Unelmia kullasta

Kenkähaaste teki kyllä aika selväksi, että minun jalkinevarastoni on varsin kattava ja riittävä enkä voi ihan pikku kummassa selittää yhtäkään kenkähankintaa millään todellisella tarpeella. Vaikka haaste onnistuikin vaikuttamaan järkeeni, ei kaltaiseni kenkäfriikki voi palaville tunteilleen mitään. Töppöset kiinnostavat aivan entiseen tapaan järjen saamasta herätyksestä huolimatta.

Viime aikoina huomioni on yhä useammin alkanut varastaa kullansävyiset kengät.  Johtuneeko siitä, että olen tajunnut kyseisen värin puuttuvan kenkäkokoelmistani, joten kuvittelen, että väri voisi riittää syyksi, jolla vakuutta järki niiden tarpeesta. 😀

airstep

Näissä hillitysti kultaisena hohtavissa Airstep-merkkisissä nilkkureissa vetoaa värin lisäksi tietenkin niiden sopivasti ronski ulkonäkö solkineen. Nämä on taas niitä kenkiä joissa askel on ihan varmasti huoleton ja itsevarma.

Toivon tämän *kerro himotuksesi blogissa, niin voit unohtaa sen” -taktiikan toimivan ja kultaisten kenkien lopettavan päiväuniini tunkeutumisen. Mä en tarvitse uusia kenkiä. En tarvitse. Sillä jos nyt tunnustan jotakin, niin parit kenkähaasteen jälkeen luokseni muuttaneet upeudet ovat teille vielä esittelemättä…

-yhteistyössä Spartoo-


4 Comments
 • Nina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Airstepillä on ihania kenkiä. Olen kuolannut moniakin. Vielä ei ole tullut niitä hankittua. Oikeasti alkaa tulla (säilytys)tila vastaan. Muakin viehättää tuo tietty ronskius ja niissä on joku kiva jippo usein. Alessa näin yhdet ihanat, ei ollu vaan mun kokoa. Aika harvahan meistä tarvitsee uusia kenkiä 🙂 Selitän itselleni usein, että hyvät kengät heijastuvat selkään ja koko kehoon.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mä olen kytännyt Airstepin kenkiä jo vaikka kuinka kauan, mut niitä on niin monet upeat, etten ikinä osaa päättää mitkä haluaisin eniten. 😀

 • elliw
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onko tämä joku refan käytäntö, vai omasi, että yhteistyö-kuviot ilmaistaan postauksen lopussa ?? Muualla taitavat nykyään pääsääntöisesti olla postauksen alussa…

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ei ole mikään Refan määrittelemä käytäntö.

Post A Comment