Rakkautta Roomassa

Kuten aiemman Rooma-katukuvien setin yhteydessä mainitsinkin, niin halusin julkaista tämän kaikista lemppareimman kuvan ihan yksinään. Tämä Palazzo delle Esposizionin portailla nappaamani kuva suutelevasta pariskunnasta on ainakin omasta mielestäni katukuvieni parhaimmistoa.

1523446_10152151815108955_1717921880_o

Äiti totesi kuvan nähdessään, että Italiassa on täysi mahdottomuus puhua kädet taskuissa, mutta suuteleminen näköjään onnistuu. 😀

Näin Roomassa aika montakin toisiaan innoissan ”syövää” pariskuntaa ja tämän yhden onneksi ehdin vangita muistikortilleni. Huomionarvoista näissä kadunkulmilla ja ravintolan edessä bongaamissani suutelevissa pariskunnissa oli se, että kyseessä ei kertaakaan ollut mitkään teinit, vaan ihan varttuneet aikuiset.

Täällä Suomessa harvemmin näkee julkisilla paikoilla aikuisia pariskuntia tällä tavoin imuttelemassa. Julkinen tunteiden osoittaminen oli siis yhtä aikaa jotenkin hämmentävää, mutta ihanaa. Kyllä minä itsekin miestäni julkisestiki pussailen, mutta se on sellaista *suiik* pikainen suukko jonnekin huulten lähettyville -meininkiä. Tuollaiseen kunnon imuttelusessioon, joka esim. tällä kuvaamallani parilla tuossa museon portailla oli meneillään, tuskin uskaltautuisin keskellä kaupunkia.

Roomassa siis riitti rakkautta ja olen iloinen, että sain vangittua pienen palasen siitäkin.

Minkälaisia julkipussailijoita te olette?


Tags:
8 Comments
 • Senni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tämä on kyllä niin hyvä kuva, että se tuntuu ihan lavastetulta! Ei tule itse pussailtua noin antaumuksella, varsinkaan julkisilla paikoilla. 😀

 • Ansku in Ireland
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ma voisin pussailla julkisesti mutta irlantilainen mies aina haraa vastaan. 🙂 Kylla taalla pain tuollaistakin tulee vastaan mutta usein on teinit kyseessa.

  Ps. Rapakunnossa on loistava! Ja Hilla kanssa!

  A

 • Emmi L.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joo eiköhän se julkinen pussailu jää just sellaiselle pikainen pusu huulille-kategoriaan eikä niinkään tuollaiseen imutteluun 😀 Mutta siis tää kuvahan on aivan ihana!

  Emmi L.

  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Sara
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hitsit miten hieno kuva! Itse en välttämättä ihan tuollalailla imuttelis julkisesti, mutta hienon kuvan oot saanu napattua!

 • Marjukka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana kuva!

  Susta oli aika monta kuvaa tänään Aamulehdessä, hyvä juttu oli!

 • Anna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hieno kuva! Meillä sama homma, julkisesti nopea pusu riittää, vaikka mies yleensä hangoittelee siinäkin vastaan 😛 Imuttelua voi tapahtua korkeintaan pilkun jälkeen yökerhossa, eikä sekään mitenkään pitkäkestoisesti. Hymyn tuova postaus, hyvää viikonloppua!

 • hannamaria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tää kuva ja aihe kuuluu kategoriaan ”vain italiassa” 😀 Todella kaunis kuva kyllä, ei täällä tuollaista nää. Mikä sinänsä on hiukan harmi… Suomalaisilla ei oo pokkaa tehdä tätä ellei olla hiukan humalassa, mutta toisaalta eipähän tarvitse vanhojen mummojen huudella perään siitä miten hävytöntä tuollainen on 😀

  hannamaria

  http://www.hannamariav.com

 • Vim
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Upea kuva!

  Harmi kyllä mulla ei ole tällä hetkellä ketään pussailukaveria, mutta entisten kanssa on tullut huomattua että jos innostuu enemmänkin imuttelemaan julkisesti (kännissä), niin aika nopeasti saa ”hankkikaa huone” -kuittailua. Selvinpäin julkipusuttelut jää tosiaan juuri nopeisiin pusuihin.

Post A Comment