Kosteahko date night

Huhhuh, olo on sen verran tunkkainen ja väsynyt, että väittäisin mun ja murun eilisen treffi-illan venähtäneen aika pitkäksi ja kosteahkoksi. Mutta oli kyllä hirmuisen kiva ilta, joten kestän tämän darran kuin nainen sohvan pohjalla lusien. Voimaa antaa ajatus tuloillaan olevista letuista.

Meidän treffi-ilta sisälsi mm. illallisen nepalilaisessa ravintolassa, Pauli Hanhiniemen keikan, mäkihyppykisan seuraamista ja usean kuppilan baarikierroksen. Huh. 😀

Herra Hanhiniemi veti Kulttuurikulman täyteen samana iltana kahden keikan verran ja sai jonosta päätellen halailla melkoisen kasan naisia varmasti molemman vedon jälkeen. Kyllä  Pauli sulosävelillään minutkin toki hurmasi, mutta itse tyydyin halailemaan kuitenkin vaan omaa miekkostani.

picasa3

Osa illasta vietettiin tietenkin meidän kantakuppilassamme Beer Huntersissa. Tommi on intohimoinen olutharrastaja ja itse taas olen kiinnostunut siidereistäm joten Huntersista löytyy aina jotain uutuuksia maisteltavaksi meille molemmille.

Eilisen uusiin tuttavuuksiin kuului mm. tuossa alla näkyvät Wyld Wood luomu päärynäsiideri ja Thatchersin ihan Roger Rabbit -mehujäältä maistunut marjoin maustettu siideri. Olen enemmän ihan kunnon omenajuomien ystävä, joten näistä ei ainakaan uusia lemppareita löytynyt vaikkakin Wyld Wood yllätti olemalla ihan juotava päärynäsiideri.

picasa1

Siitä huolimatta, että taloudessa asuu varsinainen oluttietäjä, en itse ole vielä koskaan päässyt kiinni oluiden juomiseen. Kiinnostuneena kyllä aina haistelen ja toisinaan myös hieman maistan Tommin juomia ja yritän imeä itseeni miehen yltäkylläisesti jakamaa tietoutta. Joidenkin maustettujen vehnäoluiden ja Lambicoluiden kohdalla olen todennut, että ”tää ei ollutkaan kauhean pahaa!”, mutta muuten ei ole minun makuhermot oluiden hienouteen vielä heränneet.

picasa2

Mäkikisan tulosten selvittyä siirryttiin Huntersista screenin ääreltä nurkan taakse Gallen-Kallelan kadulle hurmaavaan ja viihtyisään kahvila ja viinibaari Elbaan. Mikäli liikut Porissa päin, niin suosittelen tätä paikkaa lämpimästi. Pian vuoden täyttävässä Elbassa on laajan viinivalikoiman lisäksi tarjolla erilaisia makeita herkkuja, tapaksia ja foccacioita. Isomman nälän voi sammuttaa herkullisella salaatilla. Parasta paikassa on kuitenkin sen lämmin ja viihtyisä tunnelma jonka luo ystävällinen henkilökunta ja etenkin omistajapariskunta Anette ja Antti. Asiakkaita kohdellaan kuin hyviä ystäviä ja hymyjä ei todellakaan säästellä. Suosittelen siis lämmöllä!

Huntersin siidereiden jälkeen keskityin Elbassa punaviiniin ja sieltä löytyikin yksi ihan suunnaton herkku. Sassocupo-niminen chianti oli ihan oikeasti viedä kielen mennessään. Ja kuten aina jonkin todella sykähdyttävän viinin löytyessä, oli vastaus tietenkin ei, kun tiedustelin mahtaako kyseistä tuotetta löytyä Alkosta. Eli ei auta kuin käydä Elbassa herkuttelemassa jos tätä uutta suosikkia haluan lisää.

Punkku onkin sitten mahtava aasinsilta tähän postauksen päättävään eiliseen asukuvaan, jossa oli mukana hieman punaviinin sävyjä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

housut-H&M Mama/pusero ja takki-Lindex/huivi-H&M/korvikset-Nouseva Myrsky (saatu)/laukku-Pieces/kengät-Vagabond

Huomenna luvassa kiva päivä. Mennään Iinan kanssa Korkeasaareen!! Pääsen näkemään söpöjä eläimiä! 🙂


4 Comments
 • Pieni lintu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Näyttävän näköiset nuo korvikset vau! 🙂

  http://pienilintu.blogspot.fi/

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Nousevan myrskyn korut on kyllä tosiaan upeita!

 • Sanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onpas ollut kivat treffit teillä 🙂

  Itsekin olen siiderityttöjä, mutta juon mielelläni vehnäolutta. Tosin jostain kumman syystä se kimpoaa päähän ku metrinen halko ja pistää tekemään kaikkia kummia juttuja. Vaikkei jois ku pari olutta. Tämän tajusin, kun kaveri toppuutteli miestään baarissa, että elä ota sitä vehnäolutta, viimeksikin keskellä yötä olit menossa ostamaan kihlasormuksia ja roikuit kultasepänliikkeen ovessa ja oli kova työ saada sinut siitä kotiin 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   hahhaha! No mut sit kun kaveris haluaa kosinnan, niin ei muuta kuin vehnäolutta miehen eteen. ;D

Post A Comment