Kupit täyteen

Olen joskus aiemmin täällä blogissa harmitellut sitä miten kalliita hyvät rintaliivit omassa kokoluokassani usein ovat. Tukevia ja kauniita G-H kuppikoon liivejä hankkiessa on itsellä usein lompakko kokenut 80-90 € loven. Auts!

Laadukkaita liivimerkkejä on paljon hieman edullisemmillakin hinnoilla, mutta monelta aiemmin (=pienemmillä tisseillä) käyttämiltäni merkeiltä tuntuu koot loppuvan juuri pahimmoilleen esim. kuppiin F tai G. Tällainen on ollut esimerkiksi Triumph, jonka liivejä olen usein tutkinut kaupassa toiveikkaana, mutta pettyen.

Nyt kuitenkin loppuvuodesta minulle tarjottiin Triumphilta syksyllä myyntiin tulleen uuden Beauty-Full -sarjan alusasusettiä ja sain ilokseni huomata, että kyseisen sarjan liivejä on saatavilla kokoon 85H saakka! Niinpä siis sain itselleni mustat Beauty-Full -basics -liivit ja saman sarjan pöksyt. Olin paketin saapumiseen saakka skeptinen siitä, että mahtaisiko se H-kuppikaan minun hinkeilleni riittää ja muutenkin olen aika kranttu rintaliivien suhteen. En kelpuuta mitään muuta kuin täydellistä mukavuutta.

10131686_basic-1-8

Ihme tapahtui! Ovat nimittäin ekat liivit jotka ovat viimeisen neljän vuoden aikana onnistuneet ujuttamaan itsensä aktiiviseen arkikäyttöön luottoliivimallini rinnalle. Olen siis vuosikausia ostanut yhtä ja samaa Prima Donnan liivimallia (just sillä kauheella yli 80 € hinnalla), koska en ole löytänyt oikein muutakaan kriteerejäni vastaavaa. Mutta hitto, että on tylsää hankkia aina yhtä ja samaa liiviä. Olinkin ihan intoa täynnä, kun sain uudet erilaiset ja eri merkkiset liivit jotka on sopivat ja nätit ja mukavat.

Ja se huipuin juttu on sitten se hinta. Triumphin Beauty-Full -sarjan liivien hinta liikkuu mallista riippuen n. 40-50 € tienoilla. Sen vähintää kahdeksankympin kuolemaan tottuneen mielestä aivan ihanan halpaa! 😀

Nyt näitä mustia ahkerasti pitäneenä ja niistä tykänneenä ajattelinkin nyt hankkia samat nudenvärisenä, sillä mä en omista yksiäkään sopivia nudeliivejä. Ja koska tarvitsen niitä sen verran harvemmin kuin mustia, en ole koskaan raskinut pistää kyseiseen väriin lähes satasta. Triumphin omassa nettikaupassa ei ole liiviä tällä hetkellä kuin mustana, vaaleanviolettina ja korallin värisenä, mutta pitää tarkastaa muita putiikkeja.

Jos siis vaikka joulupukki toi alusvaatelahjakortin, niin suosittelen kaupassa tarkastamaan myös Triumphin valikoiman, vaikka olisitkin sen aiemmin joutunut kuppikokosi vuoksi ohittamaan!

Postaus toteutettu yhteistyssä Triumphin kanssa.

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla


25 Comments
 • Marsu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hoi, toinen isorintainen täällä! Oletko kokeillut Changen rintaliivejä? Käytän itse kokoa 90H heidän mallistostaan ja olen löytänyt useita kauniita ja tukevia liivejä kohtuulliseen hintaan: normihinta 50-60 euroa riippuen mallista, alennuksista (joita ainakin nettikaupassa on usein) saa jopa 26 eurolla.

  Täytyy itsekin kurkata tuo Triumphin linja, kuulostaa oikein hyvältä.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   juu, on kokemusta Changen liiveistä, mutta eivät ole olleet kestävyydeltään mun toivomaa tasoa. Ympärykset venyneet todella nopeasti. Hankin Changesta siis lähinnä harvoin käytössä olevia liivejä, jos haluan siis vaikka jotain tiettyä väriä, mutta ahkeraan arkikäyttöön en ole sieltä riittävän laadukkaita liivejä löytänyt. 😛

   • Marsu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Itsellä nämä ovat arkikäytössä (ja välillä treenikäytössäkin) kestäneet oikein hyvin. Joten harmi etteivät ole sulle sopineet. Mutta onneksi maailma on pullollaan rintaliivikauppiaita joten jokaiselle löytyy jotakin 🙂

 • hannamaria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulla taas meinaa olla tuo sopivan rinnanympärysmitan löytyminen mun B-koossa. Aina meinaa loppua 80 vaikka ite tarttisin sen 85 ja joissain malleissa 90. Toki erikoismerkeistä löytyy mittaa, mutten olisi hirveästi valmis maksamaan ”hömppäliiveistä” eli sellaisista, joita ei hirveästi muuten tule käytettyä. Arkikäyttöön panostan kunnolla, mutta olisi mukava jos noita hiukan harvemminkin käytettäviä löytyisi halvemmassa hintaluokassa 🙂 En tiedä mikä on, onko väärä kauppa?

  hannamaria

  http://hannamariav.blogspot.fi

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ootko antanut myyjän mitata/arvioida sulle oikean koon? Tuli vaan mieleen, kun hirveen herkästi ostetaan liian isoa ympärysmittaa.

 • Suvi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Täällä yksi jättitissi 70k ja tosiaan toi hinta on ollut huima jonka takia en omista moniakaan liivejä tai niitä ihania kauniita ja värikkäitä joita pikkutissiset saa helposti hommattua.. mutta toi Change on ollu mullekin pelastus ja odotan innolla että kevät iivit tulee koska on kuulemma tulossa ihania pinkkejä ja oransseja ym myyntiin 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   munkin tekis mieli saada jotkut kivat värikkäät kevät liivit. Ehkäpä pitää taas vaihteeksi käydä testaamassa Changenkin liivejä vaikka niistä suurin osa on mulle pettymyksen aina purkan tapaan venyvällä matskullaan tuottanutkin. Mutta jos nyt kävis tuuri!

 • ellenelle
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä suosittelen ehdottomasti tutustumaan Bravissimoon. Englantilainen nettikauppa joka myy täsmälleen samoja merkkejä ja malleja kuin täälläkin myydään, mutta noin kolmasosalla hinnasta. Tietty palautus ja sovitus on oma juttunsa, mutta kun löytää oman mallinsa niin homma pelaa 🙂

  Ja oonhan mä valinnut lomakohteenkin sen perusteella, että pääsee sinne shoppailemaan 😀 Kun kuppikoko on L niin Bravissimo on ollut pelastus.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   on usein tullut Bravissimon sivuja selattuakin, mut en oo koskaan tilannut. Tuntuu niin vaivalloiselta se sovitus ja palautus. Sitten toki olis helppo jos olis merkkejä joista vois olla suht varma omasta koostaan.

   • ellenelle
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sovituksessa ja palautuksessa on minua auttanut useasti Bravin asiakaspalvelu. Heiltä on saanut paljon vinkkejä malleihin ja kokovastaavuuksiin. Suosittelen testaamaan vaikka siinä onkin se postikäynnin vaiva palautuksissa.

 • Pale
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onko Funky Lady tuttu? Itse löysin sieltä tähänastisen elämäni parhaat rintsikat – tosin en ole ympärysmitaltani kovin iso, mutta olettaisin, että heiltä löytyy hyvin isompiakin kokoja. Hintahaarukka oli aikalailla kolmestakympistä ylöspäin. Itse ainakin aion käydä toistekin, liikkeitä löytyy mm. Helsingistä!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mulle tulee Funky Ladystä mieleen aina vaan se yks kerta, kun marssittiin siihen Forumin liikkeeseen Polka Dotsin Jonnan kanssa bikinit mielessämme ja myyjä sanoi heti melkein kun oltiin ovesta päästy sisään, että ”oikein isot koot löytyy meidän Fredan myymälästä”. Siis joo, hienoa, että infottiin asiasta, mutta alkoi vaan naurattaa ihan hulluna, kun se tuli sen kummemmin mitään kyselemättä se info. 😀

   Jotkut Fantasien liivit olen tainnut sieltä joskus ostaa.

 • Viole
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mitä kokoa käytät Primadonnalta? Muistaakseni käytämme samaa mallia ja jos kokokin on sama, uskaltaisin nettikaupasta tilata tuota Triumphia. Itse käytän Primadonnan Madisonia ja kokoa G85. Kiitos rintsikkavinkistä, käy kukkarolle tosiaan tuo 90 euroa per liivi. 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Uusimmat ostamani Primadonnan Madisonit taitaa olla H80. Mutta mulla on käytössä myös edelleen muutamat G80 kokoiset ja yhdet G85 kokoiset. Pikkusen aina voinut ostohetkellä tissien turpeus vaihdella. Mutta joo uskoisin, että sullekin sit olis toi Triumphin H-kuppi jees. Sain aiemmin syksyllä Triumphin toiset liivit koossa G80, mut niissä oli kuppi liian pieni.

 • Viole
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ja tosiaan hyvät naiset, älkää ostako niitä ketjuliikkeiden tms. jättiympärysmitalla varustettu nirunaruliivejä koossa C105, kun oikea kuppikokosi voi olla pari kokoa isompi ja ympärysmitta kymmeniä senttejä pienempi. 🙂 Kannattaa käydä asiantuntevalla myyjällä kokeiluttamassa erilaisia malleja ja kokoja.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   niinpä. minustakaan ei varmasti vaatekoon perusteella uskoisi, että käytän rintaliiveissä ympärystä 80, mutta läski antaa periksi eikä näin isoja kannuja tue muuta kuin riittävän piukka ympärys.

 • berry
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kannattaa käydä vilkaisemassa myös kotimaisen Lumingerien sivuja. Lumingerie on erikoistunut isompiin kokoihin (D+). Tuotteet tulevat parissa päivässä ja vaihto ja palautus on helppoa. Sieltä saa myös asiantuntevaa palvelua, jos koot ym. mietityttää. Tuo liike on ollut minun pelastukseni, kun ei omassa koossa oikein tunnu kokoja kaupoista löytyvän (uk 70HH/I eu 70L/M). Ja ei Change ei ole vaihtoehto, kuppikoot liian pieniä tai ei löydy riittävän pientä ympärystä.

 • Rasvamaksa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oma kokoni on 38GG tai 36HH (UK) mallista riippuen, euro/Suomimitoissa siis ilmeisesti 85I tai 80J. Olen luopunut aika pitkälti toivosta että Suomesta löytyisi sopivia liivejä, siksipä oma suosikkiliikkeeni on Brastop.com. Lisäksi liivitietokanta Bratabase.com auttaa kun etsii tietynlaisia liivejä – sinne saa syötettyä mm. omista suosikkiliiveistään esim. kaarituen pituuden yms mittoja, ja sivusto hakee liivit joissa on samanlaiset mittasuhteet.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   tuo bradatabase onkin itselleni ihan uus juttu. Kiitti vinkistä!

 • Heini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos näistä rintsikkajutuista taas! Mulla on liivejä vain changelta ja olisi todella ihana saada hyvät uudet liivit kun mustakin tää laatu alkaa tuntua yhä huonommalta. Missään lähelläkään ei ole liikkeitä jossa olisi mahdollista sovittaa joten ehkä rohkaistuisin vihdoin nettikauppoihin ”sovittelemaan”. Minkä kokoista liiviä käytät changelta? Vaataako mielestäsi koko esim Triumphin liiveissä? 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Changelta viimeisin sovitus tais antaa tulokseksi kuppikoon I.. Changesta joutuu aina ottamaan yks tai kaks kirjainta isompaa kuin yleensä muista merkeistä. Eli ei vastaa Triumphien tms kanssa. 😛

 • Mirri
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moi! Suosittelen tutustumaan kotimaiseen verkkokauppaan http://www.lumingerie.fi/ , ovat keskittyneet isoihin (D+) kokoihin. Löytyy todella paljon valikoimaa! Hinnatkin ovat alhaisemmat kuin Primadonnan liiveissä. Olen itse sieltä tilannut monet liivit, ja ollut todella tyytyväinen kaikkiin. Palautukset ja vaihdot sujuvat ongelmitta, ja ilmaiseksi!

 • Ace82
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Triumphilla on tosiaan nättejä malleja, mutta ei sieltä tällaiselle 60-65-alkuiselle rinnanympäryksellekään löydy sopivaa. Eli toinen ongelma, isompi kuppi (mutta ei siis tosi iso) yhdistettynä kapeeseen ympärykseen tuntuu olevan mahdoton löytää. Ebay siis ystävä!

 • Anna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Heii. En millään löydä tukevia rintsikoita, jotka pitäis ne rinnat paikallaan.. 75 ympärysmittaa oon kokeillu mut 70 tuntuu taas liian pieneltä.. Kuppi on varmaan joku D-F. Esim. 75D sopii semi hyvin, en oo varma onko vika koossa vai mallissa. Osaatko neuvoo mitenkään? Ja tuleeko sulle noissa liikkeissä sellanen fiilis, että on pakko ostaa jotain eikä kehtaa lähtee ostamatta mitään? Ois kiva saada ammattilaisapua, mut pelkään et kaupassa sit huomaan et ei oo mukava olo myyjän kanssa yms. Juu vähän tällasta sekalaista 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   paras neuvo on kyllä pyytää siltä ammattilaiselta apua, eli mennä vaan sen oman epämukavuusalueen yli. Siten selviää parhaiten se oma oikea koko. Usein virhe on siinä, että otetaan liian suuri ympärys ja liian pieni kuppi ja silloin ei olo toki ole tukeva.

   Ja ei mulle koskaan tule liikkeissä sellainen olo, että pakko ostaa jotain, vaan ne myyjätkin ymmärtää, että rintaliivien kohdalla ollaan etsimässä sitä täydellistä ja jos ei sitä löydy, niin ei silloin myöskään osteta. Mutta sitten kun ne oikeasti hyvät liivit löytää niin niiden kanssa todellakin haluaa poistua kassan kautta!!! 😀

Post A Comment