Pari uutta ostosta

Ai että, laadukasta asukuvaa pukkaa. Vuorossa klassinen kaupan peilin kautta napattu kännykkäräpsy!

Tällaisena kassialmana kuljeskelin eilen. Tuo syksyllä Cubuksesta ostamani takki on ollut tämän leudon talven suursuosikki ja passaa just loistavasti farkkujen ja maihareiden kanssa. Pituutensa puolesta kyseessä onkin ihan selkeästi housujen kanssa käytettävä rotsi, mekko- ja hamepäivinä päälle tulee useimmiten valittua astetta pidempi villakangastakki. Nämä takit on muuten tällä hetkellä Cubuksen alessa 19,90!

20140109_asu

Pari uuttakin juttua kuvassa mukana. Vaikka en missään nimessä olisi tarvinnut enää yhtään kangaskassia, niitä kun tursuaa laatikot jo ennestään, niin tuota vajaan kympin maksanutta kissakassia en pystynyt Oslossa Monkissa käydessäni vastustamaan. Se olikin  sitten yksi harvoista Oslon reissun ostoksista.

Kaulaan kiedottu unelmanpehmeä kashmirkaulaliina puolestaan oli joululahja minulta minulle. Kävelin Casa Ratsulan Marimekko-osaston läpi ollessani hankkimassa joululahjoja kummilapsille, kun silmäni iskeytyivät tähän hyllyn päällä yksinään lojuneeseen huiviin. 100% kashmiria, mun väri, normihinta 179 € ja alessa tasan viiskymppiä!! Ei tarvinnut miettiä sekuntiakaan, vaan se oli välitön kassan kautta himaan -liike. Mutta pyysin kylläkin myyjää pakkaamaan sen lahjapakettiin, jonka sitten ihastuneena aukaisin vasta palattuani joulunvietosta takaisin kotiin. Huivi on puhdasta mielihyvää kaulassa, joten loistava ostos.

Mietin taas eilen tuota minun ”kengät täytyy näkyä” -pakkomiellettäni. Monia kenkiä noidenkin farkkujen kaveriksi testasin, mutta kengät + lahkeet eivät vaan menneet yksiin. Mutta onneksi Martensit jälleen pelasti tilanteen. Tykkään ihan sikana tuosta lahkeet varsien sisällä lookista! Jonkun toisen mielestä ehkä täysin mitätön juttu, mut mulle se on oikeastaan se tärkein asia. 😀


7 Comments
 • Tämän kylän homopoika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Haa, onpas jotenkin pirtsakka asu! Ja kassi on kiva! Ja huivi!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   kiitti! 🙂

 • JJ
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Okei, nyt tuli viimeinen niitti. On pakko vihdoin käydä ostamassa tuo takki, ei oo enää mitään tekosyitä 🙂 huivi on tosi jees 🙂

  • käyttäjä-12262
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Sama juttu täällä. 🙂 Jos en olis niin iloinen siitä, että sain takin noin naurettavan pienellä hinnalla, niin oisin muuten harmissani siitä, että miksi piti näin kauan odottaa ennen kuin hankinnan tein. Takki on nimittäin ihan superkiva! Kiitos Veera vinkistä. 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Haha! No ei tosiaan kauheesti löydy tekosyitä, kun noin edullisesti irtoaa. Kiva, että vinkistä oli teille iloa! 🙂

 • Sande
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sama täällä; pakko lähteä takkikaupoille, toivottavasti tärppää. Ja mikä löytö tuo huivi! Ja nuo Martensit, voi ihanuus….

 • pekonin paistaminen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvää tekstiä! Sait juuri yhden uuden katsojuan blogillesi.
  Olen hieman myöhässä kommentoimassa, mutta tuon silti oman suosikkini esiin.

  Minun mielestäni aiinoa oikea siankylkiresepti on uunissa
  valmistettu maukas sianlkylkipala. Taittele alumiinifolio sahalaitaiseksi pekonien alustaksi,
  jotta ilma pääsee kiertämään jja pekoneista valmistuu sopivan rapeiya ja meheviä.
  Tein myös ohjeen parhaista tavoista pekonin valmistuksessa 🙂

Post A Comment