Outlet-shoppailua Roomassa

Me ei äidin kanssa Roomaan matkatessa mitenkään kauheasti etukäteen suunniteltu ohjelmaa, vaan päätettiin mennä fiiliksen mukaan. Yksi minun ehdottama kohde kuitenkin lukittiin etukäteen, että tämä mennään tarkastamaan. Kyseessä oli hieman Rooman ulkopuolella sijaitseva outlet nimeltä Castel Romano Designer Outlet. 

Törmäsin Castel Romanon nettisivuihin googlettellessani Rooman ympäristön outlet-tarjontaa reissua edeltävällä viikolla ja koska välimatka oli lyhyt ja outletin merkkivalikoima hyvin lupaava sain äidin helposti innostettua siihen, että käyttäisimme yhden iltapäivän koluamalla Castel Romanon putiikkeja.

caste-romano-outlet6

caste-romano-outlet4

Laskin Castel Romanon nettisivuilta alueella olevan edustettuna n. 130 eri brandiä, mutta  Mukana mm. sellaisia tunnettuja nimiä kuin Adidas, Burberry, Calvin Klein Jeans, Camper, Diesel, Furla, Guess, G-Star Raw, Levi’s, Michael Kors, Nike, Reebok, Roberto Cavalli, Samsonite, Tommy Hilfiger, Valentino, Vans ja hurjan paljon muita. Mukana tietenkin myös monia italialaisia merkkejä jotka itselle tuntemattomia, mutta mielenkiintoisia.

Esim. äidille löytyi upeat mustat lakeeriset herrainkengät Carlo Pazolini -nimisestä liikkeestä, johon kumpikaan meistä ei ollut aiemmin tutustunut. Kyseisen putiikin plussiin on upeiden kenkien lisäksi luettava myös törkeen hyvän näköiset ja kohteliaat miesmyyjät slimmeissä puvuissaan. Oli siis muutakin katseltavaa kuin pelkät kengät. ;D

Vansin liikkeessä kävi myös niin, että kuolasin sekä kenkiä, että myyjää, mutta mitään en valitettavasti sieltä mukanani vienyt. Vanseja on nyt hetkeksi ihan riittämiin (kiitos Nata ja Cape Universal!) ja se mies olisi ylittänyt kyllä matkalaukun painorajat.

caste-romano-outlet1

Suurimman yllätyksen minulle tarjoili etenkin laukuistaan tuttu Michael Kors vaatevalikoimallaan, josta löytyi jopa tälle plussapallerolle sopivia rättejä! Tuo yllä olevan kollaasin oikeassa ylänurkassa näkyvä kotelomekko itse asiassa jäi kauppaan peräti sen vuoksi, että se oli mulle hanurista hieman suuri! Eli MK:n XL tuntui ihan oikeasti olevan Extra Large. Arvostan.

Meneillään oli -50% alet jo muutenkin kohtuullisista outlet-hinnoista, joten tuokin kaksivärinen mekkonen olisi irronnut reilulla viidellä kympillä. Yksi huippulöytö siellä kuitenkin tuli kaiken sovituskoppirumban jälkeen vietyä kassalle asti. Löysin nimittäin ihanan pehmoisen viskoosi-silkki-kashmir-sekoitteisen neuleen reilulla viidellä kympillä. Se on päällä tälläkin hetkellä. Kuvia on jo otettu, koitan saada ne julki pian.

caste-romano-outlet3

Adidaksen puodissa mua hihitytti tuo huikea lärvi-uikkari, joka olisi takuulla kiinnittänyt huomiota tämän viikon uintitekniikkakurssilla. Hintakaan ei ollut kuin vaivaiset 15 €, mutta  kauppaan se jäi. Mun päällä toi mimmi olis voinut saada aika häiritsevän isot silmät..

caste-romano-outlet

Korsin neuleen lisäksi mä teinkin sitten ostoksia pelkästään Reebokilla joilla oli meneillään ilmeisesti liikkeen tyhjennysmyynti. Rahaa meni 58 €, mutta saaliina olikin sitten tuulihousut, juoksutakki, kaksi treenitoppia ja paketti sukkia. Koin todellakin saaneeni rahoilleni vastinetta! Urheiluvaatteita menin sinne ensisijaisetsi etsimään ja niitä myös sain.

caste-romano-outlet7

Mikäli tiedossa tai haaveissa on matka Roomaan, ja shoppailuhommat kiinnostaa, niin uskallan suositella Castel Romanoa ainakin näin alennusmyyntiaikaan. Outlettiin järjestetään bussikuljetuksia keskustasta ja edestakaisen matkan hinta on 13 € (14-18v 8 € ja nuoremmat ilmaiseksi). Matka keskusasemalta Castel Romanoon kestää muusta liikenteestä riippuen n. 20-30 min.

Busseja menee outlettiin päin kolme kertaa päivässä ja paluukyytejä on saman verran. Itse huristelimme paikanpäälle klo. 12.30 lähteneellä bussilla ja paluukyytiin hyppäsimme klo 17.15. Tuossa ajassa ehdimme hyvin kiertää itseä eniten kiinnostaneet kaupat, mutta tosishoppailija saa varmasti kulutettua tuolla pidemmänkin päivän. Bussilippujen myyntipaikat löydät Castel Romanon nettisivuilta.

caste-romano-outlet5

Paluumatkalla bussin hattuhyllyillä vallinneesta kassiarmeijasta päätelleen myös muut samassa kyydissä olleet olivat tehneet paljon hyviä löytöjä. Paluumatkan äänimaisema rakentuikin bussin hurinan lisäksi pitkälti paperikassien kohinasta.


7 Comments
 • Marjukka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä en kestä näitä sun Rooma-postauksia. Mun mielestä sut pitäisi kyllä asettaa jotenkin vastuuseen ja korvausvelvollisuuteen kohonneesta Rooma-kuumeesta.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   voi apua! Ja mulla kun olis vielä lisää Rooma-postauksia tulossa. Uskallanko niitä enää julkaistakaan, jos oon kohta oikeudessa korvausvaatimukset niskassa?! 😀

 • Riikka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aiheen vierestä, mutta…

  Milloin oi milloin hommasit 22.1 merkinnässäsi vilahtaneen Elloksen takin? Hirveä himotus, mutta jos se on parinkin vuoden takaa niin turhaan täällä kuolaan. Lafkan sivuilta en sitä itse äkkiseltään huomannut.

  En saanut jostain syystä kommenttia läpi oikeaan kirjoitukseen, siksi uksin asiasta täällä.

 • Katja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei,

  me ollaan äiteen kans myös menossa Roomaan tuossa helmikuun loppupuolella niin ihan siis kysymyksenä, että katsoitko Korsin laukkujen hintoja? Muistatko yhtään mitä hintaluokkaa ne sattuivat olemaan? Tämä postaus oli ihana ja ois varmasti jääny ihan tietämättä koko paikasta jollen olisi blogiasi löytänyt. Mahtavaa! 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   kyllä mä niitä laukkuja siinä katselin, mutta en nyt kyllä kuolemaksenikaan muista hintoja. 🙁

Post A Comment