Lempibändi, bonusta ostoksista ja ilmaista suklaata!

Jeee, enää 13 yötä mun synttäreihin ja mikä vieläkin parempaa, enää 15 yötä Amorphiksen keikkaan Oslossa! Olen perinteisesti ostanut itselleni kenkiä syntymäpäivälahjaksi, mutta koska ne ovat tällä hetkellä pannassa, piti keksiä jotakin muuta, joten onappasin itselleni lennot Osloon.

(Jos haluat tietää kuinka saada ilmaista suklaata, lue postaus loppuun saakka! ;D)

Ajattelin, että koska lempibändini ei tällä kiertueellaan näytä tulevan Poriin tai lähimaille, niin täytyy sitten itse mennä perässä jonnekin muualle. Serkkuni Saara asuu Oslossa ja tykkää myöskin Amoista, joten seuraakin keikalle löytyy. Tää on ihan loistava syntymäpäivälahja itselleni, sillä se on ilahduttanut mua nyt jo etukäteen monta viikkoa aina siitä saakka, kun ostin lennot.

amo

 Muutenkin tietysti edulliset lennot aina kiinnostaa, mutta etenkin tässä tilanteessa, kun rahantulo on toistaiseksi töiden loppumisen vuoksi melko epävärmaa, tulee käytettyä kyllä kaikki säästömahdollisuudet hyväksi. Mä oon usein käyttänyt lentojen etsimiseen ja hankkimiseen Supersaveria ja niin tein tälläkin kertaa. Sieltä löytyvien edullisten hintojen lisäksi lisäsäästöä toi vielä se, että menin Supersaveriin Ostohyvitys-sivuston kautta, ja sain näin ollen 5 € bonusta Supersaverista ostamistani lennoista! Vajaan sadan euron lennoista toi oli siis jo ihan hyvä aleprossa.

Kerroin aiemmin syksyllä Shoppailumatematiikkaa-postauksessa Ostohyvityksen ja Re:fashionin kamppiksen myötä hankkimistani Marimekko Converseista. Ne kerryttivät ostohyvitystililleni tuolloin lähes 7 € bonusta, nyt lennot palauttivat vitosen ja olen jo tehnyt pitkää listaa mitkä kaikki suunnittelemistani joululahjoista pystyn hankkimaan Ostohyvityksen valikoimasta löytyvistä nettikaupoista. Eli kaikki mahdolliset bonuseurot talteen, joten joulun jälkeen sieltä voikin sitten jo kotiuttaa pienen potin omalle tililleen.

Joululahjashoppailusesongin kunniaksi Re:fashion tekeekin jälleen yhteistyötä Ostohyvityksen kanssa ja uusille rekisteröityjille olisi luvassa herkkullinen lisäbonus! Rekisteröitymällä Ostohyvitykseen marraskuun aikana minun kauttani, saat koodin, jolla voit hakea itsellesi Ärrältä suklaalevyn! Ja se ei siis vaadi muuta kuin rekisteröitymisen tuonne sivustolle ja sen tekee helposti ja nopeasti Facebook-tunnuksilla. Sitten suklaalevy kätösissä voikin rauhassa alkaa selailemaan mitkä kaikki joululahjoista voisi hankkia helposti netin kautta.

Itse olen tilaamassa pukinkonttiin ainakin leffoja, musaa ja kirjoja CDON.comista (bonus 5%) ja vaatteita Booztilta (bonus 10%). Kummilasten lelutkin tiedän löytäväni tätä kautta. Shoppailua hieman hankaloittaa se, että löydän samalla hirveästi juttuja jotka haluaisin itselleni!

Jos siis ajattelit tehdä joululahjahankintoja nettikaupoista ja tykkäät suklaasta, niin liity Ostohyvitykseen TÄSTÄ!


7 Comments
 • HannaY
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Heii mihin sen koodin pitäisi tulla? Rynnistin liittymään fazerin sininen silmissä kiiluen (onhan se fasun onhan?) muttei näy koodia missään 🙁

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   koodin olisi kuulunut tulla sinulle siin kirjautumissivulle. Mä laitan viestiä eteenpäin, että tsekkaavat onko asiassa jotain häikköö.

   • Veera
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    tai ootas.. käypä katsomassa siellä ostohyvityksessä kohta Oma sivu, se koodi voi olla siellä ostohyvitystapahtumissa listattuna.

  • Ostohyvitys.fi
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Moikka,

   Laitatko Hanna viestiä osoitteeseen vesa.lehtinen@ostohyvitys.fi, niin selvitetään mihin koodi on jäänyt.

   Terveisin

   Vesa

   Ostohyvitys

 • HannaY
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos molemmille nopeasta vastauksesta:) laitoin sähköpostia Vesalle!

 • Merja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei, miksei minullekaan tullut mitään ilmotusta tuosta suklaasta? 🙁

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   sulle sit samat vastaukset kuin edelliselle. Tsekkaa siellä omat tiedot -sivu, näkyykö koodi siellä. Jos ei näy, niin eka kysymys, että ethän varmasti ole rekisteröitynyt Ostohyvitykseen jo joskus aiemmin? Ja jos et ole ja koodia ei omista tiedoista löydy, niin laita meiliä Vesalle vesa.lehtinen@ostohyvitys.fi

Post A Comment