinlähtöä sitten kävi vähän vahinko.

En tietenkään voi aikuismaisesti kantaa itse vastuuta pankkikortin survomisesta maksulaitteeseen kassalla, joten aion hävyttömästi syyttää heräteostoksestani Iinaa, jonka idea Dieselin liikkeeseen meno oli. Jos ei se nainen olisi raahannut minua väkisin tuonne paheiden pesään kaikkien upeuksien keskelle, en olisi sortunut. 😀

diesel_sovitetut kopioi

Ihastuksen kiljahdukset kimpoilivat liikkeen seinistä meidän ryntäillessä rekiltä toiselle ja löytäessämme toinen toistaan tajunnanräjäyttävämpiä vaatteita. Jostain syystä Dieselin kamppeet iskee mun tajuntaan järjettömän lujaa ja esim. kaikki lempilaukkuni ovatkin juuri tuota merkkiä.

Roudasin sovituskoppiin hillittömän kasan kolttuja ja pari takkia ja toppiakin tuli kokeiltua. Rahapussini onneksi osa vaatteista oli sellaisia, ettei koko L taipunut mun plussapallo-varteeni, mutta ei siellä sovarissa onneksi tarvinnut ihan itkuun pillahtaa siksi, että kaikki olisivat olleet liian pieniä. Diesel on siitä kiva merkki, että heillä on paljon esim. trikoo ja neulevmekkoja joiden mitoitus on aika väljää, joten hieman oversize-ajatuksella tehdyt kamppeet taipuu pylleröllekin.

Sovitin mm. kaikki nuo kollaasinn kokoamani mekot ja tunikat ja yksi niistä kulki kanssani kassalle ja kotiin. Päätinkin nyt ennen ostoksen esittelyä testata teidän arvailukykyänne ja kysäisen, että mitä veikkaatte, minkä kollaasin koltuista ostin?


10 Comments
 • heli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä veikkaan että ostit tuon raidallisen! Se ainakin sopisi sinun päällesi hyvin 🙂

 • Mervi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ylärivin oikeanpuoleisen, D-IANA

 • Tarja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  D-ianaa veikkailisin 🙂 Sillä itse aloin himota sitä tosi kovaa: väritys ja kuvio, malli ja vielä taskut. Nettikauppojen surffailu alkoi just 🙂

  Ihanaa viikonloppua teille! <3

 • Fantti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  D-iana 🙂

 • Äni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ensin veikkasin D-ianaa, mutta sitten aloin pohtia, että olisitko sittenkin valinnut tuon D-Gertrude-e:n. Jännää arvuutella 🙂

 • Raijis
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  D-ianaa mäkin ensin veikkaisn ihan varmaksi, mutta sitten päädyin tuohon punaiseen leobardimaiseen 🙂 M-beziquehen. 🙂

 • Paula/ mutsimatskua
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ylärivin eka tai vika!!! Molemmat? 🙂

 • Jaana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä luulen et toi punanen ois aika magee sulla.

 • Birgitta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kyllä se oli tuo D-iana! 🙂

 • Sanjana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  D-Gertrude ois mun arvaus! 🙂

Post A Comment