Tötterö- vai tuulitukka?

Julkaisin jo aiemmin ison kuvakavalkadin parin viikon takaisesta muotinäytöspäivästä (tai tarkemmin ottaen kahdesta), jossa ilokseni sain olla mukana. Arkistoon jäi kuitenkin vielä muutama otos omasta naamasta, jotka halusin ehdottomasti teillekin näyttää.

Meidät siis meikkasi ja kampasi Winnovan parturi-kampaajaopiskelijat ja minun lookista vastasi molempina päivinä ihana neito nimeltä Marjet. Koska mä tykkään hirveästi aina olla meikattavana ja tuntuu, että joka kerta oppii itsekin jotakin uutta, oli mun toive, että meikki ja tukka olisivat himpun verran erilaiset eri päivinä. Ja näin tehtiin.

Keskiviikon kutsuvierasnäytöksessä minulla oli tummat huulet ja tuulitukka ja seuraavan päivän astelin lavalla edellistä päivää tummemmilla silmillä ja tötterötukalla.

omanaama

Tämä kuvakollaasi on mielestäni aivan mahtava esimerkki siitä kuinka erinäköiseksi sama ihminen muuntuu melko pienilläkin muutoksilla. Mutta kyllä noista toinen look on selkeästi enemmän minua itseäni ja se on tuo tuulitukka. Raskaampi silmämeikki rajuinen alarajauksineen vanhentaa minua ainakin omasta mielestäni ja tykkään siitäkin, että hymy korostuu huulipunan ansiosta.

Molemmissa meikeissä itselleni kuitenkin ehkä vierain juttu oli kulmakarvat tai siis se miten selkeiksi ja näkyviksi  Marjet ne meikkasi. Itse kun olen aina ollut todella arka kulmien meikkaaja ja jätänkin ne useimmiten kulmakarvageelin käyttöä lukuunottamatta melko luonnolliseen tilaansa. Mutta nyt kyllä alkoi kiinnostaa opetella myöskin tuollainen viimeistellympi kulmakarvojen ehostus.

FB-kaverit olivat aika tasan kanssani samaa mieltä, että tuulitukka on enemmän Veera. Mitäs mieltä te?


Tags:
8 Comments
  • JennL
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Minunkin mielestäni tuulitukka on jotenkin tutumman oloinen, mutta tötterö-lookkikin on hauska!

  • Pimmiainen
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tuulitukka!

  • Mimmu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tuulitukka on tosi hyvä. Mun mielestä kuvissa korostui kauniisti sun piirteet ja meikkaaja on todellakin osannut asiansa. Mietinkin, että miksi kasvot erottuvat noin hyvin ja haa, mainitsit nuo kulmakarvat. Kannustan kyllä jatkamaan kulmakarvojen korostamista, sopii sulle todella hyvin. Itsekin pyöreäkasvoisena naisena olen huomannut, että kevyesti korostetut kulmakarvat antavat mukavasti liftiä kasvoille ja ilmeelle.

  • Mervi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Koska en tunne sinua livenä on vaikea sanoa, kumpi on sinua itseäsi. Ensimmäisenä vertailussa huomasin, että tötterössä – kun huulet eivät ole punattuna -. korortuu jokainen poimu suun seudulla. Se ei kai (?) ole hyvä asia, joten voimakkaasti punattu on siinä mielessä parempi. Vai voiko vaikutus olla pelkästään huulipunasta, olisko valaistuksella tai meikkivoiteella jotain tekemistä asian kanssa? Joka tapauksessa taitaa olla juurikin niinkuin itsekin kirjoitit, että tötterö hiukkasen vanhentaa.

    Tykkään kyllä kummastakin. Pääsispä itsekin johonkin vastaavaan, että näkisi, miten sitä VOI MUUTTUA pikkuasioilla!

  • HeidiJohanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mielestäno tuulitukka hiukset mutta tötterötukan silmät olis paras combo 🙂 Kissansilmät rules!

    Vaan kumpi vaan on kaunis kun on nuo mainitsemasi kulmakarvat. Ne freesaa ilmettä kummasti, luo kehykset.

    Kaunis nainen olet! <3

  • Joliel
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tuulitukka on kyllä selkeesti se look, mistä tulee Veera mieleen. Ja sulla on tossa tuulitukka-lookissa todella seksikkäät kissamaiset rajaukset! Uuu mama!

  • Minna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ehdottomasti tuulitukka 😉

  • Laura
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tuulitukka ehdottomasti! 🙂

Post A Comment