Karkkia silmille

Myönnän pinnallisuuteni. Valitsin uudet lenkkarini ihan puhtaasti ihanien värien perusteella! Ja syyllistyin vielä siihenkin, että eteisessäni lojui jo yhdet aivan käyttökelpoiset lenkkarit, mutta ne oli ihan tylsät ja tavalliset. Niinpä tein perinteiset ja vakuutin itselleni ”alan nyt oikeesti liikkumaan ja tarvitsen uusia kamppeita motivoimaan”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta sen sanon puolustukseni, että en mä noita karkkitossuja olisi hankkinut, jos eivät olisi olleet hyvässä alessa. Elloksella oli ennen joulua muutaman päivän ajan -30% lisäalea kaikista jo alennetuista tuotteista, joten nuo kepeät Reebokin Dual Compoundit irtosivat vähän reilulla neljällä kympillä. Ei paha hinta siitä, että tulee lenkille lähtiessä iloiseksi, kun saa laittaa jalkaan niin kivat kengät.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minulla on salikäytössä Reebokin Real Flex -kengät ja osasinkin siksi odottaa noidenkin olevan passelit omaan jalkaani. Pari kertaa karkkikengillä  nyt lenkillä käyneenä voin todeta, että kyllä, kauhea munkki kävi ja ulkoisin perustein valitut tossut osoittautuivat muutenkin todella hyviksi. Kevyet kuin höyhen ja miellyttävät jalassa.

Mä tiedän, että se kuulostaa hölmölle, mut mä ihan oikeasti lähden mieluummin ulos nyt, kun on nätit kengät. Mutta mihinpä sitä kenkäfriikki pääsisi pakkomielteestään. Kengät on oltava kivat. Aina. Ja nyt kun on, niin taidanpa lähteä niitä ulkoiluttamaan! (Paitsi, että Rillit huurussa alkoi just, katon sen eka! 😀 )

 


11 Comments
  • siiri
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Voisitko laittaa tähän mobiiliversion? Kännykällä hieman ärsyttävä lukea:)

    • rapakunnossa
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      täytyy tutkia asiaa… mä kun en oikeesti ymmärrä mitään näistä wordpressin teemoista ja asetuksista, kun ei oo aiemmin tarvinnut niistä itse huolehtia.. 😛

      • siiri
        Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

        Jes, kiitti Veera nyt tässä on mobiiliversio! 🙂

  • oimutsimutsi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Jep,oikein meni arvaus blogin sisällöstä, koska olen ollut täysin samoin ajatuksin viime kuukaudet. Liikunnan ilo on löydyttävä eikä mua oikeastaan kiinnosta laihduttaminen yhtään, vain se että TARVITSEN energiaa ja haluan puhtia ja iloa.

    Oikeasti en pidä liikunnasta yhtään, tai se tuntuu jotenkin helvetin vaikealle koko juttu. Oon jumpannut itteni useampaankin otteeseen pinkeäksi, mutta sitten tylsistynyt siihen liikunnan totalismiin. Ja nyt kun on muksu, niin en mä edes voi vaan lähtee noin vaan salille pumppaan rautaa, kun sinne lähtee kaksi ihmistä, ja toiselle on oltava salilla hoitokin. Kokeilin tätä muutaman kuukauden ja meni lähes 3h/kerta, ei vaivan arvoista.

    Mutta aloitan nyt ensi perjantaina juoksukoulun, koska juoksu lienee ainoa liikuntaharrastus minkä voi tehdä suoraa kotiovelta ja missä voin kuunnella haluamaani musaa. Juoksukoulu on aivan helvetin pelottava juttu,mutta osallistun yhteen telkkuohjelmaan siinä samalla ja ajattelin et se ehkä motivoisi. Mutta siis #fitnessmuija2014 vuosi on alkanut.

    ps. sportsdirect.com on täynnä kaikkia ihania lenkkareita ja muuta oheis liikuntasälää ihan hullun halvalla!

    • rapakunnossa
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      samoilla linjoilla siis liikutaan. Etsitään iloa ei ei katoavia kiloja.
      Juoksukoulu kuulostaa tosiaan pelottavalta. Mulla on tilanne kyllä sellanen, että mä en näiden hinkkieni kanssa suostu oikein juoksuaskeleita ottamaan. En ole riittävän tukevaa rintapanssaria löytänyt etteikö se olis ihan yhtä kidutusta. 😛

  • pauliina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    ihan järkevää ja sallittua hankkia nätit treenikamppeet innostamaan liikkeellelähtöä. onhan se nyt paljon kivampi lenkkeillä kivoissa kengissä kun jossain rumissa ja ankeissa. 🙂 jään seurailemaan tätä projektiasi kuin myös vanhaakin blogiasi. onnea ja iloa vuoteen 2014!

    • rapakunnossa
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      joo, eilenkin vielä myöhään illalla sain itteni pienelle iltalenkille, kun nuo karkit oli niin houkuttelevana eteisessä. Toimii todellakin!

  • Allu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Joo, mäkin taidan tarvita kivat juoksutrikoot! En olekaan sellaisia koskaan omistanut, joten ehkä se olisi ihan sallittu hankinta, vaikka muuten kaapit pursuavat kamaa ja vaatetta.

    • rapakunnossa
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      kyllä, ehdottomasti on sallittu hankkia juoksutrikoot! Ja nyt on vielä hyviä alennusmyyntejäkin just käynnissä, joten voi tehdä löytöjä.

  • IMAGE
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihanan pirtsakat popot!
    Joo, mulla on vielä ns. ”kielto” ostaa uusia kamoja, koska olen niin hanakasti aina aloittamassa kaikkea ”urheilullista”, että sitten ne kamat on jäänyt lojumaan kaappiin. Tehtiin diili ukon kanssa, että 10 lenkkiä ja mä pääsen shoppaamaan uuden kengät, siis juoksarit (en juokse, mutta kävelyynhän ne käy kanssa)…
    Enään 5 lenkkiä ja mullakin on uudet menopelit kintuissa. 😀

    • rapakunnossa
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      haha! Aika hyvä motivaattori! Pitäisköhän munkin luvata ittelleni aina joku palkinto tietystä liikuntamäärästä… Jos esim tietyn verran liikuntakertoja tulee täyteen kuussa, saa hankkia jotain himoitsemaansa… niin kuin vaikka uudet kengät! 😀

Post A Comment