Rapakunnossa Roomaan

Hiphei! Terkut Helsinki-Vantaalta lentokenttähotellista! Tämä rapakuntoinen ämmä hyppää aamulla Roomaan vievään koneeseen ja viipyy siellä perjantaihin saakka. Saattaa olla, että reissustakin tulee jotain postailtua, mutta urheiluhommat rajoittuu näiden seuraavien päivien aikana ihan vaan kaupungilla ravaamiseen. Voiskin muuten ihan mielenkiinnosta laittaa Sports Trackerin jonain päivänä mittaamaan kävelymatkoja!

Vaikka tämä lomareissu onkin, niin ajattelin käyttää nämä muutamat päivät myöskin hyödykseni uusien tapojen opettelua ajatellen. Toivon nimittäin, että onnistuisin hotelliaamiaisen innoittamana kääntämään vuorokausirytmiäni tulevalla viikolla hieman parempaan suuntaan. Viime ajat kun on mennyt melkoiseen yökukkumiseen ja päivän ensimmäinen ateriaa ei ole hyvällä tahdollakaan voinut kutsua aamiaiseksi eikä oikeastaan enää lounaaksikaan. Siispä suunnitelma on herätä aamuksi kutsuttuna vuorokauden aikana ja rämpiä itsensä päivän aikana kaupungilla niin väsyksiin, että valot sammuisivat hyvissä ajoin. Tää vampyyrien kanssa samassa vuorossa ”työskentely” alkaa jo vähän ärsyttää.

20140119-232537.jpg

Kuvassa mun pehmokoirakaveri Rekku Colosseumilla edellisellä Rooman reissulla. 😀


2 Comments
 • tyllerö
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei! Oletko muuten kokeillut kirkasvalolamppua? Meillä on erikseen sellainen lamppu, joka toimii herätysvalona ja sitten vielä tehokkaampi lamppu, jonka valossa voi paistatella aamukahvin ajan: kylläpä piristää ja helpottaa vuorokausirytmin kääntämistä. 🙂

  • rapakunnossa
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   en ole koskaan kyllä kokeillut, mutta olen miettinyt, että se vois auttaa kyllä minuakin.

Post A Comment