Rento reissuasu

Oslon jäljiltä muistikortilta löytyi jopa yksi asukuva, vaikkei matkalaukussa ollutkaan juuri mitään mielenkiintoista. Olin pakannut laukun puhtaasti mukavuus mielessäni ajattelematta juurikaan ulkoista olemustani. Sunnuntai illan dinner + movie -menojen solmuturbaani tulikin jo esiteltyä aiemmin, mutta tässä vielä koko ämmä ja vaattensa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elloksen puuvillainen neulemekko on mun ehkä eniten matkoilla mukana kulkenut vaate. Pakkaan sen mukaan lähes poikkeuksetta meninpä minne hyvänsä. H&M:n puuvillainen kirjoneuletakki puolestaan on noussut vaatekaappini melko tuoreeksi suosikiksi. Punaiset leopardikuosiset platform Vansit (saatu) taas olivat jalassa vasta esimmäistä kertaa, mutta osoittautuivat jo pitkän rakkaussuhteen arvoisiksi.

Laukku onkin Oslon reissun jäljiltä vielä tuliaissuklaita lukuunottamatta purkamatta, mutta se pitäisi jo täyttää seuraavalle kierrokselle. Huomenna nimittäin käännän nokan jälleen kohti Helsinkiä, kun vuorossa on Iinan ja minun koko syksyn odottama Kaija Koon keikka Circuksessa. Melkoinen keikkaputki tässä peräkkäisinä viikonloppuina: Amorphis ja Kaija. 😀

Ihan kohta mä pakotan itseni sen matkalaukun kimppuun… ihan kohta.


Tags:
No Comments

Post A Comment