Turisti ja päivän asu

Tuli jopa eilen pistettyä kamera mamman kouraan ja tuloksena oli epävakaisen ilman armoilla olevan lomailijan asukuva. Välillä paistaa aurinko, välillä ripsii vettä, ei onneksi kuitenkaan kovin isosta saavista kaada. Joka kerta ensimmäisten pisaroiden pudotessa taivaalta, sateenvarjojen kaupustelijat nousevat jostain koloistaan myymään tuotettaan tarpeen ollessa akuutein.

Mä ihmettelin jo viime reissulla, että mistä hitosta ne miehet yhtäkkiä kömpii niiden sontikkavarastojensa kanssa aina juuri oikealla hetkellä. Ja niitä katukauppiaita tulee sadan metrin matkalla vastaan vähintään viisi tai kuusi. Minä olin tällä kertaa omavarainen ja raahasin sateenvarjon mukana kotoa saakka, joten en ole noiden sontsakauppiaiden kanssa kauppaa joutunut hieromaan, mutta uskoisin bisneksen käyvän pojilla ihan hyvin yllättävien sadekuurojen aikana. 😀

Mutta ne eiliset rätit.

20140122-182606.jpg

housut-H&M Mama/raitapaita-H&M/takki-Ellos/kengät-Vans (saatu)/laukku-Rooman löytö/neulehuivi-mamman neuloma

Keinonahkahousujen kaipuussani tyydyin sitten hetken etsinnän jälkeen tuollaisiin henkkamaukan mamma-osastolta löytyneisiin legginsseihin, joissa etuosat on feikkinahkaa ja loput pöksyistä paksua trikoota. Parikymppiä kustansivat ja tyydyttävät pahimman pleather pants -himoni.

Nyt pidellään hetki sadetta täällä hotellilla ennen kuin lähdetään metsästämään illallispaikkaa. Me on ehditty koluta kauppoja jo sen verran huolella, että huomenna on tasapainon pitämiseksi vuorossa kulttuuria. Kävi nimittäin hyvä tuuri ja täällä on parhaillaan menossa iso National Geographicin valokuvanäyttely ja sitä ei tietenkään voi jättää välistä, kun kerran tilaisuus osui kohdalle. Saattaa olla seinillä jokunen aika vaikuttava valokuva.

Paiskasin muuten eilen pikaisen raportin osasta outlet-löydöstäni Rapakunnossa-blogin puolelle. Jos siis shoppailujeni tulokset kiinnostavat, niin kurkkaa TÄÄLTÄ.


Tags:
3 Comments
 • hannamaria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sait todella halvalla nuo sun treenikamat mitkä Rapakunnon puolella esittelitkin, täytynee itsekin hamaan tulevaisuuden reissuilla pitää silmät auki halpojen treenivaatteiden muodossa. Tuo NG:n valokuvanäyttely olisi kyllä aivan mahtava kokemus, toivottavasti kuullaan siitä vielä sun kertomana! 🙂

  hannamaria

  http://www.hannamariav.com

 • GoneWithTheNails/Mirka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vautsi! Tosi hyvä mäihä,että osuitte sinne valokuvanäyttelyn aikaan! Varmasti todella mielenkiintoista ja menisin itsekkin jos voisin 🙂

 • Roosa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Heippa Veera! Tämä ei liity ollenkaan postaukseesi, mutta… Pidin todella paljon the naked truth- haasteestasi ja kuinka sait positiivista huomiota naisten luonnollisesta kauneudesta. Minua on mietityttänyt tyytymättömyys ulkonäköömme ja turvautuminen jopa plastiikkakkírurgiaan ja siksi kirjoitinkin omista ’vioistani’ blogiini. Olisi ihanaa jos voisit edes lukea sen, sillä itsetuntoni on kehittynyt näin hyväksi vasta ’vanhennettuani’ ja se tulee kasvamaan vielä monta vuotta.

  http://roosarosiez.blogspot.fi/2014/01/i-love-my-faults.html

  Kiitos sinulle jo etukäteen 🙂

Post A Comment