Sydänkohtaus Citykäytävässä

Kenkienostolakko ei suinkaan tarkoita sitä, että olisin täysin sulkenut silmäni upeilta jalkineilta. Ihasteltua on tullut kyllä ihan entiseen tahtiin. Eilen kiitäessäni Helsingin Citykäytävän läpi matkalla ystävää tapaamaan ohitin elokuussa auenneen kenkäkauppa Bläkin.

Nopeasta ohituksesta huolimatta ehdin nähdä silmäkulmastani näyteikkunassa jotain mikä pysäytti askeleeni aivojeni ehdityyä reakoida näkemääni. Vilkaisin kelloa ja totesin aikaa olevan muutamia minuutteja, joten syöksyin sisälle ottamaan selvää mitkä ne näkemäni veret seisauttaneet upeudet oikein ovat.

miista

Mitkä nuo läpinäkyvällä korolla varustetut nilkkurit ikkunassa oikein ovat? Vastaus oli, että nilkkurit ovat espanjalaista merkkiä nimeltä Miista, mallin nimi Amaya ja hintaa näyttävillää korolla koristetuilla nahkanilkkureilla oli 249 €. En voinut vastustaa kenkien sovittamista. Koot olivat sen verran nafteja, että omaan normaalisti 37 jalkaani passasi paremmin koko 38.

Mallihan on muuten hyvin pelkistetty, mutta tuo korko on yksinkertaisesti upea. Olen käyttänyt H&M:N MMM-malliston pleksikorkkareita todella paljon ja ne ovat herättäneet laajemmankin kiinnostuksen tuollaisia läpinäkyviä korkoja kohtaan.

Kengät tietenkin jäivät edelleen sinne kauppaan, mutta pakko vaan oli ottaa selvää minkä merkkisistä kengistä oli kyse, sillä mielenkiintoinen korko lupailee, että merkillä voisi olla muutakin mielenkiintoista. Ja onhan sillä. Miistan verkkosivuilta löytyi melkoinen kavalkadi persoonallisen näköisiä, mielenkiintoisia kenkiä. Suosittelen kenkäfriikkejä tutustumaan mikäli merkki ei ole tuttu. Toimituskulut Suomeen näyttäisi olevan 10 €, mikäli jotain ylitsepääsemättömän ihanaa löytyy. 😉


3 Comments
 • Hanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kääk, miten upeat kengät!! <3 <3 Nyt täytyy muistuttaa itseään, että on jo ostanut kahdet nilkkurit tänä syksynä.

 • Minna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  OIJoi, aivan I-H-A-N-A-T…Seisautti myös minunkin vereni…Jos sitä kylväis omia senttejään millonkohan ne olis kolmelukuiset.. ;D

 • ida365
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  HÄRREGYYYYD mä löysin tuolta sivuilta vaikka mitä mun näköisiä kenkiä myös! 😀 siellä oli jopa nimikkokengät mulle, mutta ne oli aika karseet….. kiitos tästä vinkistä!

Post A Comment