Kuusi viikkoa takana

Tuntuu, että kenkähaaste sen kuin paranee ajan kuluessa. Kenkäkaapeista ja laatikoista tuli menneellä, järjestyksessään kuudennella viikolla kaivettua käyttöön jo monta suosikkeihin kuuluvaa kenkäparia joita on tähän saakka hieman säästellyt.

Vaativuutta tämän viikon kenkävalinnat saivat tipan lisää, kun kuuden päivän Helsingin reissun kengät piti miettiä etukäteen laukkuja pakatessa. Mutta siitäkin selvittiinkuin ihmeen kaupalla.

#kenkähaaste2013 viikko 6 näytti kenkien puolesta seuraavalta:

kenkaviikko6_1

Maanantaina hengailin Jonnan kanssa viinilasin äärellä ja kokoustin Re:fashionin porukan kanssa jalassani punaiset varrelliset Vansit (saatu). Nyt on sitten koko Vans-kokoelma käytetty, joten loppuhaaste pitää selvitä ilman. 🙁

Tiistaina keräsin kimpsuni ja kampsuni ystävän luota Suomenlinnasta ja muutin kuormani kanssa Iinan nurkkiin. Illalla suuntasin käymään lähikaupassa pyjamahousuissa Vagabondin solkinilkkureiden rytmittäessä askelia reteällä kilinällään.

Keskiviikon kipittelin Dinskosta kotoisin olevilla vetoketjukorkkareilla. Keskiviikon asu nähtävissä kokonaisuudessaan paljettikorvineen TÄÄLLÄ. Keskiviikon kengissä on huomionarvoista se, että kaksi miestä kehui niitä päivän aikana.

Torstain pressipäivähulinat juoksin aamusta iltaan saakka Bronxin leopardikuosisilla herrainkengillä, jotka kuuluvat ehdottomasti suursuosikkeihini kenkäkaappini antimista. Ne vaan yksinkertaisesti sytyttävät henkiin asun kuin asun. Torstaina yhdistin leopardit nahkahameeseen ja viininpunaiseen puseroon. Asun voit katsoa TÄÄLTÄ.

kenkaviikko6_2

Perjantaina reissasin kimpsuineni ja kampsuineni takaisin kotiin. Tilanpuutteen vuoksi oli matkalaukkuun pitänyt heittää jotkut mahdollisimman vähän tilaa vievät ronttoset, joten matkapäivän kengiksi osuivat kolme kesää täysillä palvelleet Gaborin niittiballerinat. Ratikkapysäkillä karmean kuluneita ja likaisia kenkiä tuijotellessani huomasin pohjankin jo toisesta kengästä irvistävän, joten saattoi olla noiden suosikkien viimeinen matka. Mutta olivat kyllä jokaisen niistä maksetun euron arvoiset.

Tuhlasin viikonlopun alkamisen kunniaksi perjantaina vielä toisenkin parin kenkiä, sillä paskaiset balleriinat eivät tuntuneet ihan oikealta valinnalta pikkumustan ja rusettiturbaanin seuraksi suunnatessamme katsomaan burleskia. Kiskoin vartaloa nuolleen koltun kaveriksi Via Unon punaiset korkokengät jotka mielestäni tihkuvat seksiä.

Lauantain pizzanhakureissun kengät puolestaan eivät ole kyllä seksistä kuulletkaan. Kirpparilta löytyneet Reebokin karkkiraitaidat ovat kyllä hirvittävän söpöt, mutta aika on osoittanut, että ei ne vaan taivu mun tyyliin. Näille siis etsitään uusi koti.

Tänään sitten käytin hyväkseni sen, että mentiin autolla appiukon luo isänpäivälounaalle ja valitsin viileästä ilmasta huolimatta Biancon kiilakorkoiset kesäsandaalit jalkaan. Koko sunnuntain asu luvassa huomenna.

Kuusi viikkoa siis takana. Huimaa! Meidän edellisen arvonnan voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti, mutta meillä olisi kampanjasivulla teille nyt uusi mahdollisuus voittaa kengät. Osallistu siis arvontaan TÄÄLLÄ!

Ja muistattehan, että päivittäin kenkävalinnat näkee Instagramista missä mua ja Iinaa voi seurata käyttäjänimillä @vieruska ja @moucola.


6 Comments
  • Tiina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ostin aikoinaan tuollaiset Vagabondin solkinilkkurit nähtyäni ne täällä sinun blogissasi ja rakastuttuani niihin ensisilmäyksellä. Ne olivat myös loistava tekosyy lähteä ystävän luo Helsinkiin kylään 😀

    Ja nuo Dinskon vetoketjuorkkarit ovat Ihanat!

  • k.
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Onko nuo solkinilkkurit kuinka vanhat? Juuri tänä syksynä katsoin jossakin kaupassa melko samanlaisia (en muista olivatko jopa Vagabondit) ja mietin ostanko ne, mutta en ostanut.

    Kuinka vanhat nuo vetoketjukengät on? Aika jännän näköiset! Näin muuten jossakin mainoksessa saapikkaat, jossa oli läpinäkyvät korot. Olisiko ollut Zalandolla. Luulen nimittäin, että palkitset itsesi tämän haasteen jälkeen kengillä! 🙂 Vaikka sulla on kyllä ihan älyttömästi kenkiä, miehesi on aivan oikeassa! 😉

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      solkinilkkurit on varmaan kolme vuotta vanhat, mutta vagabondilla näytti olevan taas aika samannäköinen nilkkuri tämän syksyn mallistossakin. Olisko ollut vaan vähän enemmän korkoa..

      Vetoketjukengät taas on ostettu ehkä pari vuotta sitten.

  • Mimmu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Huh, aikamoinen määrä kenkiä! Itselläni on noin 40 paria, en ole uskaltanut laskea niitä aikoihin, sillä pelkään määrän lisääntyneen. Täytyy tehdä joku inventaario, jotta pääsee sellaisita eroon, joita en ole käyttänyt pariin vuoteen. Mahtava tuo teidän haastis. 🙂

  • JonnaH.
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Aivan ihanat nuo vetoketjukorkkarit, tahtoo!

  • Anki
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hei, kirjoitit että etsit kirpputori-karkkiraita-Reebokeille uutta kotia! Mitä kokoa ovat? Voisin tarjota heille mahtavan uuden kodin vannoutuneen kenkäfriikin luona…! Ota yhteyttä niin sovitaan hinnasta (edellyttäen että koko sopiva). Meiliosoitteeni sait jo!

Post A Comment