Tänään on bileet!

Just nyt mulla on meneillään pieni akkujen lataushetki hotellilla ennen illan Re:fashion -kemuja. Itseni lisäksi Virtaa keräävät niin kamera kuin puhelinkin, jotta jaksavat taltioida tulevaa iltaa.

Lähdin Porista jo aamulla ihan unihiekat silmissä ja nukuin melkein koko bussimatkan piposta ja huivista kasaamaani ”tyynyä” vasten ja herätessäni Helsingissä, mula olikin poskessa melko nätti neulepipon kuvio poskeen painuneena.

Onneksi ei tarvinnut itse alkaa miettimään miten lärvin saisi edustuskuntoon, sillä sain vain marssia tukka lintassa ja pipon kuva poskessa suoraan Eiraan, missä Saxcén kampaajat ja meikkaajat loihtivat meistä Refa-tytöistä edustuskelpoisia.

20131120_pikamoi_hki

Laitan myöhemmin kuvaa lopullisesta meikistä ja tukasta, mutta kollaasin yläkulmasta saa jo hieman osviittaa millaiset kissasilmät minulle loihdittiin. Kauniitahan nuo on kaikki mimmit luonnostaankin, mutta jestas miten ihania sitten vielä laitettuna! Tänään ei pitäis meistä kellään olla ainakaan tukka- tai meikkikriisiä.

Harvinaislaatuisesti mulla itsellä ei ehtinyt olla myöskään minkäänmoista asukriisiä, vaan loistava kolttu löytyi kaapista ihan ensi penkomisella. Menin viikonloppuna vaatehuoneeseen jo valmiiksi alistuneena, että ei sieltä mikään kuitenkaan tunnu ja näytä heti hyvältä ja pitää sovittaa ainakin kymmenen mekkoa. Mutta vielä mitä.

Yksi kesäaleista hankkimani hapsumekko siellä oli kuukausitolkulla odotellut vain juuri niitä oikeita juhlia. Eka vaate, jota kokeilin ja siinä se oli. Koskaan aiemmin en oo näin ajoissa ennen kemuja tiennyt mitä pistän päälleni. Voin siis kerrankin todeta olevani nainen, jolta löytyi kaapista päällepantavaa. 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei se kovin edustavalta näyt noin sängyn päällä, mutta itseni yllä aika kivalta. Toivottavasti saan jonkun hyvän mekosta illan aikana.

Kohta pitää ryhtyä kaikkien juhlapäivine paskamaisimpaan operaatioon eli survoutumaan sukkahousuihin. Se vaan ona aina yhtä ärsyttävää ja vähintään yhdet ratkee jo ennen kuin pääsee ulos ovesta. Mut ennen sitä ajattelin vielä lakata kynnet, eli tumpeloida lakkaa ympäri ämpäri pitkin käsiä ja housuja ja vaikka mitä. Tai niin kävi ainakin viimeksi. Sohvatyynäkin onnistuin hieman maalaamaan. Kovin todennäköistä siis on, että ei ole tälläkään kerralla lopputuloksena mitkään bileiden upeimmat kynnet. 😀

Instagramia tulee varmaan päiviteltyä illan aikana ahkerasti, joten jos kiinnostaa, niin seurailkaa sieltä @vieruska. Hashtagilla #muschtail löytää muidenkin kuvia viiksiteemaisista kemuistamme.

-yhteistyössä Saxcé-


No Comments

Post A Comment