Floraa

Ei siitä ole vielä montaakaan vuotta, kun vielä ajattelin, etten koskaan laita päälleni mitään kukkakuvioista. Mutta niin ne vaan tiukimmatkin yäk-mielipiteet menevät usein nurin pukeutumisen suhteen. Tässä postauksessa näkyvät kukkahousut eivät suinkaan ole siis edes ainoa puutarha vaatehuoneessani, vaan sieltä löytyy jo useammankin vaatekappaleen verran floraa.

Treffasimme eilen toisen porilaisen bloggaajan, Chasing Coconuts -blogin Millan, kanssa asukuvatreffien merkeissä. Kivaa aina välillä saada kameran taakse tyyppi joka oikeasti tykkää kuvata ja jaksaa räpsiä ruutuja niin paljon, että joukkoon osuu väkiselläkin sellaisia joissa poseeraa ihminen suomonsterin sijaan.

16

 

housut-Ellos/neuletakki-La Redoute, Ellos/nahkatakki-S.T.I./kengät-Vagabond

Kiskoin eilen ihan innolla nuo perjantaina Ellokselta saapuneet housut jalkaani. Tykkään ihan hurjasti noista väreistä ja parin päivän käytön perusteella totean housut myös todella mukaviksi. Tilasin pöksyt jollain alekoodilla joten maksoin niistä vain jotain alle parikymppi. Normaalihinnaltaan 29,90 € maksavia Gunnel-tregginssejä löytyy kuudella eri kuosilla ja kokoja on saatavilla aina 52 saakka. Itselleni koko 46 on nyt tosi jees, mutta hieman kyllä mietityttää, olisko pitänyt uskaltaa ahtautua kokoa pienempiin venymisen vuoksi.. Aina sama juttu housujen kanssa.

1

Tykkään mutten ihan hirmuisesti näiden kuvien  tummasta tunnelmasta. Uskon, että asukuvatreffailut Millan kanssa eivät jää tähän. Kuvattiin eilen myös yhdet toiset kuvat minulle ja niiden joukossa on ihanan iloisia ruutuja. Noita kuvia luvassa tulevalla viikolla, kun esittelen yhden jokin aika sitten saamani, ja lyhyessä ajassa korvaamattomaksi osoittautuneen vehkeen. Ensi viikon postauksissa tulossa muuten myös se lupailemani tarkempi esittely Nomo-farkuistani. Postaus on tuossa jo puoliski kirjoitettuna luonnoksissa, joten pitäisi kyllä ehtiä se lähipäivinä viimeistelemään.3

 Kukkapuskahousujen väreihin natsasi lähes täydellisesti nuo alemmassa kuvassa näkyvät korvakorut, jotka ostin vuoden takaiselta Rooman reissulta. Käytetyistä kahvikapseleista valmistetut kevyet korvakorut löytyivät le Artigiane -nimisestä mahtavasta puodista, joka oli täynnä italialaisten käsityöläisnaisten tuotteita. Tarjolla oli ihan kaikkea: vaatteita, asusteita, sisustustavaraa, astioita, koruja ja vaikka mitä. Viivyimme mamman kanssa liikkeessä vaikka kuinka kauan ihastelemassa upeita tuotteita ja juttelemassa myyjien kanssa. Sinne myös palattiin vielä pariinkin otteeseen ja ostoksiakin tehtiin ainakin muutamien korujen muodossa. Suosittelen le Artigianessa vierailua lämpimästi kaikille Rooman matkaajille, jos haluaa löytää vaikkapa tuliaisiksi jotain astetta persoonallisempaa.

17

 

kuvat: Milla Grönman Photography

 

Tuleva viikko onkin sitten viimeinen johon mulla on töitä tiedossa. Sitten musta tulee kokonaan työtön luuseri. Pitää alkaa naputtamaan hulluna avoimia hakemuksia, sillä julkisesti tarjolla ei ole näkynyt yhtään mitään omaa koulutustani ja kokemustani edes liippaavaa. No, kaikki tähän astisetkin työpaikkani olen löytänyt joko puskaradion kautta tai  tarjoamalla itseäni firmaan jossa ei ole juuri tuolloin julkisesti etsitty työntekijöitä. Eli täytyy toivoa, että näillä metodeilla nappais tälläkin kertaa.

Yritän kuitenkin vielä ensi viikon olla hirveästi ajattelematta noita työnhakuhommia, sillä viikko on ihan riittävän täynnä töitä ja stressiä muutenkin. Kuvauksia on luvassa kahdessa firmassa ja niiden lisäksi kohtaan myös yhden ihan uuden haasteen kiivetessäni catwalkille Porin uudistuneen Sokoksen avajaisissa. Huhhuh. Oon ihan varma, että kompuroin korkkareilla ja tuiskahdan nenälleni. 😀

Nyt kenkähaasteen 4. viikon raportin kimppuun!


4 Comments
 • Sande
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onpas kiva asu 🙂 Eipä tulisi itelle taas mieleen ostaakaan tuommosia kukkahousuja, mutta nuohan on kivat. Monesti olen itekin kovin mustissa vaatteissa, niin noillahan saisi kivasti edes vähän väriä asuun.

 • Hattara
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Taas tuo nahkajakku, ihan sairaan hieno! Oon sitä aikaisemminkin sulla ihastellut ja yrittänyt etsiä samanlaista. Tuloksetta. 🙁 Voisitko vinkata jos näet tai tiedät jossain vastaavanlaista?

 • Ansku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Paljonpaljon paaljon tsemppiä ja onneakin myös, työnhakuhommiin!

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  näytät jotenkin erityisen upealta näissä kuvissa ja asussasi 🙂

Post A Comment