2013 asuja

Tykkäsin niin kovasti Nelliinan Vuoden 2013 suosikkiasut -postauksesta, että innostuin itsekin selaamaan tänä vuonna julkaisemani asukuvat läpi. Kokosin tähän siis sekä suosikkejani, että muuten vaan tätä vuotta leimanneita sisältäviä vaatteita tai asusteita sisältäviä asuja.  2013_asuja2

Mustan ja punaisen yhdistelmä pysyy rakkaana vuodesta toiseen. Kevättalvella punaista pukeutumiseen toivat todella usein tuolloin tuoreet kiiltonahka Martensit.

2013_asuja1

Juhlan tullen luotin tänäkin vuonna useimmiten mustiin kotelomekkoihin jollain jujulla. Keväällä illastin Iinan kanssa niitimekossa ja syksyllä juhlin Re:fashioni hapsuissa.

2013_asuja4

Kesää vietin pitkälti mekoissa, niin lyhyissä kuin makseissakin. Kädessä roikkui näköjään suuria nahkasäkkejä ja jalassa keveitä sandaaleja. Kesän yllättäjät olivat ehdottomasti saamani kepeät kiilakorkoiset Crocsit (vasemmalla), jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin.

2013_asuja7

Loppukesän suosikkivaatteeksi nousi Lindexin alerekistä löydetyt Generous.malliston farkut jotka passasivat niin korkkareiden kuin sandaaleidenkin kaveriksi. Monta vuotta henkarissa roikkunut Coastin silkkitoppi teki uuden tulemisen j on päätynyt tänä vuonna päälleni jo lukemattomia kertoja.

2013_asuja5

Mustien mekkojen lisäksi eksyi päälleni joskus harvoin väriäkin. Nanson tiilenpunainen trikoomekko toimi järjettömän hienosti Iinalta lainassa olleiden Finskin nilkkureiden kanssa. Kesällä juhlin ystävän häitä itselleni melko yllätävässä värissä pukeuduttuani Lindexin Generous-malliston vihreään pliseerattuun mekkoon. Kenkinä lempparini kaikista mustista korkkareistani, eli MMM for H&M pleksikorot ja koruina Nousevan Myrskyn näyttävät kumikorut. (saatu)

2013_asuja3

Arjen peruspukeutumista ovat koko vuoden ajan edustaneet neule- ja trikoomekot neuletakkien ja nahkartosin kanssa.

2013_asuja6

Ja lisää mekkoja. Oikean puoleinen muutaman vuoden vanha H&M -mekko taitaa nousta vuoden käytetyimpien kolttujen joukkoon. Se on turvallinen ja on pelastanut monta kiireistä lähtöä. Uudempi tulokas on Dieselin erotuomarifiiliksiä nostattava raitamekko, joka toi vaatekaappini hieman uusia tuulia.

2013_asuja

viimeiset kaksi kuvaa: Milla Grönman Photography

Vaikka tuntuukin, että ainakin blogin perusteella pukeudun todella paljon mekkoihin, niin tänä vuonna olen kyllä löytänyt housut taas ihan uudelleen. Syksyn ihastuksiin kuuluvat Elloksen kukkafarkut ja oikealla näkyvät tälläkin hetkellä päälläni olevat Esprit Denimin mustat mukavuushousut. (saatu)

Vuoden käytetyimmän laukun palkinto menee ehdottomasti tuolle viimeisessä kuvassa näkyvälle Dieselin nahkaiselle kassille. Hankittuani sen kesällä olen kantanut sitä mukanani lähes päivittäin. Voitaneen siis sanoa, että en ole kovinkaan käsilaukkuihminen. Mitä yksinkertaisempi, sitä parempi. Huomioni ja kiinnostukseni suuntaan mieluummin kenkiin.

Onko tylsää ja monotonista? Löytyikö suosikkeja?


Tags:
10 Comments
 • Annu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana kuvakollaasi! Eikä mitään tylsää, punainen on parasta, varsinki kengissä 😀 tuo farkkujen ja mustan topin oransseilla korkkareilla on kyllä magee yhdistelmä, itse kun omistaa pienen jalan että nykyisin kenkien löytämisestä on tullut haaste, kateellisena vaan voi katsoa..ps ONNEA kenkähaasteen voitosta!

 • S
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vaikka tuo vihreä mekko poikkeaakin normiväreistäsi, minusta tuo asu näytti todella hyvältä päälläsi! Älä siis hylkää kokonaan mekkoa kaapin perälle.. Tosin jollei itse tunne oloaan mukavaksi jossain asussa, voi koko päivä olla pilalla. Itsellä ainakin on välillä sellaisia päiviä, vaikka asussa ei varmaan muiden mielestä mitään vikaa olisi..

 • Ellu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sä oot niin kaunis!♥ 😀

  Oon kateellinen!

  • Milenna
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Ihan samaa mieltä kuin edellinen, todella kaunis nainen ja tuo posiivisuus mikä noistakin kuvista huokuu, vain lisää sitä kauneutta. Oon kade..

 • Susu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Heippa. Poikkean täällä melkein joka päivä ja tykkään blogistasi. Toi sanoma voisi olla omani ” laukut mahtuu aina”. Niitä ei ole koskaan liikaa.

  Onnittelut kenkähaasteen voitosta! Mietin vaan kuinka monet kengät Sulta jäi käyttämättä? 😀

  onpa pitänyt sua ilahduttaa jollakin, mutten ole vielä keksinyt millä. <3

  Ihanasti sun blogissa näkyy oranssia 😀

 • nelliina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  hih mikä on Veeran lempiväri 😀 mutta, vaikka yleensä pidänkin aina mekkojen puolia, niin pakko sanoa että sua pukee älyttömän hyvin noi siniset rennot farkut.

  • juu
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   samaa mieltä,..ohut neulos on hankala ja haastava materiaali, tarttuu kiinni joka mutkaan : )

 • Procelle
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi tuo niittimekko <3 Mistä niitä saa?

 • eeva s
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hitto, että sä oot tyylikäs! 🙂 Kauniita kuvia, kaunis nainen.

 • Lilli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tuo ensimmäisten kuvien takki on täydellinen mun makuun, just tuollaista olen etsiskellyt, turhaan. Mistä se mahtaa olla?

  Eksyin tänään blogiisi ja taatusti tulen seuraamaan jatkossa.

Post A Comment