Parhaalle mahdolliselle isälle

Mun lapsuudenkodista löytyy kätkö, johon on säilötty varmasti lähes jokainen lapsena väsäämäni isänpäivän kortti. Latasin noihin taiteellisiin tuotoksiin kaiken luovuuteni ja rakkauteni ja kiikutin ne juhlapäivänä ylpeänä isille sänkyyn missä hänen piti esittää nukkuvaa aina siihen saakka, että minä ehdin häntä herättämään.

Vaikka en enää vuosiin olekaan askarrellut isille korttia enkä ole välimatkan vuoksi päässyt juuri kyseisenä päivänä paikallekaan, on puhelimitse välitetyn viestin sisältö pysynyt samana mitä se oli lapsuuden korteissakin. En voisi kuvitella parempaa isää. Minun näkövinkkelistäni hän on mahtavin maailmassa.

Sitähän sanotaan, että nainen usein valitsee isänsä kaltaisen miehen ja minun täytyy myöntää, että monelta osin niin on käynyt. Olen valinnut vierelleni hoikan, komean ja karvaisen miehen, jonka seurassa tuntuu maailman turvallisimmalta. Eli ihan kuin minun isi.

 Tiedän, että isälle mieluisin lahja olisi varmasti se, että minä menisin käymän kotona ja se onkin lähiaikoina suunnitelmissa, kun se nyt vihdoin on töiden loppumisen vuoksi mahdollista. Mutta Re:fashionin kampanjan myötä selailin myös Stockmannin nettikauppaa poimien sieltä muutamia omalle tai monelle muullekin isille sopivia lahjoja.

isi

1. Isäni käyttää vyötä aina. Ihan koko ajan. Olipa jalassa sitten työfarkut taikka siistimmät pyhähousut, niin vyö on aina oltava. Kukin nahkavyö käytetään uskollisesti lähes katkeamispisteeseen saakka, joten uusi on hyvä olla kaapissa odottamassa sitä päivää kun edellinen sanoo työsopimuksensa irti. Laadukas ja ulkonäöltään simppeli BOSSin nahkavyö onkin siis lahja, jonka tietäisi pääsevän takuuvarmasti käyttöön.

2. Minä ja isä ollaan samanlaisia mm. huumorintajun suhteen, mutta meillä on myös yksi aika huono yhteneväisyys; ollaan nimittäin molemmat vähän huonoja vedenjuojia ja etenkin kesäkuumalla pitäisi meidän molempien opetella juomaan selkeästi enemmän. Mietinkin, että tsemppaisikohan näppärä hiilihapotuslaite SodaStream itseni tavoin isääkin juomisen suhteen.

3. ThinKingin näppärä alumiininen korttikotelo on oikeastaan tuote, joka olisi omasta mielestäni todella oiva vaihtoehto isäni takataskusta törröttävälle, perinteiselle pakaran kaaren mukaan muotoutuneelle nahkalompakolle, mutta tunnen onneksi hänet niin hyvin, että osaan myös hylätä ajatuksen. Mun isi nimittäin on edelleen käteisen rahan miehiä ja kotelo nielee sisäänsä vain neljä korttia eikä muuta. Mutta jos sinä puolestaan tiedät isäsi pelaavan lähinnä korteilla ja kuljettelevan niitä vaikkapa irrallaan farkkujen taskussa (tiedän tällaisia miehiä olevan!!), niin korttikotelo on silloin loisto lahjaidea. Ei vie tilaa taskussa, mutta pitää kortit ehjänä!

Minun lisäksi myös Salla ja Nina valitsivat omat vinkkinsä isänpäivälahjoiksi, ne ja vielä pari minun vinkkiäni voitte kurkata tältä kampanjasivulta. 

Stockmannilla on muuten isänpäivään saakka voimassa -20% alennus kanta-asiakkaille normaalihintaisista miesten kauluspaidoista, neuleista ja farkuista!

Vaikka nettikauppatilaus ei sattuisikaan ehtimään enää sunnuntaiksi, niin isää voi pitää jännityksessä askartelemalla hienon kortin, jossa kerrotaan lahjan olevan matkalla. 🙂


1 Comment
  • Maddaleena
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tuo vyö on ykkösenä lahjalistalla.

Post A Comment