Kasa kilpailuja!

Meneillään on monta niin kivaa kilpailua, että vinkkaanpa niistä nyt kaikista kerralla.

Meidän kenkähaaste vetelee ainakin Iinan mukaan viimeisiä hetkiään (mä en vieläkään myönnä, että mulla olis kovinkaan hankalaa :D), joten lopunaikojen kunniaksi pistetiin pystyyn vielä kolmas giveaway.

Kuvankaappaus 2013-12-5 kello 14.16.32

Tällä kertaa yhteistyökumppaninamme toimii Zalando ja arvommekin yhdelle onnekkaalle 200 € arvoisen lahjakortin Zalandoon. Koeta onneasi kenkähaasteen kamppissivulla!

arctips4

Osa teistä ehkä jo Arctips-arvonnan bongasikin aiemmasta postauksestani, mutta mikäli et vielä ole osallistunut kauniiden huopalapikkaiden arvontaan, niin vielä ehtii. Äänestä suosikkituunaustasi ja osallistu Arctipsien arvontaan TÄÄLLÄ!

Lumi-Giveaway-1

Suomalaisen muodin kuulumisiin keskittyvällä Fashion Flash Finland -sivustolla arvotaan ennen joulua yhteensä kuusi kotimaista designer tuotetta. Mikäli LUMIn kaunis Irina Saddle Bag kiinnostaa, niin osallistu sen arvontaa TÄÄLLÄ! Ja kun tykkäilet Fashion Flash Finlandista facebookissa, saat kätevästi tiedon myös jäljellä olevista neljästä muusta kilpailusta.

Kuvankaappaus 2013-12-5 kello 14.38.40

Kannattaa seurailla myös Re:fashionin joulukalenteria, sillä myös siellä on luvassa kivoja kilpailuja ja paljon jouluisia vinkkejä, reseptejä ja muuta joulumielen nostatusta!


2 Comments
  • HappyEnd
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiitos muistutuksista! Koitin osallistua noiden huopalapikkaiden arvontaan, mutta en jostain syystä onnistunut pääsemään äänestämään mitään, missähän lie vika??

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      niiden kuvien alla on pienet Facebook-tykkäys -nappulat. Eli tuohon kilpailuun osallistuakseen täytyy olla FB-tili, silloin kyllä pitäisi nappulat näkyä. Ja omasta suosikista tykättyään avautuu yhteystietolomake.

Post A Comment