Seepra päässä

Opettelin taas yhden uuden tavan sitoa turbaani ja tästä taisikin nyt tulla uusi suosikkimallini. Olen aiemminkin maininnut, että tykkään tuollaisista epäsymmetrisistä ja toispuoleisista päähineistä, niiden optisen hämäävyyden vuoksi. Pyöreä pallopää saa hieman uudenlaista muotoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suorakaiteen mallisesta pashminasta solmujen avulla tehtävän turbaanin ohjeen löysin Pinterestistä. Tehdään siis tavallinen solmu toisena perään ja piilotetaan huivin hännät niskaan. Ohjekuvat voit tsekata TÄÄLTÄ.

Olisin halunnut tehdä tutorial-videon, että kuinka tuo sidotaan, mutta minun täytyy ensin itse tehdä tuo useampaan kertaan, jotta se sujuu näppärästi videolla. Nyt se oli vielä melkoista räpeltämistä mallin helppoudesta huolimatta, joten menee toistaiseksi vielä tekemistä odottavien juttujen listalle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etenkin nyt talvella on usein vähän ikävää näin lyhyt tukkaisena, kun ulkona on päässä oltava päähine ja sen alla hiukset satavarmasti liiskantuvat lähmäisenä päätä pitkin, joten pipon riisuminen julkisella paikalla on aina yhtä noloa ja nöyryyttävää. Vaihtoehdoksi voisikin hyvin sopia joku tällainen lämpimästä huivista sidottu näyttävä turbaani, jota ei sitten tarvitse riisua sisätiloissakaan. Pitänee testata tämän toimivuus pakkasta vastaan vielä tällä viikolla. Tänään hengasin seeprassani vain kotona.

Keräilin muuten kasan upeita ja inspiroivia turbaanikuvia Pinterestissä. Jos tällaiset päähinehommat kiinnostaa, niin löydät kuvat TÄÄLTÄ. Itseä ainakin nuo upeudet inspiroivat ihan suunnattomasti ja mietinkin kuumeisesti mitä kaikkia huiveja mun kätköistä mahtaisikaan löytyä. Tuntuu, että moni kirpparillekin tuomittu rätti saattaa sittenkin saada vielä uuden mahdollisuuden.


4 Comments
  • Kati
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hieno! Tämä tuo mieleen afroamerikkalaisten naisten turbaanisysteemit. 🙂

  • tyllerö
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Upea turbaani (ohjetta kehiin!) ja upeat korvikset (mistä ne on?).

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      nyt ei kyllä pysty enää muistamaan mistä korvikset on.. jotkut ikivanhat.

      Teen video-ohjeen tästä kyllä kunhan onnistun itse tekeen tuon vähän sujuvammin. Ehkä ensi viikolla Roomassa mamma vois toimia kuvaajana. 🙂

  • Marita Laine
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mammalle terkkuja ja kivaa Rooman matkaa teille!

Post A Comment