Karvoilla vai ilman?

Nyt saa kuulkaa kerrankin sanoa mielipiteensä jonkun lärvistä ihan luvan kanssa, sillä sitä oikein kysytään. Miesten naamakarvat ovat movemberin ansiosta olleet taas viime viikkoina paljon esillä ja karvankasvua on riittänyt meidänkin huushollissa.

En ole tainnut vielä koskaan kymmenen vuoden yhteiselon aikana nähdä Tommilla niin pitkää partaa kuin se on nyt. Tämä kuva on parin viikon takaa ja leukajouhien on annettu senkin jälkeen edelleen kasvaa.

Nyt herra viimein alkoi suunnitella, että huomenna tuolle puskalle voisi jotakin tehdä, mutta mielipide siitä millainen lopputuloksen kuuluisi olla, vaihtelee herralla itselläänkin eikä minultakaan selkeää käskyä mihinkään tiettyyn malliin tule, niin päätettiin kysyä laajemman yleisön mielipidettä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minkälaista naamakarvoitusta siis äänestäisit tuolle karva-apinalleni? Kaikki pois? (olen nähnyt äijän ehkä kahdesti ilman partaa..) Jätetään pelkät viikset? (aijai… naurattaa jo pelkkä mielikuva) Rajattu ja lyhyt? (kuten useimmiten.. katso kuvia TÄÄLTÄ) Jatkaisko kasvattamista? Vai joku tässä mainitsematon villi vaihtoehto? Ehdotuksia?

Tästä kyselystä huolimatta ei ole takeita, että eniten ääniä saanut vaihtoehto toteutuu, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

Viimeistään tällä postauksella tuostakin miehestä leivottiin oikein kunnon blogipoikaystävä. Lähiaikoina luvassa yksi postaus hänen uusista vaatteistaan ja se sai just kosmetiikkaakin testiin, joten täähän on kohta ihan meidän yhteinen harrastus! 😀

Yksi Tommin vanha luokkakaveri muuten kertoi päätyneensä joskus tänne blogiin jonkun google-haun myötä ja törmänneensä ensimmäisenä Tommin naamaan. Oli kuulema hetken aikaa hyvin pihalla ja hämmästynyt, että miksi ihmeessä tällä jätkällä on Tyyliä metsästämässä -niminen blogi!! Onneksi asian laita oli selvinnyt vähän sivua selaamalla. Ettei nyt ihan mieheltä maine mennyt. 😉

Nyt punaviinillä kippis tähän perjantai-iltaan! Väsään yhdet duunikuvat loppuun ja sitten voisin vaikka syöksyä tuon karvakasan perään tuonne lähikuppilaan. Ihanaa viikonloppua!


11 Comments
  • Nooa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tähän oli pakko kommentoida =)

    Mun miehellä myös parta muttei hiuksia. Mua kauhistuttaa jos aikoo tai on vetässy kaikki karvat naamastansa pois, näyttää ihan sairaalta =D Yökkis.

    Toi rajattu ja ”siistimpi” versio näyttää hyvältä, nuorekkaammalta ;D

    Muttei toi kasvanutkaan versio ole paha.

  • Laurauu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Itse liputan viiksien ja leukaparran puolesta! Eli noi pulisongit/leukarajat (hyvä selitys nyt kyllä…) pois ja just noin et viikset yhdistyy partaan. Jotenki on semmonen fiilis että saattais sopia tosi hyvin!

    • nasu86
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      samaa mieltä 🙂

    • nanna
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      mä tuun kans liputtamaan leukaparran ja viiksien puolesta!

  • Maakariakka
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Musta tuota nykyistä mallia voisi aavistuksen lyhentää & siistiä.

  • Mirva
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mun mielestä tuo kasvaneempi malli sopii oikein hyvin myös! 🙂 Mutta karvat kunniaan, eli ei paljasta naamaa… 🙂 Mulla on itsellä myös partamies ja olen hänelle monesti sanonut, että ihan sama onko tukka pitkä vai vetääkö kaiken pois, kunhan parta on ja pysyy!

  • Arja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ei oo tosi!!!

    Näitä ”sattumia” on tullut tällä viikolla jo ni paljon. Et kun avaan lehden, ni siellä on just siitä aiheesta juttu, mistä toivon.

    Nyt kuuntelen Cheekin biisiä Parempi mies ja kun tuun sun blogiin niin siellä on tällainen mielettömän komee kuva!

    Ja äänestän ehdottomasti karvojen puolesta. Siistiä saa mutta tosi rajoittuneesti. Eli mahdollisimman vähän pois, silleen että siisti, mutta silti karvaa.

    Kiitos. Ja kuva sitten, miten kävi.

    Ja lisää näitä komeita miehiä.

    Kirjoitan tätä tekstiä juuri tänään kun mieheni on jättänyt minut yksin kotiin. Tätä sattuu ehkä kerran vuodessa ja juuri tänään. Ja tää biisi ja kuva. Mua stalkataan…

  • Elina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Liputan leukaparran puolesta 🙂 kuten joku jo tuolla mainitsikin, niin pulisongit/leukarajat pois. En kyllä kauheesti lämpee viiksillekään, että nekin vois pitää mahdollisimman lyhyinä. Ei tietty joka päivä tarvi ajaa, että saa ne välillä vähän rehottaa 😀

  • Laura
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Haa, mitä karvasempi sen parempi!!! Ja sinulla, ihana nainen, upea pystytukalla tai taatusti vaikka kokonaan ilman, oli huippua pohdintaa edellisessä postauksessa. NAISELLISTAhan on juurikin se mikä NAISESTA milloinkin eniten omalta tuntuu.

  • ella
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Persoonallisten naamakarvojen ja ylipäätäänkin herrainnaamakarvojen ystävänä äänestän: lemmyt! Edes Movemberin kunniaksi! Herra Kilmisterin tyyli ei ole kaukana: vähän muotoilua ja kenties hieman lisää runsautta, niin tunnistettava tyyli on saavutettu.

    • Meeri
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      JOO LEMMYT!!! Niissä ois asennetta, eikä joka jamppa sellasia kehtaa itelleen ajaa 🙂 Kun kerran noin komeet karvat kasvaa, niin eikun menoksi ja kunnolla hulluttelemaan niiden kanssa!

Post A Comment