Viikonloppu PT:n kanssa

Mulla on tässä viikonlopun ajan vieraana varsinainen personal trainer. Sain nimittäin täällä blogissakin jo aiemmin nähdyn Hilla-koiran meille hoitoon pariksi päiväksi. Niinpä tänään on tullut ulkoiltua aamupäivällä ensin puoli tuntia ja alkuillasta lähemmäs tunti ja kohta lähdetään muutaman korttelin matkalle vielä etsimään iltapissalle hyvää lumikasaa.

Tuli nukuttua iltapäivällä päikkärit ja sen jälkeen ulos raahautuminen tuntui ihan todella karmivalta ajatukselta, mutta koiralle kun on turha sano, että ’ei nyt huvita’, niin ei muuta kuin vaatteet niskaan ja ovesta ulos. Tuntia myöhemmin päivitin FB-statukseni seuraavin sanoin:

Koiran huonot puolet: sen kanssa on mentävä ulos vaikka ei jaksaisi.
Koiran hyvät puolet: sen kanssa on mentävä ulos vaikka ei jaksaisi.

picasa

 

Kyllähän se nimittäin taas kotiin palatessa tuntui ihanalta, kun posket punoittivat pikku pakkasesta ja kroppa ja mieli olivat piristyneet aivan uudelle tasolle päiväunien jälkeiseen horrokseen verrattuna. Saan siis joka kerta perseen sohvalta ylös ja ulos hilattuani hyvän mielen siitä, että pakotin itseni liikkeelle. Se fiilis tulee kyllä aina vasta kotiin palatessa, ei vielä liikuntasuoritusta runtatessani, mutta tulee kuitenkin. Vielä en kuitenkaan ole onnistunut omaksumaan sitä niin syvälle itseeni, että se tönisi minua eteenpäin vielä siinä ’lähteäkö vai jäädä’ -tilanteessa. Mutta huomenna on taas uusi päivä ja tuo hauva pakottaa minut ulkoilemaan houkuttipa sänky tai sohva kuinka tahansa. Saan siis jälleen lisää muistutuksia siitä, että kannatti lähteä.

Siinä Hyvä Terveys -lehden artikkelissa, josta aiemmin kirjoitin, sanottiin, niin” liikuntaa on kaikki se mikä ei ole sohvalla töllön edessä löhöämistä” ja nuo sanat minä haluan painaa mieleeni. Vaikka kuinka meinaa takaraivosta nousta itsesoimaus, että en tällä viikolla liikkunut tarpeeksi ja en päässyt tavoitteisiini ja lälläslää, niin en hitto alistu sille! Oon tehnyt paljon muuta kuin löhönnyt sohvalla. Ja osaksi siitä kiitos menee Hillalle. Huomenna mä lupaan sille vielä pidemmän lenkin kuin tänään!


2 Comments
  • Johanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hei,

    Koira on paras personal traineri evö!

    Mielen ja ruumiin liikkeitä -sloganista tulee aina mieleen, että oletko kokeillut lämpöjoogaa? Käsittääkseni ei kovin kaukana asuinhuudeiltasi on Porissa paikka missä voit sitä kokeilla. Suosittelen ehkä ekalle kerralle sitä lempeää versiota. Saattaisit tykätä, sillä siinä on yhdistetty mielen ja ruumiin liikkeet 🙂 Heitän siis Rapakunnossa blogiisi lämpöjoogahaasteen!

    • rapakunnossa
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      No minäpäs heti Googlasin ja joo toi hyvinvointicenter ihan kivenheiton päässä tarjoaa lämpöjoogaa. Mä pistän ’tahtoo kokeilla’ -listalle!

Post A Comment