Mahtava sänkykokemus

Terkut lentokentältä, noin klo puoli kuusi aamulla! Lennon lähtöön on vielä kolme tuntia, joten mulla on loistavaa aikaa bloggailla ja juoda törkeän ylihinnoiteltua smoothieta aamupalaksi. Koska seuraava hotellikokemus on vain tuntien päässä, on hyvä hetki palata muutaman viikon takaiseen majoituspaikkaani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Re:fashionin Muschtail-kemuja viettäessämme minä ja Ida saimme blogiyhteistyön merkeissä huoneet Mikonkadulla, aivan rautatieaseman läheisyydessä sijaitsevasta Radisson Blu Plazasta. Olen aiemmin yöpynyt Helsingin muissa Radissoneissa (Seaside ja Royal), mutta tämä oli ensimmäinen kertani Plazassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensimmäinen fiilis huoneeseen päästyäni oli vain, että ”ihanaa.. haluun jäädä tänne.. ooh, mikä sänky!” Olen huomannut, että itseäni viehättää selkeästi eniten tällaiset hotellihuoneet, joissa on käytetty tummia sävyjä ja rohkeita värejä. En yhtään jaksa sellaisia kauttaaltaan vaaleita huoneita, joissa mikään ei pistä silmään. Ne on niin tylsiä eivätkä lainkaan kutsuvia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tähän Plazan huoneeseen oli saatu tyylikkään tummanpuhuva fiilis tuollaisella paneloinnilla, joka kiersi seiniä ja kattoa huoneen peräosassa. Tämä oli tunnelmaltaan jälleen kerran niitä huoneita joihin mielellään raahaisi mukanaan miesseuraa. Pitäisköhän mun kääriä joulupakettiin murulle joku yhteinen hotelliviikonloppu. Ei väliä olisiko se lähellä vai kaukana, mutta tärkeintä olisi unelmanpehmeät lakanat ja sopivan syntinen tunnelma. Voisin vaikka palata tuonne Plazaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime vuosina melko ahkerasti eri hotelleissa yöpyneenä olen nukkunut toinen toistaan muhkeampien vuodevaatteiden keskellä ja valikoinut hartaasti sitä juuri oikeaa tyynyä tarjolla olevista monista vaihtoehdoista. Sänky on mielestäni maailman paras paikka ja erityisen ihanat sängyt kiinnittävät varauksettomasti huomioni. Plazan sänky oli omalla mittapuullani taivas. Millään muulla sanalla sitä ei pysty kuvailemaan. Olisin antanut vaikka 20 kenkäpariani, jos olisin voinut jäädä tuohon ihanaan pesään loikoilemaan koko kekkereitä seuranneeksi päiväksi. On sänkyjä, on hyviä sänkyjä, on unelmanpehmeitä sänkyjä ja sitten on tuo järisyttävän miellyttävästi syleilyynsä vetänyt Radisson Blu Plazan sänky. Yövieraani Iina todistaa sanani ja yhtyy lausuntoon.

Mitä muuten saadaan yhtälöstä hotellin ihana sänky + valkoiset lakanat + hiprakassa mukaan otetut mäkkiateriat? Siitä saadaan sanonta ”jos menee yöllä mäkkiaterian kanssa sänkyyn, voi aamulla lakanat olla ketsupissa”. Voitte sitten itseksenne arvailla perustuuko sanonta tositapahtumiin..

20131201_radisson_plaza

Harmikseni kaikki mun vierailut tällaisissa hotelleissa on sen verran pikaista laatua, etten ikinä ehdi ihan vain hengailemaan huoneessa ja nauttimaan siitä pienestä ylellisyyden tunteesta. Nytkin olisin niin mielelläni heittäytynyt hetkeksi tuohon sohvalle selailemaan lehtiä ja rentoutumaan, mutta saapuessa kutsuivat kampaaja ja sitten bileet ja lähtöpäivänä chec out saapuu aina liian aikaisin.

Muschtail kemujen jälkeisenä aamuna jostain syystä myös aamiainen saapui aivan liian aikaisin ja skippasimme sen suosiolla lämpimän sängyn viedessä voiton. Ja kuten seuralaiseni sen sanoi, ei kyseessä tietenkään ollut mikään krapula, vaan ”mua vaan väsytti ja mulla oli nestehukka”. 😀 Mutta Idan tontilta lukaisin, että aamiainen oli monipuolinen ja maistuva. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bloggaajalle tärkeä ominaisuus hotellihuoneessa on tietenkin riittävän hyvin valaistu kylppäri jotta voi kuvailla omaa lärviään juuri silloin kuin pitäisi olla jo menossa.      Näistä juhlameikkiäni ikuistaneista kuvista päätellen se  vaatimus toteutui Plazassa ihan  riittävissä määrin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen siis viihtynyt hyvin Helsingin toisissakin Radissoneissa, mutta kyllä tämä Plaza meni nyt kirkkaasti kolmikon kärkeen. Plussaa erityisesti loistavasta sijainnista, viihtyisästä sisustuksesta ja siitä sängystä!! Pienen miinuksen vierailuun toi ainoastaan suihkun hieman huono vedenpaine. Se on asia, joka saa itseni aina hieman ärsyyntymään. Mutta sillä sängyllä saisi kyllä isommankin miinuksen anteeksi.

Tämän edessä olevan reissun hotellista mulla ei muuten olekaan mitään tietoa. Mun serkku on sen varannut. Katsotaan mihin päädytään!

-yhteistyssä Radisson Blu Plaza-


Tags:
No Comments

Post A Comment