Sporttisia ostoksia

Sitä saa, mitä on ostoslistalla. Tai ainakin tällä kertaa kävi sellainen tuuri, että löytyi tämän päiväisellä Outlet-shoppailureissulla just sellaisia juttuja mitä oli toiveissakin. Suunnattiin tosiaan tänään bussilla reilun puolen tunnin matkan päässä Rooman keskustasta sijaitsevaan Castel Romano Designer Outlettiin ja mulla oli mielessäni erityisesti sporttikuteet, sillä olin tuolta Castel Romanon nettisivuilta jo myymälälistasta bongannut mm. merkit Adidas, Nike ja Reebok.

Reebok tuli vastaan lähes heti alueelle saavuttuamme ja liikkeessä oli menossa ilmeisesti loppuunmyynti, kun oli niin tyhjän näköistä. Mutta vaikka liike oli jo aika autio, niin minun ei tarvinnut tyhjin käsin lähteä, vaan mukaan tarttui hyvä kasa lisämotivaatiota loman jälkeen jatkuviin sporttailuihin.

20140121-190846.jpg

Kuva on onneton iPad-näpsy, mutta löydöt tulee varmaan esiteltyä paremmin jossain vaiheessa. Nyt halusin vain hihkua tänne, että koko tuo läjä maksoi yhteensä 58 €!! Ja saaliina siis seuraavaa: oranssi ohut ns. juoksutakki, mustat kevyet tuulihousut, joissa makeet vetskari-yksityiskohdat lahkeissa, musta hihaton perustoppi, pinkki Shapewear treenitoppi ja kolme paria lyhytvartisia sukkia. Tulin löydöistäni hyvin hyvin iloiseksi. Kyllä nyt on ämmän urheilurättivarasto päivitetty!

En oikeastaan malttaisi odottaa, että pääsen kotiin ja uusia kamppeita tositoimissa testaamaan.


No Comments

Post A Comment