Laukkulöytö Roomasta

Ääh, tää meidän hotellin nettiyhteys on ihan vitsi eikä todellakaan toimi kunnolla ainakaan meidän huoneessa. Taitaa siis jäädä postaaminen täältä reissusta aika vähille. Mutta nyt samalla, kun tulin tähän aulaan viettämään datahetkeä työmeilien vuoksi, niin nakkaanpä pikaisesti tänne kuvan yhdestä eilisen ostoksesta.

20140121-101807.jpg

Niin paljon punaisia kenkiä kuin minulta löytyykin, on punaisten laukkuen laita varsin toisenlainen ja sen vuoksi annoin itselleni luvan ostaa tämän ihan hotellimme vieressä olevan kenkä- ja laukkukaupan alesta löytyneen nahkaveskan. Ihan minun näköinen sopivan rento kassi, joka kulkee joko olalla tai kädessä, kokoa riittävästi arjen tarpeisiin ja hinta ihan olematon, mikä loistava yhdistelmä! Laukku oli tosiaan joku yksittäinen mallikappale ja löytyi rekistä jonka päässä hintalappu ”tästä kaikki 35 €”. Olematon hinta pehmeästä ja kauniista nahkalaukusta.

Täällä ihan parasta antia onkin ehdottomasti kaikki pienet nahkatuotteita myyvät liikkeet. Etenkin näin alennusaikaan voi saada vaikkapa laadukkaat bikerit alle viidellä kympillä. (Kyllä,sellaisiinkin ihanuuksiin törmäsin eilen parissakin paikassa, mutta hillitsin itseni kenkien kohdalla).

Eilen käytiin myös tyhjentämässä läheinen kemppari mun ja äidin lempideodorantista, saaliinamme 7 purkkia. Ostoalistalla vielä kasa lemppari alushousuja ja se Mangon plussa-mallisto on tarkastettava, mutta muuten toivottavasti ei lähde mopo lapasesta kaikkialla silmille hyppivien ale-kylttien seassa.

Jos en tänne blogin puolelle juurikaan ehdi seuraavien päivien aikana, niin jotain kuvia silti päätynee Instagramiin, eli sieltä voi halukkaat seurailla reissukuulumisia @vieruska.


2 Comments
  • MouMou
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    OOT INHOTTAVA! Toi on ihana. <3

  • nasu86
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    toihan huutaakin ihan Veeraa 🙂

Post A Comment