Kenkähaaste on ohi!

Jotkut teistä ovat ehkä jo Iinan blogista lukeneet, että kenkähaaste tuli tiensä päähän viime viikonloppuna kilpakumppanini käyttökelpoisten kenkien loputtua. Itse olin henkisesti valmistautunut raapimaan kaapeista jalkineita vielä viikoksi, mutta kyllähän se melkoinen helpotus oli, kun tajusi, että voisi taas lähes kolmen kuukauden jälkeen laittaa jalkaansa ihan mitä lystää ja lampsia samoissa buutseissa vaikka viikon putkeen.

Tässä kuitenkin vielä viimeisen kenkahaasteviikon 6 kenkäparia. Haaste siis loppui lauantaina Iinan käytettyä haasteessa jo aiemmin käyttämiään bikereita.

viimeinen

Oslon reissun viimeisen päivän kuljin Vagabondin ruskeissa mokkabikereissa. Aamuyöhönvenyneen kotiinpaluun vuoksi tiistai meni lähinnä nukkuessa ja sohvalla nuokkuessa, eikä ulos ollut asiaa, joten rastin listalta Morganin kaksiväriset korkkarit. Keskiviikkona käytin kuivasta säästä huolimatta Dieselin bikerkumppareita.

viimeinen1

Torstaina piristin mieltäni vaihteeksi punaisilla matalilla nahkanilkkureilla, jotka ostin Elloksen kesäalesta parilla kympillä. Näillä olenkin sitten lampsinut onnellisesti tällä viikolla useammankin päivän. Perjantai-iltana suunnattiin murun kanssa tapaksille ja hame sai kaverikseen useamman vuoden vanhat Bronxin soljin koristellut korkosaappaat. Näiden kohdalla aloin hieman harkita, että pitäisikö laittaa kiertoon. Hmm.. Harkitaan.

Lauantaina matkailin Helsinkiin Iinan luokse yksissä suosikkisaappaistani. Kirpparilta aikoinaan vitosella löytyneet pitkät nahkamaiharit ovat jo elämää nähneen näköiset, mutta silti niin kovin rakkaat.

11 viikkoa siis kaiveltiin Iinuskan kanssa kenkäkaappejamme löytäen joka päivälle uusi pari käyttöön. Paljon unohtuneita ihanuuksia muistuitti olemassaolostaan, mutta myös monta paria sai kierrätystuomion. Sain vahvistuksen epäilylleni, että minulla saattaa olla melko järjetön määrä kenkiä. Niin on. Kyllä sieltä jokunen pari joutaa eteenpäin. Mutta vahvistusta sai myöskin se ajatus, että minulle nimenomaan kengät ovat pukeutumiseni rakkain asia. Joten siinä missä joku sanoo tuevansa toimeen viidellä kenkäparilla, niin itseltäni se ei onnistuisi. Voin pukeutua vaikka viikkotolkulla yhteen ja samaan mekkoon, mutta kenkiä minun on saatava vaihdella.

Sen verran kattavaksi kuitenkin kenkäkokoelmani nyt tunnustin, että kenkälahjakortit, joiden käyttämistä olin haasteen aikana innosta kihisten odottanut, menivät nyt sittenkin muiden hyväksi, tarjosinkin niillä vanhemmilleni valitsemansa kengät oman kokoelmani kartuttamisen sijaan. Isä muka huolestuneena kysei, että ”ootko varma, että itselläs nyt riittää kengät?”. Jospa ne nyt hetken aikaa riittäis. 🙂


10 Comments
 • viivi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onnea nyt sitten 🙂 mulla on aika samanlainen tilanne kenkien kanssa, kai niitä EHKÄ on liikaa, mutta mä vaan haluun että joka asuun on juuri ne oikeat kengät ja ne on kyllä mun pukeutumista iso osa

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mä voin kyllä jättää omalla kohdalla tuon EHKÄ sanan pois. Mulla on kenkiä liikaa, mutta en mä kyllä oikein ilmankaan osais olla. Mut ehkäpä jonkun kymmenkunta paria saisin laitettua kiertoon..

 • Sanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onnee! Niin tiesin, että voitat haasteen 😀

 • kattee
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä just katoin blogilistaa ja ajattelin että jeeee nyt tulee taas yhen viikon kengät, mutta sit tajusin että nyt on perjantai ja heti arvasin että SE ON LOPPU NYT 😀 taidan olla ennustaja… Mutta onnea!! 🙂

 • SKH
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvää joulua Sinulle! Blogisi on ilahduttanut ja riemastuttanut vuoden mittaan monen monta kertaa.

 • Mikko
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvin sinä vedit! Onnittelut 🙂 Ja ihanaa ja nautinnollista joulua 🙂

 • susu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onnea. Seurasin teitä molempia mielenkiinnolla ja hieno ele antaa eteenpäin. Minä oon se jolla on vaan muutamat kengät mut ehdottomasti tarvitsisin useammat. Ei vaan tule hengailtua kenkäkaupoilla niin useasti ja pihistelen. Kun löytyy yhdet jotka sopii, en tule ostaneeksi toisia…

 • Katja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moi

  Mulla kans on toi kenkä-juttu niin tuttu. Kerrankin tulin 3 kengät pussissa, kun kävin vaan vilaiseen jotain paikallisessa kenkäkaupassa. En uskaltanu oikein enää mennä sinne.

  Mutta joo, noin ala-oikealla olevat korkokantaiset saappaat on ihan sairaan mageet. Ois hakuisessa paksummalle pohkeelle ja leveämmälle lestille kunnon saappaat, otan mielelläni vinkkejä vastaan jos vain jollain jotain vinkkejä on. Korkoa sais olla ehkä max 10cm. Laadukkaat menopelit sais olla, ja saa maksaakkin jotain.

  Hyvää joulua kaikille, tyyliään metsästävälle!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   täytyy laittaa saapasasia mieleen, jos noita nettikauppoja kolutessa tulee vastaan. Itsellä tosin pohkeet on yks harvoja ohkaisempia kohtia kropassa, joten mulle menee lähes kaikki saappaat jalkaan, eikä siksi välttämättä tule kiinnitettyä huomiota leveämpi lestisiin.

 • Sini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oo, oispa noi korkosaappaat mun kaapista! Tai eihän ne kaappiin ehtisi!

Post A Comment